Gallant Unicorn

Tack!


Jag vill bara säga tack för era fina och stöttande kommentarer, ni är så underbara!

───▄▄▄▄▄▄─────▄▄▄▄▄▄
─▄█▓▓▓▓▓▓█▄─▄█▓▓▓▓▓▓█▄
▐█▓▓▒▒▒▒▒▓▓█▓▓▒▒▒▒▒▓▓█▌
█▓▓▒▒░╔╗╔═╦═╦═╦═╗░▒▒▓▓█
█▓▓▒▒░║╠╣╬╠╗║╔╣╩╣░▒▒▓▓█
▐█▓▓▒▒╚═╩═╝╚═╝╚═╝▒▒▓▓█▌
─▀█▓▓▒▒░░░░░░░░░▒▒▓▓█▀
───▀█▓▓▒▒░░░░░▒▒▓▓█▀
─────▀█▓▓▒▒░▒▒▓▓█▀
──────▀█▓▓▒▓▓█▀
────────▀█▓█▀
──────────▀



Kommentarer
Postat av: Flisan

Tror du att du slipper undan?? Vi finns alltid här ❤️

2016-01-26 @ 16:29:40
Postat av: Tror du att du slipper undan?

Fy fan för dig. Du sitter & trakasserar mig & skrattar åt mig när jag gråter & ber om hjälp i fan nästan en timme och jag håller lugnet HELA.JÄVLA.TIDEN trots alla hån från dig & sedan när jag får nog av all skit du sa till mig så skickar du vidare som om det vore hela historien. Du vet mycket väl vad du har gjort. Du var min vän & jag bad dig om hjälp & om stöd du skrattade mig i ansiktet när jag bara ville veta att du på något sätt brydde dig. Såklart att jag flippade, men det du gjorde är betydligt värre & oavsett vad du säger till dina polare så vet du & jag sanningen.

Svar: För det första, varför skriver du inte ens ditt namn när det ändå är så uppenbart att det är du? För de andra, jag har inte hånat dig. För det tredje så förklarade jag för dig att det inte alls låg till så som du försökte få det att framstå i meddelandet som du skickade till hur många som helst i gruppen. Långt ifrån alla var upprörda över att du blev borttagen från gruppen. Jag förklarade för dig att samma regler gäller för dig som för alla andra. Om om du nu är så mån om att alla se hela historien så kan jag ju lika gärna visa upp allt där du gång på gång kallar mig elak, dålig vän osv trots att jag förklarar för dig om och om igen att det inte handlar om något personligt. Så du menar att du vinner i livet för att du får fler prenumeranter på en youtubekanal och jag får en obotlig sjukdom? Det är ju tur att du har så bra ordning på dina värderingar, annars skulle du ju få det jobbigt i livet... Men vet du vad, jag bryr mig inte det minsta om ifall du är mer populär på youtube än vad jag är för när det blir strömavbrott och mitt internet ligger nere så har jag en man som älskar mig och vänner som alltid finns där. Det verkar ju ganska tydligt vad du prioriterar i ditt liv, men för mig så är familj och vänner viktigare än antalet följare jag har på youtube. OCH som tur är så kan man ju spela och ladda upp videor på youtube även om man sitter i rullstol. (Dock så kommer jag inte att få någon rullstol, jag frågade läkaren... Lite besviken där.) Så, även om jag inte kan göra exakt samma saker som innan så är jag ändå tillfreds med mitt liv och de jag har runt omkring mig. Hoppas att du någon gång får uppleva samma sak.
ssohaley.blogg.se

2016-01-27 @ 16:22:48
Postat av: Anonym

Det är du som lever med det på ditt samvete. För jag har då aldrig visat någon så mycket tålamod som när du skrev hur glada alla var över att jag blivit kastad ur gruppen & att du kände dig så hjälplös för vad du sa spelade ingen roll eftersom du inte hade någon makt i gruppen på det viset. Det är också därför du får den karman & det går bara uppåt för mig. Man får vad man ger & du & jag vet vad som egentligen hände där.

2016-01-27 @ 16:25:00
Postat av: Haley Underfall

Dextra påriktigt, du blev avlägsnad från en facebook grupp om ett spel med virtuella hästar?

Hur orkar du ens bry dig. VIRTUELLA HÄSTAR DEXTRA. I mean come on, hahah. Det är ju skrattretande hur butthurt du blir över en sådan liten grej. De satte en regel - blocka inte admins - du blockade en admin - du blev avlägsnad, simple as that.

2016-01-27 @ 17:09:42
Postat av: Anonym

Dextra varför sitta här och klanka ner på andra? Man tycker ju att äldre spelare skulle veta hur man beter sig mot andra men tydligen inte. Dextra det är så FEL att klanka ner på andra för att själv må bra. Dextra det är bara ett pixel spel!

2016-01-31 @ 13:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: