Gallant Unicorn

Skumt ljus

De senaste veckorna har det blivit en hel del kväll/nattspelande för min del. Både för att jag behövt det ljuset när jag spelat in till serien och för att jag spenderat dygnets ljusa timmar med annat. Okej jag har varit i stallet ehe...
Hur som helst, jag vet inte om det bara är något jag fått för mig... Men det känns som att det blivit liksom dimmigt på kvällen? Svårt att förklara, för dimman är inte på marken utan uppe vid himlen.
Haha jag vet att det låter så skumt, men det känns som om kvällshimlen var klarare förr?
Eller så var det mer moln och inte lika platt? Det ser liksom luddigt ut nu? Är det någon som hänger med på hur jag menar? Ehe jag ska nog ge upp att försöka förklara det här haha!
 

Kommentarer
Postat av: Isabel Masterwatcher

Ja, det tycker jag också att det är! Har också sett det, lite skumt...

2017-04-22 @ 22:24:39
Postat av: Matilda Southtree

Så ska det inte se ut. Det brukar vara moln och variation på himlen, oavsett tid på dagen, inte bara en enda färg som på bilden här.

Svar: Men eller hur? Jag funderade på om det hade med min dator att göra, men jag har inte ändrat något och det ser likadant på olika datorer :S
ssohaley.blogg.se

2017-04-23 @ 00:57:17
Postat av: Sigrid Winterdotter

Hm, jag har inte märkt något.

2017-04-23 @ 11:05:18
Postat av: Fiona Appledew

Himlen ser precis ut som vanligt för mig (jag la nyss upp två kvällsbilder på instagram med rätt himmel). Har du haft dimman länge?

Svar: Nja, två-tre veckor kanske? Riktigt irriterande då jag älskar ljuset på kvällen, men det blir ju inte så fina bilder när det ser ut så :/
ssohaley.blogg.se

Postat av: Fiona Appledew

Var det då nån gång dom fixade kamerasnurrbuggen? Jag älskar också kvällsljuset och spelar väldigt mycket på kvällstid och jag har inte märkt nått under dom senaste veckorna. Kan det vara en serverrelaterad bugg (är på icy själv)?

Svar: Näe, jag har varit inne på mina konton på andra servrar och har samma konstiga ljus där :S
ssohaley.blogg.se

Postat av: Fiona Appledew

Men så jättemysko! Om du testat både olika datorer och olika konton/servrar så finns det ju ingen logik i det hela. Drar din dåliga internetuppkoppling ner din FPS? Hur ser det ut om nån annan loggar in på nått av kontona (typ ett av dom ni "delar" till serien)? Skuggor på eller av? Det ser ut som dom är av på bilden (jag har inte skuggor).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: