Gallant Unicorn

En hint om ett nytt område?

Okej. Idag måste jag faktiskt gnälla. Igen.
När jag läste nyheterna idag så blev jag inte alls taggad på att logga in och spela.
Inga uppdrag för de som redan upplevt modeveckan sedan tidigare, så det var lite trist. Dock så var många av plaggen som kom idag väldigt fina, jag älskar de svarta jeansen! Jag hoppas att det väntar med uppdrag längre fram, för det är uppdragen och storyn jag tycker är roligast i spelet. När det inte händer något på lång tid så blir jag uttråkad. Nu har vi redan fått mycket det här året men jag är så sjukt nyfiken på det uppdaterade hemstallet och framför allt så vill jag veta mer om det nya området.
Det var till det jag skulle komma från början, kan Raptors nya låt ''Jorvik City'' vara en hint om det nya området? 
Sture gillade inte den nya låten haha!
 
Raptors tidigare, eh, ''hits'' heter ju Doh Dah och Hey Yo - så att hans nya låt helt plötsligt  och utan anledning skulle uppkallas efter en stad vi inte vet mycket om men som nämns ofta i spelet känns ju lite skumt?
Jag var nyfiken på vad Jorvik City var och hur det såg ut redan första gången vi fick veta om att platsen fanns, och det var ju ett tag sen så det känns som att just Jorvik City har blivit något av en myt nu!
Så om det nu skulle vara så att det är Jorvik City som är det nya området så skulle jag blir jätteglad!
Vad vet vi om Jorvik City än så länge? Gallerian ligger där, vi har varit i ett museum där i ett uppdrag och jag har för mig det ska finnas ett universitet där. Eller har jag fantiserat ihop att professor Einstein jobbat där? Jag förväntar mig mycket shoppingmöjligheter (hoppas bara att vi får en förbättrad garderob innan det nya området öppnas, vad det än blir för område!) och maaaaaaaaaassor av uppdrag där vi får veta mer om området vi ska få upptäcka och eventuella NPC:er och annat som finns där!
 
Vad döljer du för hemligheter Herr Raptor?
 
Vad tror ni? Är det jag som är så sjukt peppad på nya områden och uppdrag att jag fantiserar ihop ledtrådar eller kan det finnas ett samband mellan låten och det nya området?
 

Kommentarer
Postat av: Sigrid Winterdotter

Tror också det är en hint!

2016-09-29 @ 16:46:30 - http://sigewi.blogg.se
Postat av: signe swordstar

Du nu kom jag på något, när Epona släpptes så var det en bild på ett G.E.D kontor eller en bank, kanske den finns där?

Svar: Ja det har du rätt i! Jag har funderat på vart det där kontoret ligger, spännande!
ssohaley.blogg.se

2016-09-29 @ 20:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: