Gallant Unicorn

Dagens uppdatering?

Näe, dagens uppdatering var inte den roligaste eller bästa jag varit med om. Men, det var långt ifrån den sämsta!
För min del spelar det ingen roll om de skulle strunta i att uppdatera helt tills det nya stallet kommer för det ser helt fantastiskt ut! Jag uppskattar verkligen att de lägger in uppdateringar (stora som små) varje vecka! Däremot om dagens uppdatering hade varit att det fanns en ny sorts muffins på fiken, då hade jag blivit bitter haha!
 
Men nu fick vi nya kläder och nya benlindor! 
Kläderna var fina och jag kan nog tänka mig att köpa flera av plaggen senare om vi får mer plats i garderoben... Benlindorna däremot, jag blev så glad när jag såg dem! 
Jag har väntat så länge på benlindor som matchar schabraken som säljs på Ferdinands marknad så jag gick bananas och köpte alla! 
 
Men det är en sak jag funderar över, varför väljer de att göra en helt ny marknad för kläder och utrustning när det redan finns affärer på hästmarknaden? Det känns som att många spelare lessnat på hästmarknaden eftersom det är samma sak varje gång den ploppar upp i spelet. Jag gör uppdragen varje gång för att få xp från dem, men jag kan ju inte påstå att jag tycker att de är särskilt roliga längre... Hade det kommit lite nya grejer till affärerna varje gång hästmarknaden kom till spelet så hade folk kanske tyckt att det var lite roligare att rida dit? Eller, hur ser ni på saken? 

Kommentarer
Postat av: Linn

De hade varit kul om de så som du säger hade lagt till nya kläder och utrustning till hästmarknaden och uppdateras hästmarknads uppdragen lite då o då, exakt samma uppdrag börjar bli lite tjatigt men de är de värt för lite XP haha cx

2016-11-03 @ 00:03:27
Postat av: Sigrid Winterdotter

Hade man inte fått XP hade jag inte gjort uppdragen.

Svar: Samma här :P
ssohaley.blogg.se

2016-11-03 @ 17:27:40 - http://sigewi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: