Gallant Unicorn

Det nya championatet var ju... Kul...

Helt ärligt så hann jag inte testa mer än den allra första biten av det nya championatet som startades för första gången idag. Jag råkade komma lite för nära en stolpe och flög ned i en kontroll åt fel håll så jag blev utesluten haha! Så här såg det ut innan starten, många som ville testa!
 
Jag glömde liksom bort att det var en tävling, jag var så inne i att titta på alla nya hinder så jag red långsamt och kom efter de andra direkt haha!
 
 
Här lyckades jag snudda en stople och trots att jag inte hade något lagg (FPSsvacka) så blev det som en katapult och jag flög ned från banan och lyckades på något sätt hamna inne i kontrollen fast åt fel håll så då var det tack och adjö för min debut i championatet...
 
 
 
Haha buuuu, jag som för en gångs skull var taggad på att vara med i ett championat så lyckas jag få mig själv utesluten nästan på en gång. Aja, det kommer fler chanser att prova!

Kommentarer
Postat av: Clare Masterknight

Haha min kompis har tävlat i det chamionatet två gånger och kom etta båda gånger xD Hon är en mästare på championat så jag ska tvinga med henne hem till mig så att hon kan vinna championat på min gubbe hahaha xD

2016-09-15 @ 07:28:22
Postat av: Sigrid Winterdotter

Själv kom jag femma i grupp 10! Sanslöst många grupper!

2016-09-15 @ 15:47:29 - http://sigewi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: