Gallant Unicorn

En kvällshälsning

Hej på er!
Som ni kanske märkt har min uppdatering inte varit den bästa de senaste dagarna, jag har inte mått så jättebra och spelandet och bloggen har inte varit min högsta prioritet. Den här dagen har varit rent ut sagt för jävlig. 
Jag började känna av en tand igår, och idag vaknade jag med tandvärken från helvetet. Som tur var så fick jag en tid hos tandläkaren nästan direkt så det var snabbt ordnat, dock så fick jag ett migränanfall (ja, anfall för den här huvudvärken knockar mig fullständigt...) när jag låg där hos tandläkaren och hon hade börjat borra. Så jag har sovit sedan jag kom hem från tandläkaren och nu går jag runt som en zombie.
 
Nu vill jag ha en ny dag så jag ska försöka sova bort huvudvärken och så hoppas jag på att den är borta när jag vaknar, i morgon är det ju onsdag så det är ju något att se fram mit i alla fall! Jag hoppas att det kommer nya hästar, antingen i spelet eller i appen! Och Fortunafestivalen får gärna komma tillbaka, den var rolig! Fast det kanske är lite tidigt för den än? Har för mig att den var någongång i mars förra året...
 
Men, nu säger jag god natt. Hoppas ni haft en bra dag!
 

Ett oväntat avslut på dagen

Jag började dagen lugnt och sansat med lite levling, videoinspelning och chillande med Netflix på min andra skärm.
Jag brukar oftast ha en film, en serie eller videor på Youtube på den andra skärmen medan jag spelar, och de senaste veckorna har jag upptäckt fler och fler döda pixlar och ''fläckar'' på den skärmen. I början störde det mig inte så mycket (visst det var surt att se att skärmen inte var ''perfekt'' längre men det gick ju fortfarande att titta på den) så jag brydde mig inte så mycket om det. Men nu idag så märkte jag att det hade bildats ett ljust streck över nästan hela skärmen. Mitt i skärmen också. Så nu fick det vara nog. Dagen som började så lugnt slutade med en jakt på en ny skärm och efter lite letande så hittade jag en, så nu ska jag koppla in den (nackdelen med att ha bra ordning på kablarna, det är inte bara att rycka ur de gamla, det ska klippas bort buntband och kopplas om kablar hit och dit...). Jag lär antagligen inte ens orka spela mer idag men jag vill ha allt i ordning tills i morgon haha! Jag behöver ha den där andra skärmen när jag sitter och gör om uppdragen som inte är så ''jättespännande'' på mitt andra konto. Då går levlandet av karaktären liksom automatiskt och jag hinner inte tröttna lika fort...
 Jag hann i alla fall levla en av mina Urhästar innan jag fick ett mindre psykbryt på skärmen och åkte iväg för att köpa en ny. I morgon blir Emeraldking level 15 så då är två av tre Urhästar klara. Jag har faktiskt börjat fundera på att vänta med den tredje, det är den svarta jag har kvar, och jag vill inte tröttna på att levla dem... Vem vet, det kanske kommer en ny ras till appen på onsdag? Då kommer jag kanske vilja ha den? Fast i och för sig, om det skulle komma nya föl till appen så tar det ju några dagar innan jag kan ta in fölet i spelet som vuxen. Hrm, jag vet inte... Jag har ju en hel del uppdrag kvar på Regan-kontot så vi får väl se helt enkelt!
 
 

Uppdrag med svajigt nät

Jag tog en liten bloggpaus igår, jag spelade inte och hade inget intressant att berätta om...
Min kusin (Sarah Waternight) har varit hemma hos mig under helgen så vi har spenderat helgen med skräckfilm, Urban exploringvideor på Youtube och så har vi varit i stallet så klart. Nu har hon åkt hem så jag har parkerat mig framför datorn och fortsätter jobbet med att få in Regan i Epona. Det går framåt, men det går sååå långsamt! 
 Jag har precis låst upp GÅD på det här kontot så nu har jag slavat för Jasper haha!
Anledningen till att det går långsamt idag är inte att uppdragen är sega (för jag tycker faktiskt att de är rätt roliga att göra trots att jag gjort dem några gånger nu) utan det är vårt internet som strular. Jag har blivit utkastad ur spelet och det går inte ens att ladda en video på Youtube så jag sitter och lyssnar på musiken jag har nedladdad på datorn via Spotify... Jag brukar ju alltid titta på videor, serier eller film på andra skärmen samtidigt som jag spelar men nu sitter jag och fokuserar på spelet till 100 % och det var faktiskt ganska mysigt det med!
Nu har jag inte blivit utloggad på en stund, men jag märker att något inte är helt okej med uppkopplingen så jag är snabb med att lämna in uppdragen för att slippa göra om dem om jag skulle bli utloggad haha!
 
 

En lugn fredag

En casual Friday helt enkelt, ingen fancy outfit och inga speciella bilder.
Bara en söt häst, en lugn ridtur genom Silverglade och en dokumentär på andra skärmen. 
 Skönt att det är helg? För min del spelar det ju ingen större roll eftersom jag fortfarande är sjukskriven,
men jag blir glad av att alla runtomkring mig blir så glada när det är fredag haha! 
 Idag har det faktiskt varit väldigt soligt och fint ute, så det känns som om våren är på väg. Ja, jag vet att det inte ens är mars än, men jag tycker verkligen att det räcker med vinter nu! Jag blir så inspirerad av det fina vädret och jag har en hel del videor planerade. Bland annat outfitvideor och jag vet inte om ni som läser min blogg tittar på mina videor, men jag ska försöka komma ihåg att posta videorna här när de är klara... Nu önskar jag er en trevlig fredag, min kusin kommer hem till mig om några timmar så vi ska mysa med hästarna (ni vet de där riktiga hästarna haha) i stallet, titta på skräckfilm och så kanske det blir en och annan runda inne i spelet med!
 

Musikquiz med Bambi

Kvällens event var ett musikquiz som Bambi höll i, det var speltema och jag var så sjukt dålig haha!
Jag har ändå spelat en hel del i mina dagar, men det stod helt still i mitt huvud...
 
Här stod vi och funderade... Och funderade... Och funderade!
Bambi hade satt ihop en väldigt blandad lista, och jag vet inte vad som hände med min hjärna. 
Det bara stod still haha! Men, det var väldigt bra planerat och det är ju alltid mysigt att lyssna på musik!

Jag har inte ens loggat in än...

Och jag är redan så himla glad över dagens uppdatering!
Nyheterna finns ju uppe på hemsidan nu, men jag tittade på Youtube för en stund sedan och blev så peppad! 
Jag hade mer eller mindre gett upp hoppet om de gamla Frieserhästarna, men nu är de tillbaka!
 (Inte för att vara sån, men har det ens funnits fler än 3 Frieserhästar i den här modellen?)
Haha ja ja, jag är bara glad att de är tillbaka!
 
Och, den resande (som tydligen är på samma ställe igen? Haha alltså jag orkar inte!) klädmarknaden är tillbaka igen, kul att de faktiskt väntade ett bra tag innan de la in den i spelet igen!
Jag missade att köpa allt jag ville ha förra gången den poppade upp så jag hoppas att de sakerna som fanns på marknaden förra gången är tillgängliga nu med! Och, och och - westernträns! 
Som vi längtat, det kommer att bli en hel del shoppande idag för min del känner jag redan nu...
 
Redan här är jag mer än nöjd (jag hatar egentligen uttrycket ''nöjd'', det känns så sjukt bortskämt!) med dagens uppdatering, men det kommer mer! ♥‿♥
Ett nytt plagg i Lifetimeshoppen och så kommer vi få leta efter kärleksbrev! Jag blev så lättad när jag såg att vänskapsracet kommer att vara kvar en vecka till, för jag har haft sån otur med det!
Mina hästar har mat så att det räcker till midsommar nu... Men jag vill ju gärna ha båda tränsen med haha!

Första bebisen är i level 15

Med bebis så menar jag Mustang, det var ju en bebis i början av vår resa...
Och ja, jag kallar alla små saker för bebis. Även min mammas 19- åriga stora häst. Hon var ju bebis en gång i tiden, dock så var jag ju ganska liten då men jag minns i alla fall dagen hon föddes. Så hon kommer alltid att vara en bebis i mina ögon. Hur som helst, min Mustang som faktiskt inte är en bebis längre gick upp i level 15 idag. Så nu är det ''bara'' två Urhästar kvar...
 Ja, jag är så pass lat att jag använde samma outfit när jag levlade som den jag satte ihop igår...
 
Hur tror ni det blir med fölen i appen förresten? 
Det stod ju att det kommer att komma fler raser senare, jag undrar om det blir raser som inte finns i spelet eller om vi får ta hand om ett föl av en ras som redan finns? Nu är ju appen fortfarande väldigt ny så jag antar att det kommer att dröja ett tag innan de släpper nästa ras. Men, om det skulle komma Islandshästar så är min ekomoni i spelet körd. Jag kommer inte att kunna motstå dem! Islandsföl måste ju vara något av det sötaste som finns? 
Vilken ras skulle du vilja kom till appen?
 

En outfit sent på kvällen

Jag låg som sagt i sängen med migrän hela gårdagen, men på kvällen ville jag verkligen spela! Jag missade tyvärr eventet med klubben, och jag var inte sugen på att levla. Så jag satte ihop en outfit och kutade ned till ridhuset för att få lite bättre ljus. (Jag brukar alltid svara att jag vill ha möjligheten att dölja de spelarna som man inte är vän med eller med i samma klubb som när jag får frågan ''Vad vill du lägga till för funktion i spelet?'' men att kunna reglera ljuset i spelet hade ju varit underbart det med!...
 
Nå väl, jag hoppas ni ser hur det ska se ut ändå, trots lite halvtaskigt ljus!
 Ryttaren:
Hjälm -  Gallerian 7350 JS eller 75 SC
(min favorithjälm i spelet, med det har ni kanske redan märkt haha!)
Väst - Firgrove 9520 JS eller 94 SC
Handskar  -  Svarta hopphandskar från Gallerian  2000 JS eller 25 SC
Jeans - Coola jeans  från The Fashion Barn i Silvergladebyn 96 SC 
Stövlar -  Jaaa...? Jag hittar inte stövlarna någonstans?
Men det finns ju många snygga svarta stövlar i spelet så de går ju att byta ut.
Jag har letat både inne i spelet (på ett konto där jag inte köpt dem så klart) och på databasen men de finns ju inte haha!
Jag ska fortsätta leta, om du vet vart de är köpta så får du jättegärna säga till, de heter ''Svarta tävlingsridstövlar''.
Hästen:
Sadel - Gammal Jarlasadel från Jarlaheim 1950 JS eller 33 SC
Träns - Rustikt Jarlaträns från Jarlaheim  6300 JS eller 75 SC
Schabrak - Blårött träningsschabrak från gallerian 2800 JS eller 33 SC
Benlindor - från gallerian 65 SC  
Så här tänkte jag med outfiten:
Jag föredrar ridbyxor (alltså byxor med skoning antingen längs hela insidan av benen eller vid knäna) så länge jag inte ska göra en outfit utan sadel. Men jag tycker att vi kan låtsas att jeansen på bilden är ridjeans, okej? 
Ridjeans är något jag väldigt gärna vill ha in i spelet, även om jag själv inte använder det. De ser ju så bekväma ut!
Jag valde jeansen för att jag tycker de passar bra ihop med den blåa färgen på schabraket, samma sak med västen. 
 Ridstövlarna valde jag för att de har guldfärgade detljer och jag tycker att de passar ihop med bettringen på tränset och stigbyglarna på sadeln. Sadeln och tränset valde jag för att jag tycker att de ser verklighetstrogna men ändå inte allt för propra ut. Det här var trots allt tänkt att vara en vardagsoutfit.
Egentligen hade jag velat ha ett par benskydd och inte lindor till outfiten, men då det inte finns några benskydd (okej, alla är väl egentligen benlindor, men jag tror ni vet vad jag menar...) i rött i spelet så det fick bli ett par lindor som matchade schabraket istället. 
 
Vad tycker ni om outfiten? Är det något du skulle kunna springa runt med i spelet?
Alltid kul att höra andras åsikter :)
 
 

Vad vill ni läsa om?

Jag ligger i min säng och försöker genomlida en dag med envis migrän,
så om inlägget ser konstigt ut så är det för att jag postat det från mobilen... 
 
Eftersom det står stilla i mitt huvud för tillfället så tar jag gärna emot lite tips om blogginlägg, vad vill ni läsa om? Ni är ändå några hundra som tittar in här varje dag så jag kan tänka mig att ni har en hel del olika åsikter ^^
 

Så himla bråkig blogg!

Jag vet inte vad problemet är, så fort jag försöker publicera tidsinställda inlägg så kommer det här upp:
 Och om jag uppdaterar sidan blir det så här:
 
Första gången så tänkte jag att '' aja, vårt internet igen...'' men nu har jag haft koll på vårt nät och det har inte varit några problem. Så jag vet inte vad det är som är fel... Jag vill ju kunna publicera intervjuerna så att de kommer upp på morgonen. Och ibland får jag värsta bloggsuget mitt i natten (heja min dygnsrytm haha!) och då vill jag kunna ställa in så att inlägget kommer upp på dagtid. Men just nu går det inte. Jag har testat allt jag kan komma på så det verkar inte som jag kan lösa det själv. Så det är väl bara att vänta och hoppas på att det löser sig av sig självt typ? Någon av er som bloggar som bloggar via blogg.se som råkat ut för samma sak?
 

Mer fluff åt folket!

Ni vet jackan vi fick julen 2015 (ja,om ni spelade då alltså...)? 
Jag tycker att den är så fin och jag hoppades verkligen på att vi skulle få fler kläder med päls
(jag tar för givet att det är fejkpäls!) och fluff...
 Det är alltså den här jackan jag menar,
jag tycker den är riktigt snygg och jag skulle gärna se mer kläder i samma stil i spelet!
Det finns ju ett par ridskor med fluff (ja fluff låter bättre än till exempel ''fårskinn'' tycker jag haha!) som man kan få om man lämnar in arkeologiska fynd från Dinodalen. Tyvärr så hade jag ingen bra bild på dem så jag lånade en bild från databasen (riktigt bra sida btw, om ni inte använder er av den redan så tycker jag ni ska kolla in den! Ni hittar den här!). Under den senaste julen (alltså 2016) så fick vi en sadel som ser ut att ha en tillhörande pad, och den verkar ha blivit en av favoritsadlarna hos många spelare. 
 
När schabraket och benlindorna med fluff kom till spelet så  blev de genast en av de största anledningarna till att många hetsade med att bli klara med ryktet hos Nic...
 
Jag tror inte att jag är ensam om att vilja ha mer fluff till spelet, vad tycker ni?
Mer fluff eller mindre fluff?
 

Min första och största kärlek i spelet...

Min vackra starthäst!
Visst, han har inte någon ny och realistisk kroppsform.
Han har inte några coola animationer.
Han är varken snabbare eller hoppar högre än någon annan ras.
 
Men...
Det var med honom jag gjorde min första tävling.
Det var med honom jag gjorde mina första uppdrag.
Det var med honom jag upptäckte Jorviks magiska värld.
Det var med honom jag började kampen med att bekämpa ondskan i spelet.
Det var med honom jag vann min första rosett i ett championat.
Det var på hans rygg som jag blev totalt förälskad i det här spelet som gett mig så
många glada stunder och så fina vänner.
 
Mer kärlek till starthästarna 
 

Jag brukar inte vara så mycket för rosa...

Men alltså den här rosetten?
 
Jag älskar formen på den!
Hoppas att de fortsätter att göra rosetter av den här modellen för då kommer jag köpa en i varje färg haha!
Jag har ''bara'' fått rosetten och ett träns från Lowe's tävling än så länge,
men jag ska banne mig kämpa för jag har sett vilka fina saker som gömmer sig i den där korgen hon har!
 
Jag blev så glad när jag såg att man kan få träns utan nosgrimma, jag har verkligen saknat de tränsen i spelet för det känns som att det inte kommit några nya på evigheter? Så, tack SSO! 
 

Så gulligt!

Jag har bara påbörjat uppdragen än så länge, men mitt i uppdragen kom jag på att jag ville köpa en ny mössa. Så jag åkte iväg till Aideen's Plaza. Och där hittade jag de här sötnosarna:
 
Jag just nu:
 
 

Är alla de svenska servrarna stängda nu?

Jag tänkte flytta ett av mina inaktiva konton från AirStar till en av de andra svenska servrarna, dels för att kunna prata med de som spelar på andra servrar och dels för att jag tycker att det är onödigt att ett inaktivt konto ligger och tar upp plats på AirStar. Dock så kom jag inte så långt för det gick inte att byta server alls.
Det här var igår på eftermiddagen, så jag vet ju inte om det fortfarande är så...
 
Hrm... 

7 dagar Starrider och 100 Starcoins

Om ni missat mailet som skickats ut så finns det en kod som ger 100 Starcoins och sju dagars Starrider!
Koden är UAPTTRR och den är giltig till den 19:e februari.
Världens sötaste bild i mailet med!
 

Onsadag!

Veckans bästa dag enligt de som spelar SSO?
Jag hoppas på uppdrag med kärlekstema, det var ju trots alla alla hjärtans dag igår... Dock så känns det lite konstigt att det blir efter att själva högtiden är över? Hittade faktiskt bara en bild med förra årets dekorationer:
 Jag har för mig att vi hade en Harry Potter-vecka när jag tog den här bilden, därav outfiten haha! 
Ska föreställa Slytherin om jag inte minns helt fel...
 
Just idag är det lite jobbigt att servern är nere för uppdatering, min man har möte med sina jobbarkompisar hemma hos oss och jag tycker att det är lite jobbigt med en massa folk jag inte känner.
Så jag har gömt mig i datorrummet, hade ju varit perfekt om jag hade kunnat beta av lite uppdrag på något av mina konton men jag får hitta på något annat att pyssla med till servern är öppen igen...
 
 
 

Glad alla hjärtans dag

Bättre sent än aldrig?
Jag har inte hunnit spela än idag, så jag har inget att berätta om just nu. Men jag tänkte logga in om en timme eller så och göra uppdrag på Regan. På det kontot väntar både Dinodalen och GÅD nu så äntligen händer det lite. Hur många konton jag än levlar upp så tröttnar jag aldrig på känslan när man för första gången får gå in i ett nytt område!
Jag har tydligen varit dålig på att fota Regans framgångar i spelet, för jag hittar knappt några bilder från det kontot... Så, jag visar er min sockersöta Urhäst på mitt Haley Starstar-kontot istället!
 
Jag vet inte vad jag försökte få till med den här bilden, men visst ser det ut som att han tigger godis?
 

En färdig, tre kvar!

Ja hästar alltså... Idag blev Urhästen jag började med att levla (den med rosa man och svans) level 15.
Den var faktiskt riktigt rolig att levla, trots att jag haft svårt för de stora hästarna i spelet tidigare...
 
Nu har jag två Urhästar kvar + Mustangen från appen, men den är ju redan level 10 så det känns helt okej ändå. Bara de inte får för sig att skicka in några fantastiska hästar på onsdag för då är jag körd haha! Jag gillar ju egentligen inte att ha mer än en olevlad häst åt gången, men jag ville inte missa Urhästarna för jag vet att jag skulle ångra mig senare om jag inte köpte alla tre... Men det får gå bra ändå!
 
 
På tal om att levla, jag skulle ta en bild på den ''nya'' (ja jag vet att den är en vecka gammal, schhhh...) färgen på pilarna ute på banorna och jag fick en lite för bra bild helt enkelt. Det enda man ser är ju pilen ehe... Även om jag var skeptisk till färgbytet på pilarna först så måste jag erkänna att jag tycker att det blev bättre med de gula pilarna, de syns bättre nu och jag kan tänka mig att de som inte spelat så länge har lättare att se vart de ska ta vägen under tävlingarna nu! Jag undrar om förra färgen (alltså mellanfärgen som var mer åt det träfärgade hållet) var något slags test? En liten mjuk introduktion kanske? Fint blev det i alla fall!
 

Intervju med Victoria Monsterberg

Victoria Monsterberg - 19 dec
 
För att svara på samma frågor klicka här och följ instruktionerna❤

Hur länge har du spelat? 
Sedan 25 mars 2014 tror jag 

Är du StarRider? 
Japp, LifeTime 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Nej, löste upp min egen för inte så länge sedan. 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Nej, gillar min fina startis. 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
det kan gå fårn typ 1 minut till typ 7 timmar. 

Spelar du några andra spel? 
Ja, msp, roblox och Minecraft ibland 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Mina underbara vänner <3 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Det är nog min Quarterhäst, minns dock inte vad den heter xD 

Har du någon förebild i spelet? 
Ja, mig själv. 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Lyssnar på dina levlingshäng, eller så lyssnar jag på musik. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Dell, laptop, min skoldator 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Ja, jag läser bara din. Och den rekomenderar jag verkligen! 

Vilken ras önskar du fanns i spelet? 
Är inte så bar på hästraser.. Men en uppdaterad Arab kanske.
 
Ditt bästa minne i från spelet? 
När jag fick träffa min vän Ella, som bor typ 20min ifrån mig. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Oseriös och väldigt trög. 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Min kusin spelade och jag tjatade om att få börja spela på min mamma. 

Vart har du ditt hemstall? 
Steve, har alltid haft sen jag blev starrider. 

Önskefunktion i spelet? 
Att kunna vissla på hästen om man e långt ifrån den.

En blå outfit på min nya Mustang!

Nu när min Mustang blivit stor och flyttat in i mitt hemstall så tyckte jag att det var dags att ta med henne ut på en liten fotorunda, och jag blev faktiskt ganska nöjd med dagens outfit så jag slänger upp den här!
 
Karaktären:
Hatt - Marley's (Finns även i ''The Fashion Barn'' i Silvergladebyn)
Skjorta - Ferdinand's Hästmarknad
Handskar - Wolf Hell Inn
Chaps - Västkobbens fiskeby (Finns även i ''The Fashion Barn'' i Silvergladebyn)
Boots - Silvergladebyn
 
Hästen:
Träns - Fort Pinta
Sadel - Fort Pinta
Schabrak - Jorvikstallet
(när de hade öppet hus, så tyvärr går det inte att köpa just nu,
men de lär ju ha ett öppet hus igen så lägg det på minnet om du vill ha schabraket haha!)
Benlindor - Från den ''tillfälliga hästmarknaden'', jag hoppas den kommer tillbaka till spelet snart för jag skulle vilja ha de här lindorna på mitt andra konto med! Missade att köpa dem...
 
Tycker dock att den här outfiten kan fungera lika bra med ett svart schabrak och svarta benlindor
(exempelvis de som ser ut som skydd som finns att köpa i Jarlaheim).
 
 

En slö dag...

Jag har bara varit inne och slölevlat lite på mina andra konton, tagit en häst här och en ponny där och gjort några tävlingar medan jag tittade på film. På mitt Haley Rainstormkonto har jag inget att göra just nu, ja utöver att levla då... Jag har fått in min Mustangbebis i spelet nu (hon är sååå fin!) men jag får nog vänta lite med att levla henne, det är tre Urhästar som har lite förtur... Eller så blandar jag lite och levlar dem varannan dag haha!
 
Insåg inte att det är lördag idag förrän en kompis påpekade det, livet som sjukskriven ehe...
Men jag tänker spendera resten av kvällen med att spela, ska bara hitta någon spännande dokumentär att titta på och sedan ska Regan få en omgång. Eller ja, jag ska göra uppdrat på det kontot alltså haha! 

Intervju med Dakota Greenhome

Dakota Greenhome - 05 dec
 
För att svara på samma frågor klicka här och följ instruktionerna❤
 
Hur länge har du spelat? 
sen 30 augusti 2015 

Är du StarRider? 
Ja lifetime :) 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Ja, steelknights ‹3 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Jaaa, jag gillar verkligen inte mig starthäst :) 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Oj… Varje dag i typ 3-4 timmar 

Spelar du några andra spel? 
Ja, Minecraft, sims4 och WoW men inte så ofta 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Klubben och vänner <3 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Min islandshäst honeycake aka hongkong :) 

Har du någon förebild i spelet? 
Inte vad jag kan komma på :) 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Jag brukar lyssna på musik c: 

Vad för sorts dator spelar du på? 
iMac :) 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Din och esmes :D 

Vilken ras önskar du fanns i spelet? 
Gotlandsruss och Ardenner :) 

Ditt bästa minne i från spelet? 
Det var nog när jag kom in i epona :D 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Jag är nog ganska nyfiken och vill veta allt om alla typ cx 
 
Hur kommer det sig att du började spela?
Min kompis har spelat ganska länge och så har hon velat att jag ska spela men så en dag så satte jag mig och gjorde ett konto :D 

Vart har du ditt hemstall? 
Vingården :) 
 
Önskefunktion i spelet?
Att man ska kunna välja att igga alla eller bara ens klubb/vänner

Prosit!

Jag försökte ta en bild på min Welshponny när han flippade sin pannlugg.
Det enda jag fick med på bild var när det såg ut som han var på väg att nysa...
 
Och min karaktärs min? Ibland blir det inte som man vill helt enkelt haha!

Dressyrlektion för Karin

I tisdags höll vår ridlärare Karin Sweetwright en dressyrlektion för oss i klubben.
Jag hade lite problem med att välja häst men det slutade med att jag tog med Silenthill, det visade sig att det var fler som valt sina engelska fullblod... Men de rör sig ju så fint! Vacker bild jag fick och så haha!
 
Vi började lektionen med teori, så vi satte oss på läktaren och så fick vi titta på två videor på Youtube för att sedan prata om det som de visade i videon. Vi tränade på övergångar, att värma upp hästarna och mycket mer. Det blir alltid så svårt att förklara det i efterhand för jag är så koncentrerad på lektionerna haha! Dock så tror jag att Courtney filmade lektionen så den lär komma upp på Youtube senare!
 
 
När vi gått igenom videorna så var det dags att rida, det var flera andra klubbar som hade event i ridhuset samtidigt (vill ha klubbridhus nu!) men det gick bra ändå! 
 
 
 
 
Vi avslutade ridlektionen med en liten uteritt (och en kram så klart, men den fick jag ingen bild på...).
 
 
 
 
 

Intervju med Dorothy Understone

Dorothy Understone - 29 nov
 
För att svara på samma frågor klicka här och följ instruktionerna❤
 
Hur länge har du spelat? 
Jag har spelat i tre månader c: 

Är du StarRider? 
Yes! Jag är lifetime! 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Ja, jag är medlem i sneaky rockets! 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Nej, jag tycker om mina lilla startis. 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Varje dag! ofta 3-6 timmar ;) 

Spelar du några andra spel? 
Nej inte för tillfället. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Klubben och mina vänner. 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Min bruna Quarter som finns i Fort pinta. Den heter Appleheart. 

Har du någon förebild i spelet? 
Haley rainstrom (du alltså xD) 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Ofta har jag ljudet från spelet, men det kan hända att jag har musik ibland när jag levlar. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Vet inte en stationär HP i alla fall. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Evelina silverknight's och din :) 

Vilken ras önskar du fanns i spelet? 
Kanske Australisk boskapshäst. 

Ditt bästa minne i från spelet? 
När jag köpte min ponny Vanillarain. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Den glada och clownen. 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Min syster hade laddat ned star stable sedan testade jag bara det, sen föll jag för det. 

Vart har du ditt hemstall? 
i Fort Pinta. 

Önskefunktion i spelet?  
Att kunna simma med sin karaktär.

Regan kämpar på!

Än så länge har jag faktiskt hållit det där löftet om att göra uppdrag på det här kontot.
Nu är varken GÅD eller Dinodalen långt borta!
 

Oh lord!

Eller, Aideen kanske?
Så snyggt gjord!
 
 
Detaljerna i den här videon är helt fantastiska
(Räknar minuterna tills någon börjar gapa i kommentarsfältet till videon om att spelet inte ser ut så där, trots att de tydligt skrivit så här i beskrivningen: ''This video is an animated introduction to the back story of Star Stable. It is not representative of actual gameplay, and does not reflect or promise any changes to in-game graphics.'')
 
 
Bettet på rätt plats i munnen på hästen!
Och stubbman! Det hade varit så kul om vi hade kunnat välja det när vi byter man på våra hästar i spelet!
 
 
Det hade varit så mysigt om vi hade kunnat läsa om Jorviks historia inne i själva spelet!
 
 
Detaljerna! Det är så vackert!
 
 
Hur mysigt? Inte så långt ifrån det riktiga stallet längre!
 
 
Örhängena, kläderna... ALLT!
 
 
En sak som jag faktiskt blir lite besviken på är att trots allt detta prat om att vi har ett speciellt band till vår starthäst och till och med kan förstå när de talar till oss så kan vi ännu inte klappa dem från marken. Det är en så sjukt viktig grej för mig när det kommer till riktiga hästar så jag saknar det verkligen i spelet...
 
 
Igen, detaljerna!
 
 
Alla ödesryttarna inklusive Anne! Ska vi anta att hästen som vi bara ser öronen på ska föreställa vår egen?
Jag hoppas ju lite på att den här videon kan vara en liten hint om huvuduppdrag, det var så länge sedan nu!
 
 
 
Det känns som om den förra videon kom för några månader sedan,
men den publicerades på Youtube den 2:a oktober 2015! Tiden går så fort!
Det är den här videon jag menar:
 
 
Då tyckte vi att den videon var fantastisk (den är fortfarande riktigt bra gjord!) och nu så ger de oss det här? 
Nu måste vi få veta mer om ödesryttarna, Aideen, Garnok, G.E.D, Dark Core, Mr. Sands, ja alltså allt!
Ni kan inte fortsätta reta oss så här utan att berätta mer för snart SSO^^ 

En prinsessa som fick bli fälttävlanshäst för en dag

Jag är så kluven när det kommer till den nya modellen av Frieserhästar och Frisiska sporthästar i spelet.
Jag gillar dem och tycker inte om dem på samma gång haha! Men, det är fler saker jag gillar än saker jag ogillar. Jag äger trots allt flera stycken... Just den här vita sagohästen tycker jag är otroligt vacker, bortsett från den där tiggartassen som den envisas med att ta upp så fort den står stilla... Och att den verkar gå och titta upp i himlen, det är ett under att de inte snubblar ju! Titta vad häpen hon ser ut:
 
Jag brukar välja den längsta manen på de flesta av mina hästar i spelet (om de inte har lång man när jag köper dem, som den här hästen till exempel) men idag valde jag att kapa bort den långa manen för att få en lite mer robust känsla i bilderna. Jag ville ta bilder med en fälttävlanskänsla och ja, då känns det inte så praktiskt med en lång man som fladdrar i vinden... Det var ett riktigt problem med en ponny jag red ett tag irl, han hade väldigt lång man och den var alltid i mitt ansikte så fort vi förflyttade oss i en gångart som gick fortare än skritt.
Så jag fick fläta hans man inför varje ridtur...
 
På tal om flätor, jag undrar om vi någonsin kommer få möjligheten att fläta hästarnas man/svans i spelet?
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om fröken Snowprincess's (ja hon heter så, döm mig inte haha!) bakbensteknik? Det känns som om vi har lite att öva på här...
 
 
Hon hoppar ju högt i alla fall! 

Intervju med Alexis Waterstorm

Alexis Waterstorm - 09 dec
 
För att svara på samma frågor klicka här och följ instruktionerna❤
 
Hur länge har du spelat?
Vet knappt själv! Kanske sen 2013 
 
Är du StarRider?
Jo! Nappa åt mig LT när det en gång var på rea

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken?
Är med i Night Circus på WE1! 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten?
Kan hända. 

Hur ofta och hur länge spelar du?
Spelar nog bara på torsdagar och sen vidare beroende på vad uppdateringen var! 

Spelar du några andra spel?
Jo! Bl.a. transformice 

Vad är det viktigaste för dig i spelet?
Roliga quests! Men när jag var mer aktiv var det definitvt att ha kul med vänner. 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den?
Min gråa Lipizzaner Echolord

Har du någon förebild i spelet?
Ja alla dom som orkar träna sina hästar! 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik?
Beror på! I vissa områden är musiken så fin så där har jag nog. 

Vad för sorts dator spelar du på?
En Acer laptop som iaf funkar. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon?
Läser mest den här och Esmes. 

Vilken ras önskar du fanns i spelet?
Ingen som jag kommer på.
 
Ditt bästa minne i från spelet?
Har massvis med roliga minnen med vänner och klubben. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv?
Är nog helt klart klubbens clown ;) 

Hur kommer det sig att du började spela?
En kompis rekommenderade spelet till mig. 

Vart har du ditt hemstall?
Fort Pinta! Tillgång till allt. 

Önskefunktion i spelet?
Har nog allt jag behöver just nu.

''Varför svarar du inte på mitt brev på sso?''

Jag försöker verkligen att svara på varje brev jag får, jag blir så glad över responsen och kritiken (negativ som positiv) som jag får via breven i spelet. De senaste dagarna så har jag fått flera kommentarer, mest på Instagram men även här, om att jag inte svarat på brev eller att jag har full brevlåda. Eftersom brevsystemet i spelet är otroligt föråldrat och ja, helt ärligt inte det bästa, så ser man ju inte när brevlådan blir full. Eller om personen man precis skrivit ett långt brev till har full brevlåda. Hrmpf. I alla fall, jag har haft en väldig tur som inte råkat ut för värre buggar sedan uppdateringen i onsdags. Jag har sett många som inte ens kan spela. Men brevlådan är inte riktigt som den ska för mig. Ni vet när ryggsäcken/ garderoben bara står och laddar och man tänker '' Jaha, nu får jag snart nätverksfel''? Så blir det för mig fast med brevlådan och jag blir aldrig utkastad ur spelet. Men brevlådan buggar otroligt mycket! Så här ser det ut nio av tio gånger när jag öppnar min brevlåda...
 
Det går ju att svara på brev via appen, men jag tycker att det är så skönt att bara lämna spelet och leva utanför Jorvik då och då. Och att ställa mig och läsa brev i lugn och ro har blivit ett trevligt avslut på mina levlingsrundor.

Fortfarande strul med kommentarerna...

Som jag skrivit tidigare så hamnar inte mina kommentarer i ordningen de skickades, kommentarer från december hamnar före kommentarer som skickades nu i februari (seriöst, det är redan februari! Tiden går så fort!) så därför är det svårt för mig att svara på kommentarer med frågor och liknande. Om jag till exempel lägger upp en bild och någon kommenterar med en fråga om vart tränset på bilden är köpt så kan den kommentaren hamna någonstans i mitten av gamla och nya kommentarer. Jag har letat runt på sidan för kommentarer men kan inte hitta någon funktion där man kan sortera kommentarerna efter tidpunkten de skickades. Just nu har jag över 40 kommentarer med intervjusvar som jag inte hunnit gå igenom och mitt i smeten med intervjuer hamnar de nya kommentarerna. Det är lite kaos helt enkelt...
 
 
Jag brukar försöka svara på alla komentarer jag får men det blir lite krångligt när de hamnar så blandat, så jag hoppas att ni inte tror att jag bara struntar i era frågor, det är helt enkelt för att jag missar dem... Jag har planerat att sätta mig och plöja igenom de intervjuerna jag har kvar för att få ett mindre antal kommentarer som jag måste bläddra igenom varje gång jag ser att det kommit en ny kommentar, och jag funderar även på om jag ska sätta ut en intervju varje dag nu i februari istället för varannan dag som jag vanligtvis gör. Skulle det bli för många intervjuer eller är det okej? Tänkte att då blir det förhoppningsvis lite mindre kaos i mitt kommentarsfält och intervjuerna kommer upp fortare = de är inte en månad gamla när de kommer upp...
 
 

Intervju med Cecilia Wateryard

Cecilia Wateryard - 06 jan
 
För att svara på samma frågor klicka här och följ instruktionerna❤
 
Hur länge har du spelat? 
Jag har snart spelat i 3 år :) 

Är du StarRider? 
Jepp, jag är life time. 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Jag är med i Comet Sharks

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Jag tror inte det.. jag tycker inte min är den finaste, men eftersom jag har ett "speciellt band" till hästen så hade det kännts fel... 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
1-3 timmar om dan gissar jag på. 

Spelar du några andra spel? 
Nej, eller i perioder spelar jag Minecraft. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Hela anledningen till att jag spelar är för att jag inte kan leva ett "hästliv" irl eftersom jag är allergisk mot hästar ( D: ) så känslan att ha hästar och vara bland hästar är viktigast. Och klubben såklart ;) 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Jag älskar alla mina hästar, men det finns några favoriter, kan inte bara välja en, men min fjording Princen (SnowPrince), mitt engelska fullblod Dumle (FireFlame, fux), min welshponny Ville (braveknight, ljusbrun), min islandshäst Balo (BabyBoy, skäck). 

Har du någon förebild i spelet? 
Dig ;) 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Antingen skypar jag, eller så lyssnar jag på musik, eller på dina levlingshäng. Så ne, jag har väldigt o-ofta på ljudet när jag spelar. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
En ASUS tror jag. O.o 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Jag läser bara din :) 

Vilken ras önskar du fanns i spelet? 
Innan fjordingarna kom så önskade jag att de kom, samma sak med mustangerna, men nu vet jag inte riktigt.... 

Ditt bästa minne i från spelet? 
När jag köpte Princen, och när jag gick med i Comet Sharks efter att jag hade haft en paus. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Vet inte... kanske en av de mest aktiva? 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Jag hade tråkigt en dag och satt inne på spela . se då reklamen för Starstable kom upp, jag blev genast intresserad. Vilken tur att jag satt där och hade tråkigt ;) 

Vart har du ditt hemstall? 
Jag hade det i Vingården ett bra tag, men typ förra veckan bytte jag, och några från klubben till Jorvik Stallet. Där trivs jag bra :) 

Önskefunktion i spelet? 
Jag har tre: 
1. Att sso ska fixa namnskyltarna i hemstallet så att de inte bytar efter man ridit på en häst. 
2. Att man ska kunna ignorera alla utan sina vänner och de i klubben. 
3. Att man ska kunna välja när det är dag och natt :) 

Mina hästar i spelet är lika trötta som jag är idag...

Idag har varit en sån där trött dag, allt har gått segt och jag började sitta och gäspa redan innan klockan var tolv.
Vårt internet har varit extremt segt och jag har har huvudet fyllt av gröt, jag har försökt skriva ett blogginlägg om klubbens senaste event flera gånger men det får ligga kvar som utkast ett tag för det blir inte bra just nu. 
 
Jag lämnar datorn och åker iväg och tittar på bio istället, ska se ''Rings'' så jag hoppas nästan på lite jump scares så jag vaknar till haha! Min urhäst ser ut att vara lika trött som jag, han ville bara sova när jag skulle fota!
 

Har ni sett vilken fin bild?

Den här underbara bilden dök upp på spelets hemsida för några dagar sedan:
 
Så vårig och fin! Jag älskar allt med den, färgerna, hästen, hunden - hur söt är den inte? 

Intervju med Eva Candleheart

Eva Candleheart - 01 jan
 
För att svara på samma frågor klicka här och följ instruktionerna❤
 
Hur länge har du spelat?
Sedan 2013 

Är du StarRider?
Ja, Lifetime 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken?
Ja, jag äger min egen klubb FieldRangers 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten?
nej, är nöjd med den som jag har! 

Hur ofta och hur länge spelar du?
Ungefär varje dag! Allt från 5min, då jag bara kommer in och kollar att jag har stallhjälp, till 5-6 timmar :) 

Spelar du några andra spel?
Ja, TheSims 4, ibland Minecraft och Golf With Friends! 

Vad är det viktigaste för dig i spelet?
Hmm… Vänner och klubben :) 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den?
Hmm.. Jag byter nästan varje dag men för tillfället är det nog den skäckiga Mustangen som heter Poppie. 

Har du någon förebild i spelet?
Jag gillar många men tycker att Esmeralda Silverforce är jätte duktig :) 


Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik?
Min dator har något fel så det ibland inte kommer ljud i spelet men när det funkar så har jag på det, annars lyssnar jag på någotav dina levlingshäng! :) 

Vad för sorts dator spelar du på?
Asus, vet inte vilken men den är ganska ny 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon?
Läste förut Courtney Silverhills bloggar men sen hon slutat har jag gått över till bara dig. 

Vilken ras önskar du fanns i spelet?
En förnyad Arab, annars Finnhäst eller Connemara 

Ditt bästa minne i från spelet?
När jag köpte Lifetime! 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv?
Hmm.. En blandning mellan flum och seriös haha 

Hur kommer det sig att du började spela?
Mina vänner talade om det i skolan och blev sugen på att testa! Gjorde ett konto med min pappas E-post adress men efter en stund tröttnade jag på spelet när jag spelat igenom gratis versionen. Ett halvår senare skapade jag ett nytt konto, med min E-post adress denna gång! Fastnade för spelet mer och är idag glad för att jag började spela och inte slutade! 

Vart har du ditt hemstall?
Steves Gård 

Önskefunktion i spelet?
Oj, kanske att man skulle kunna vissla på den, eller att XP för en full levlad häst skulle sänkas lite (Hehe) 

Så var det det här med självbehärskning...

Jag tänkte ju bara köpa en, kanske två... Det slutade med att jag köpte alla tre!
 
De var ju så söta haha!
Spelade in en video när jag köpte dem med:

Jag får spela in video i morgon istället...

Det verkar vara lite strul med spelet, så jag får vänta med eventuella hästköp tills i morgon.
Jag hade tänkt spela in en video när jag köper en (eller kanske flera?) ny häst men eftersom det inte går att spela ordentligt så får jag göra det i morgon istället. Ibland blir det helt enkelt fel, och jag kan tänka mig att det är extra högt tryck på servrarna nu när alla sitter och försöker logga in på samma gång.
Särskilt Air Star efter som de av någon anledning öppnade upp servern igen? 
 Jag åkte runt halva Silverglade och sedan kom jag faktiskt in, men då fastnade jag i laddningsskärmen till hemstallet istället så jag gav upp. Hästarna är ju kvar i morgon så väntar hellre än riskerar att bli utkastad haha!
 

Jag fick börja om från början

Jag skrev ju om appen (Star Stable Horses) när den kom ut, och då berättade jag om mitt föl som hette Rainbowchild. Tyvärr så fick jag överge Rainbowchild och börja om från början med ett nytt föl. Jag var klar med att jag inte ville mixtra med tiden på telefonen för att få in min Mustang i spelet i förtid. Att vänta i 10 dagar är inget problem för mig, så jag skötte om mitt föl i takten det är tänkt att fölet ska utvecklas i två dagar. Sedan hände det här:
 
Jag testade allt jag kunde komma på men trots att tiden som skulle gå innan jag kunde ta hand om mitt föl igen gick så kunde jag inte göra något med mitt föl. Det stod bara att jag skulle komma tillbaka om 0 timmar och 0 dagar, oavsett hur länge jag väntade. Så jag fick börja om med ett nytt föl, då kom den där bilden upp igen. Liksom redan innan jag ens hann ta hand om fölet för första gången. Så jag fick ta bort appen helt och ladda ned den på nytt. Så nu ligger jag flera dagar efter med mitt föls utveckling, men aja... Nu fungerar det som det ska i alla fall och jag hoppas att det kommer fortsätta så för jag vill ju ha in mitt föl i spelet. Eller ja, när det kommer in i spelet är det ju inget föl längre... När jag valde ett nytt föl efter att ha installerat om appen så valde jag en annan färg och döpte fölet till Chippie istället. Jag vill fortfarande ha den där lilla svartskäcken, men den får komma hem till mitt stall lite senare tror jag! Det lär ju sluta med att jag föder upp ett föl i varje färg ändå hehe!
 
 
 

Regan, den ständigt bortglömda karaktären...

Jag skapade ju en karaktär som heter Regan Ironhand (alltså efternamnet? Varför? Haha!) för att jag behövde en karaktär som kunde spela en kille i min serie Onyx. Jag har levlat upp Regan väldigt sporadiskt, vissa dagar har jag köttat järnet för att sedan glömma bort Regan i veckor...
 
Igår tog jag tag i det igen, jag behöver få in Regan i Epona för att kunna spela in vissa scener till serien men just nu känns det såååå långt borta. Jag förstår verkligen de som tröttnar på att bygga upp rykten för man får så många rykten att bygga på en gång om man börjar spela nu! Huuua, men jag ska kämpa. Stackars Regan kan ju inte vara level 14 för evigt! (Hur kan hästen vara glad? Jag har inte stallhjälp på det här kontot och har inte varit inloggad på evigheter...) Så nu ska jag försöka göra minst tre uppdrag (gula eller blå) varje dag för att få upp både rykten och karaktärens level. (Vi får väl se hur länge jag håller mitt löfte ehe...)
 
Det första uppdraget jag fokuserade på igår var uppdraget som ger oss möjligheten att köpa en beanie, en så snygg (och försummad) kille *host* som Regan måste ju ha något snyggt på huvudet!
 
 
 

Nu blir det svårt att välja!

Jag vet inte vilken jag vill ha! Eftersom de kostar 200 Starcoins mer än de urhästarna Gary Goldtooth hade med sig förra gången så vet jag faktiskt inte om jag är så sugen på att köpa alla tre. 599 Starcoins är ju en hel del att lägga på en häst enbart för att den är cool liksom? Sen har jag ju, som jag skrivit tidigare, lite svårt för de stora hästarna i spelet. Men åh det är så svårt, jag kommer säkert gå bananas när jag väl loggat in och köpa alla tre ändå. Så väl känner jag mig själv. Jag behöver någon som sitter bredvid mig när jag spelar och som tar mig i örat när jag får för mig att spendera för mycket Starcoins! Alla tre hästarna har ju helt fantastiska färger, både som magiska och som ''vanliga''. Jag är inte jätteförtjust i rosa, men jag älskar färgen som den ''rosa'' hästen har när det inte är magisk. 
 Jag är otroligt svag för helsvarta hästar. Och fuxen (?) i mitten? Åh vad vacker den är!
 (Bilder fräckt stula från SSO's Youtubekanal,
de laddade upp ny video nyss där de visar hästarna och berättar om dem. Det här kommer bli en dag av svåra beslut för min del...Jag kommer nog köpa minst två. Kanske tre... Ska ni köpa någon? Häst alltså haha!)