Gallant Unicorn

Varför informerar ni inte era spelare via hemsidan SSO?

Igår och i förrgår så kom det två riktigt roliga nyheter från SSO!
Men inte på hemsidan utan på Instagram? Lite konstigt tycker jag men aja.
De verkar ändå inte vilja ändra sig angående bristen på information på hemsidan vilket jag tycker är synd!
Hur som helst, nyheterna var att det från och med nästa vecka kommer att finnas fler valbara namn när man skapar en klubb, awesome! Det behövdes verkligen för det finns knappt några vettiga kombinationer när man ska välja ett klubbnamn längre!
 
Den andra nyheten var att de kommer att förbättra grafiken på hästarna och utrsutningen.
Dock bara ens egna hästar och utrustning om jag tolkat det rätt?
 
 
 
 Nu var det lite mörkt när jag tog bilden på Andalusiern de använt som exampel, men jag tycker nog faktiskt att hästen inte ser lika smetig ut i spelet som de framför den på den första bilden.
''Före'' bilden, eller? Vad tycker ni? Får de det att bli så fint som på den sista bilden så blir jag glad!
 
 

Kommentarer
Postat av: Lea Bravedaughter

Tycker "Efter" Bilden liknar andaluisern redan, för har nämligen den och den ser inte det minsta smetig ut. Det andra jag la märke till är att bakgrunden är mycket smetigare än i spelet. Varför överdriva?

Svar: Ja det syns ju att de dragit ned grafiken myyyycket på den första bilden så jag tycker inte det är en rättvis jämförelse...
ssohaley.blogg.se

2015-08-13 @ 16:56:52
Postat av: Cassandra Watersmith

Det är så att grafiken ser olika ut på olika datorer även om man har på högsta grafiken. Upptäckte det nyss då jag spelade på en annan dator och även om grafiken var på högsta så var det sådär smetigt som på första bilden. Så jag antar att det dem kommer göra är att förbättra grafiken för oss som har lite sämre datorer med dålig grafik...

2015-08-13 @ 19:47:53
Postat av: Stephanie Diamondfall

Den första är hur sso ser ut för vissa, de har inte öveerdrivit. Det har varit jättemkt fel med grsfiken på sista tiden och jättemånga spelare har fått dålig grafik. Jag hade själv det ett tag men lyckades lösa det. Men jag hoppas verkligen att det blir som den högra bilden, fatta vad awesome ddt skulle bli, och vilka bilder.

2015-08-14 @ 12:29:40 - http://landofstarstable.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: