Gallant Unicorn

Intervju med Eva Bunnyland

Eva Bunnyland - 17 okt
 
För att svara på samma frågor klicka här och följ instruktionerna❤
 
Hur länge har du spelat? 
Det är tyvärr oklart för mig. Jag har spelat ganska länge men har tagit samtliga pauser pga. datorproblem osv.. Men jag vet inte när jag började spela xD Är det okej? 

Är du StarRider? 
Ja, jag är bara en månad, alltså min prenumeration förnyas varje månad. Men jag vill gärna bli Lifetime och kommer säkert bli det i framtiden! :) 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Just nu är jag med i en klubb som heter Field Bubbles, som jag en gång ägde men upplöste. Klubbledaren återskapade den nästan direkt :) Jag vet inte om jag kommer stanna så länge, för jag vill helst vara klubblös egentligen, men vi får se. 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Kanske det... Men jo, det hade jag nog. Mitt huvudkonto är mitt första konto som jag skapade för längesen, och nu känns det ganska tråkigt att ha den hästen. Efter att jag hade tagit en lång dataproblemspaus så hade jag helt glömt bort vad min karaktär hette, vad min häst hette, hur min häst såg ut osv.. Jag hade faktiskt nästan glömt bort SSO helt och hade inte en tanke på att börja spela igen. Men jag tror nog allt att jag hade ändrat häst om jag hade fått det. 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Jag spelar nästan varje dag, men det varierar rätt mycket. Efter skolan är det ca 6 timmar tills det är läggdags för mig xD Och jag har ju inte hur mycket datatid som helst liksom... Det är olika, ibland har jag annat att göra och ibland kan jag sitta i runt 2 timmar och spela. 

Spelar du några andra spel? 
Starshine Legacy spel 3, fast jag har fastnat, jag nervvrak xD Jag spelar också Häst & Ponny Ridskolan och Min första ponny. Jag spelar också en del spel på nätet och surfplattan. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Jamen det är nog ändå själva historien. Huvudstory är något som jag älskar i spelet, när jag får ett huvuduppdrag så bah: "OMG, huvudstory, måste köra det NU!!!" Haha, okej, det där kanske var LITE överdrivet, men typ ungefär så är det iaf.... Jo, det är huvudstoryn och magin och det där... 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Alltså i spelet? Jo, min Islandshäst Icemountain AKA Icy, men jag gillar alla mina hästar och har aldrig funderat på att sälja någon. 

Har du någon förebild i spelet? 
Jag antar att Esme Silverforce är lite av en förebild, men inte direkt. Annars har jag väl inte riktigt någon förebild... Men lite Haley också xD 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Ja, ibland lågt och ibland högt, men jag har nästan alltid ljudet på i spelet. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
En Macbook Pro! 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Esme Silverforce, Haley Rainstorm (xD) och Alicia Starnight (som har lagts ner men jag läser en del äldre inlägg). 

Vilken ras önskar du fanns i spelet? 
Fler slags ponnyer, t. ex Gotlandsruss eller Shetlandsponny! 

Ditt bästa minne i från spelet? 
Eh, jag vet inte riktigt... Kanske när jag köpte min Islandshäst? Jag blev jätteglad då för jag hade längtat så länge till att få köpa en! 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Jag är flummig ibland men inte hela tiden. Jag fokuserar inte särskilt mycket på dagliga uppdrag. Är dålig på att levla men försöker i alla fall att levla xD Mer kommer jag inte på just nu... 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Jag såg många annonser när jag spelade online. Till slut ville jag testa, så jag började. I början fattade jag ingenting men sen fungerade det! :) 

Vart har du ditt hemstall? 
Just nu i Steves gård, men det varierar lite. Jag flyttar rätt mycket mellan New Hillcrest, Jorvikstallet och Steves. 

Önskefunktion i spelet? 
Att man kan klappa hästen från marken, också att man kan zooma in och ut så man kan se från olika vinklar och storlekar.

Kommentarer
Postat av: Eva Bunnyland

Tack för intervjun! :D Btw så har jag just nu egen klubb som heter Emo Hedgehogs och har mitt hemstall i Jorvikstallet <3

2016-12-31 @ 10:30:00 - http://evab.blogg.se
Postat av: Eva Bunnyland

Tack för intervjun! :D Btw så har jag just nu egen klubb som heter Emo Hedgehogs och har mitt hemstall i Jorvikstallet <3

2016-12-31 @ 10:30:14 - http://evab.blogg.se
Postat av: Eva Bunnyland

Oj det blev två stycken, sorry xD Råkade nog trycka två gånger :P

Svar: haha det blir så ibland, det händer att jag får fem-sex kommentarer från samma person ibland :P
ssohaley.blogg.se

2016-12-31 @ 18:20:42 - http://evab.blogg.se
Postat av: Eva Bunnyland

Ojdå :P Ja det kan ju bli lite konstigt... Tror att jag skickade det första och sen råkade jag backa ut ur sidan så jag trodde inte att det blev skickat, så jag skickade det igen haha xD Och sen såg jag att det blev två, hehe... :P

2017-01-01 @ 11:53:55 - http://evab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: