Gallant Unicorn

Snart onsdag!

Det ska bli så kul att se hur Firgrove förvandlats! 

Jag har sett om videon som SSO laddat upp på Youtube några gånger nu och ja, det får gärna bli onsdag fort haha! Dock så kommer jag stanna vid mitt älskade Fort Pinta, hur fina stall de än bygger så finns det (enligt mig) inget annat hemstall som är så smidigt som Fort Pinta där man har nära till allt! 
Jag planerar att rida från Fort Pinta till Firgrove istället för att åka transport, mestadels för att få rida in genom porten - den ser ut att vara så cool nu!

På tal om den där videon, i början av den så sveper kameran förbi en vägg med massa skisser på... Reagerade ni på det här?

Längst ned i hörnet, visst ser det ut som olika frisyrer/flätningar på hästen? Hoppas, hoppas hoppas det är något de jobbar på! 

Bilden ovanför den bilden med hästhuvuden på ser  också intressant ut, så mycket spännande saker!!


Kommentarer
Postat av: Nora Bravedotter

Längtar verkligen till firgroves uppdatering! Gillar jag det kommer nog det bli mitt hemstall! Dock så kommer jag nog logga in och titta på fg någon vecka efter uppdateringen då det inte är så många spelare där! Inte så kul att utforska tillsammans med 1000 andra spelare som spammar chattloggarna haha!
Skulle du kunna göra en liten längre recension av fg efter uppdateringen?<3

2017-04-24 @ 17:21:26
Postat av: Klaudia Liondotter

Tänkte direkt på dig när jag såg trailerna :-)

2017-04-25 @ 22:02:01 - http://parda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: