Gallant Unicorn

Jorvik City hörrni!

Alltså, jag tänker inte säga ''Vad var det jag sa?'' och dryga mig haha men det är lite kul ändå att jag gissade rätt! Okej, det var ju inte bara jag som kopplade Raptor's låt till det nya området, det försöker jag inte påstå. Men ändå, jag var sååå säker på att det fanns ett samband och det är ju alltid kul att ha rätt!
Länk till inlägget med min teori
 
Och nu kom det här i veckans Game News på spelets youtubekanal:
 
Jag har ju nämnt lite vagt att jag visste om det här redan innan den här videon kom upp.
Det beror på att det smög sig in en liten bugg som avslöjade det redan förra veckan:
 Det tog inte många minuter efter att servern öppnats som jag blev spammad med den här bilden på Instagram, jag älskar att folk är lika nyfikna som jag är haha! Jag fick inte upp bilden när jag loggade in för första gången efter uppdateringen, sen när jag loggade in på mitt andra konto så ploppade den upp. Så spännande!
Anledningen till att jag kladdat på bilden är för att jag inte vill spoila den informationen som står där för de som vill upptäcka allt på egen hand, det som står nu är sådant vi redan vet typ haha!
 
Jag är så sjukt peppad nu, det ska bli så kul att se hur det ser ut, vilka NPC-er vi kommer få träffa och ja... Allt! Helt ärligt, jag bryr mig faktiskt inte ens om ifall det inte kommer ett enda uppdrag (okej, nu vet jag ju att det kommer uppdrag då en Game Master avslöjade det tidigare idag i den globala chatten) för jag är så ''mätt'' på de områdena som finns i spelet nu. Misstolka mig inte nu, jag tycker jättemycket om det som finns i spelet nu med, men det känns som att det behövs något helt nytt. Då menar jag inte bara ett nytt område (även om det alltid är lika kul) utan något som är helt nytt för spelet, en annan miljö helt enkelt så jag tror att en stad kommer att bli perfekt! Och nu fick vi veta att det kommer redan nästa onsdag? Det är knappt så vi hinner hypea ju haha!

Kommentarer
Postat av: Stephanie Diamondfall

Skulle du kunna länka bilden med all info för jag vill verkligen veta xD

Svar: Jag har den sparad på datorn, men finns säkert spridd på Instagram med :)
ssohaley.blogg.se

2016-12-01 @ 19:06:45
Postat av: Kristina

Har du sett någon på istagram lägga upp bild på kartan? Är jättenyfiken hahaXD

Svar: Tror inte det finns någon karta än så länge :P
ssohaley.blogg.se

2016-12-04 @ 14:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: