Gallant Unicorn

Pinsamma människor...

Att starta ett bråk och sen lämna klubben på grund av att det ''bråkas så mycket'' är nog bland det mest pinsamma jag sett någon göra i spelet sen jag började spela! 
 
Lägger man sig i saker man inte har med att göra och struntar totalt i andras välmående så kommer folk att bli sura, vilket man som vuxen människa borde förstå men tydligen inte...
 
Även om det var lite tråkigt att vissa valde att lämna klubben var det ändå rätt skönt att se vad dom gick för, nu vet vi ju vad ni går för och så falska människor är i alla fall inget jag vill ha i min närhet.
 
Kommer inte lägga nån energi på det hela utan jag spelar hellre med de personerna som i alla fall vågar stå för vad dom tänker och tycker än med personer som är jättegulliga så länge man stryker dom medhårs och sen beter sig som femåringar så fort dom inte får som dom vill.
 
Den mest patetiska av dom alla har inte sagt ett ljud till mig sen h*n kom in i klubben, knappt ett hej liksom.
Sen när jag skrev vad jag tyckte om personens beteende så började personen i fråga skriva saker om mig, till mig.
 
 
 
 
Jag har alltså inte haft någon kontakt alls med den här personen innan, och så börjar h'n skriva att h'n vet att jag är van vid att få som jag vill, att jag är omogen och att h'n kräver en ursäkt.
Eftersom ni antagligen sitter och snokar så kan jag lika gärna skriva det här med: Jag kommer inte att be om ursäkt för något jag inte gjort bara för att någon tolkar saker helt till sin egen fördel!
 
 
 
Obehagliga ,falska människor, ärligt talat vad är det för fel på er? 
 
 

Kommentarer
Postat av: Måste jag skriva mitt namn? O.o du vet ju fortfarande vilken Hanna det är XD

Och hon kallar dig för omogen, thats strange

2014-02-23 @ 22:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: