Gallant Unicorn

I morgon ska jag LEVLA!

Eller ja, det blir ju senare idag egentligen. Jag tänkte logga in och levla lite nu men jag har så sjukt ont i huvudet så jag orkar inte fokusera ordentligt. Men jag insåg att jag saknar att levla, den senaste tiden har jag haft så mycket saker utanför spelet, det har varit olika behandlingar och sjukhusbesök, min hälsa som har gått upp och ned och mitt i allt det där började jag leta häst. Yes, en riktig häst... Så ja, jag har varit överallt den senaste tiden och inte haft någon ordentlig dygnsrytm så jag har helt enkelt bara levlat när jag spelat in videor vilket så klart är jättekul MEN jag saknar att slänga på en film på min andra skärm och bara nöta igenom alla banorna en efter en. Nu tänker ni kanske: ''Gnäller hon på riktigt om att hon inte levlat alla banorna under samma dag på jättelänge?''. Och ja. Ja det gör jag haha!
Visst är han fiiin? Jag har spenderat väldigt lite tid inne i spelet den senaste veckan, så det känns fortfarande som jag precis köpt den här lilla skönheten varje gång jag loggar in! 
 
Jag bara babblar när jag egentligen borde sova men ja, i morgon ska jag banne mig levla skiten ur min senaste häst. Det där lät hemskt, förlåt hästen som inte ens fått ett smeknamn. På tal om smeknamn, brukar ni ge era hästar i spelet smeknamn? Jag ger vissa av mina smeknamn medan jag till och med glömmer bort vad jag döpt vissa hästar till. Det där känns inte riktigt rättvist... Stackars pixelhästar!
Nu är klockan snart tre på natten och jag borde verkligen sova istället för att skriva inlägg utan mening...
 

Kommentarer
Postat av: Daniela Silvergarden

Jag ger alla mina hästar smeknamn beroende på vad de heter :) Jag får idéer från alla möjliga håll ;)

2016-10-03 @ 10:23:56
Postat av: Sigrid Winterdotter

Ibland råkar jag också glömma bort mina pixelpållars namn... Det känns som att du och jag har väldigt mycket gemensamt x)

2016-10-03 @ 17:33:10 - http://sigewi.blogg.se
Postat av: Dakota Hawkdawn

Vilken fin design Haley!:)

2016-10-03 @ 20:48:25
Postat av: Amedea Misthaven

Jag ger de flesta hästarna jag köper ett smeknamn :3

2016-10-03 @ 22:52:56
Postat av: Ashley Foghill

Brukar ge mina hästar smeknamn, men är så dålig på det så måste typ komma på vad jag ska kalla hästen innan jag kommer på själva namnet hahah

2016-10-04 @ 07:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: