Gallant Unicorn

Migrän och buggar

Jag har spenderat halva dagen i sängen och bara legat och tittat på taket på grund av migrän. Den andra delen av dagen har jag spenderat i stallet. Jag gav upp tanken på att huvudvärken skulle släppa och åkte och myste med min blöta och leriga ponny. Alltså jag förstår verkligen inte vad som är mysigt med att rulla sig i blöt och kall lera? Jag kan absolut köpa att det är skönt att rulla sig på sommaren, men nu?
Aja, skönt att hästarna på Starstable alltid är rena och fina när man loggar in och ska fixa en outfit och ta bilder.
Nu blev ju klockan väldigt mycket innan jag loggade in för att göra dagliga uppdrag i Mistfall och juluppdragen så det blev inte mycket fotat. Visst, det är väldigt vackert inne i Mistfall även när det är mörkt i spelet men jag hittade inget kul att fota direkt. Det får vänta tills i morgon helt enkelt.
Jag råkade ut för en väldigt skum bugg när jag skulle fota igelkottar inne i Dundull idag, när jag skulle fota den sista igelkotten (den satt bakom hemstallet) så fick jag upp den här bilden:
 
Liksom va? Vad tusan? Nu visste jag ju att jag inte hade varit inne i ett låst område så jag hade inget att oroa mig för, men ändå? Jag undrar vart spelet hade fått för sig att jag var! Det här har hänt mig tidigare, det är nog några år sedan nu, och då travade jag runt på vägen genom Gröndal. Helt plötsligt var det som att jag sprungit in i en osynlig vägg och jag flög upp i luften och över Epona (som inte hade öppnat än då) och blev hemskickad för att jag enligt spelet var inne i ett låst område. Eftersom jag hade hållit på att fota min häst, jag minns inte om det var hit till bloggen eller till Instagram jag fotade, så hade jag bilder på precis innan det hände och när jag flög + bilden på att jag ''var inne i ett låst område'' så jag skrev till supporten och berättade vad som hänt och frågade om jag kan få en varning/bli avstängd på grund av den här buggen men jag fick till svar att de kan se om man tagit sig in i ett låst område med flit eller råkat ut för en bugg så det var ju lugnande i alla fall. Jag är så himla rädd för att bli avstängd trots att jag själv vet att jag sköter mig haha! Det är inte ''bara ett spel'' för mig utan jag spenderar så mycket tid med att både spela sjävla spelet och att fixa med saker runt spelet, alltså med Youtube, Instagram och bloggen. Så att bli avstängd skulle ta hårt på mig, hade blivit så himla ledsen...
 
 
Har ni råkat ut för den här buggen någon gång?

Kommentarer
Postat av: Caroline Silvergren

Japp!jag var ute och red i Moorland och var inte sr, då helt plötsligt flög jag över den där gruvan o"h var tydligen inne i ett stängt område och flyttades hem.

2017-12-27 @ 05:11:11
Postat av: Delfina

Jag råkade faktiskt rida ut för kanten i Den hemliga stencirkeln en gång och fick upp samma varning. Blev jätterädd förstås, hade ju inte menat att ramla ner där xD

2017-12-27 @ 08:20:43 - http://www.ssodelfinis.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja jag blev också det i dundull när jag skulle ta en igelkott bakom en av husen. och flög upp i luften och allt var blått tills det stog att jag var i ett stängt område och skickades hem ❤️

2017-12-27 @ 10:22:00
Postat av: Nadine Moonpeak

Ja, en gång. Jag skulle rida till Fort Pinta och när jag galopperade så gled jag in under marken så stod det att jag varit inne i ett stängt område, det var konstigt.

2017-12-27 @ 13:46:33
Postat av: Eva Bunnyland

Det har inte hänt mig på sistone, men en gång när jag var på Sydhoven (efter att det hade öppnats då, jag fick vara där), så ramlade jag nerför en klippa ner till stranden. Jag tror det också var upplåst men jag fick upp den där "låst område" skärmen igen och skickades hem. Nästa gång när jag red på stranden där jag hade ramlat ner funkade det! Bugg... ^^
SSO är inte "bara ett spel" för mig heller, det betyder allt för mig! Skönt att de ser om det är en bugg eller inte...

2017-12-28 @ 07:35:33 - http://evab.blogg.se
Postat av: Denise strawberrypeak

Jag har inte varit med om den buggen men jag märker hela tiden det att om man försöker hoppa där man inte får och försöker göra det hela tiden, då när man kommer ut ur det området så står det att man måste lära sig hoppa först. Inget nytt men jaja.

2017-12-31 @ 00:34:45 - http://skydovesarmy.simplesite.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: