Gallant Unicorn

Fina dekorationer i Dundull

Jag har avsiktligt väntat lite med att skriva om vissa saker i Mistfall för att jag vet att många haft problem med att spela, men nu känner jag att det bör vara okej att skriva och visa bilder va?
 
En av sakerna jag blev mest glad över att se (det finns ju så otroligt mycket i Mistfall som är vackert och coolt!) var dekorationerna som kom till spelet för första gången med Mistfall. Örhängen, så coolt!
 
Jag upptäckte att frisyren jag valde (bytte ju för ett tag sedan då frisyren jag haft så länge vägrade sluta bugga) var väldigt tacksam för just örhängen. Så kul att de börjat lägga in så mycket nya saker och funktioner, det känns lite som att det var en liten svacka där det inte kom jättemycket nytt och sen blev vi bombarderade med coola och välgjorda saker - allt från uppdrag till hästar och områden!
Jag hoppas att de fortsätter med att lägga in smycken, hade ju varit häftigt med halsband.
Och kanske armband? Både sådana man sätter runt handleden och runt överarmen!
 
Och de här glasögonen!
Just glasögon har ju funnits i spelet länge nu, men den här modellen? Den är såååå söt! Och så äntligen en ny monokel! Blev så besviken när vi ''bara'' fick en rosa från tomten och har väntat på fler färger sedan dess!
 Fjädrar som tränsdekoration, så coolt!
Och bär att ha i väskan, en kul grej men inget jag kommer köpa. Säger jag nu i alla fall ehe.
Jag vet inte hur mycket jag tjatat om att ha en fjäder som dekoration i manen på en Paint. Varför det skulle vara just en Paint? Jag vet inte, bara något jag fått för mig antar jag haha! Antagligen är det något sånt här som inpsirerat mig (bild lånad från google, klicka på bilden för att komma till originalet):
 
Det känns som att jag alltid skriver ''det här var fint, MEN...''haha! Men jag kommer på så många saker jag vill ha till spelet, en av de sakerna är halsdukar! Det hade varit så mysigt!

Kommentarer
Postat av: Sydney

Såg en detalj på första bilden där det på kassan stod pengar! Lite kul att de har en sån liten dekoration tycker jag♥

2017-12-20 @ 08:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: