Gallant Unicorn

Jag missade eventet på grund av mina fiskar

Yes, det är precis så konstigt som det låter. Jag hade fixat ihop en outfit och placerat mig på stället där vi skulle samlas. Cirka en halvtimme innan eventet så går jag förbi mitt akvarium och ser att mina fiskar beter sig skitkonstigt, de låg och simmade på sidan och två tetror hade redan gett upp kampen om livet.
 
Jag ringer fiskakuten (Therese Fishgirl) i panik och hon säger åt mig att byta nästan allt vatten. Jag har ett 200 liters akvarium så det är ju inte bara att pyttsa ut lite och sen är det klart. Men, jag fick helt enkelt välja mellan att strunta i eventet eller strunta i mina fiskar. Jag kunde så klart inte bara låta fiskarna dö för att jag ville vara med på en hopplektion på SSO. Så ja, jag missade det eventet som jag sett fram mot så länge. 
 
Idag var nämligen den lektionen som vi hade en tävling där man kunde vinna att delta på. Så lite extra surt att det var just idag, men men det är inget jag kan göra något åt nu. Hoppas de andra fotade lite i alla fall!
 
Så här skulle jag och Onyx sett ut på dagen lektion, efter förra kaoslektionen så tänkte jag att vi skulle träna på hoppningen ordentligt. Nu slapp han undan ändå den bråkstaken!

Kommentarer
Postat av: signe swordstar

Hur gick det med fiskarna? Vad var det som hade hänt?

Svar: Tre stycken dog, de andra beter sig som om inget hänt alls... Jag vet inte vad som hände faktiskt :S
ssohaley.blogg.se

2016-05-25 @ 07:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: