Gallant Unicorn

En prinsessa som fick bli fälttävlanshäst för en dag

Jag är så kluven när det kommer till den nya modellen av Frieserhästar och Frisiska sporthästar i spelet.
Jag gillar dem och tycker inte om dem på samma gång haha! Men, det är fler saker jag gillar än saker jag ogillar. Jag äger trots allt flera stycken... Just den här vita sagohästen tycker jag är otroligt vacker, bortsett från den där tiggartassen som den envisas med att ta upp så fort den står stilla... Och att den verkar gå och titta upp i himlen, det är ett under att de inte snubblar ju! Titta vad häpen hon ser ut:
 
Jag brukar välja den längsta manen på de flesta av mina hästar i spelet (om de inte har lång man när jag köper dem, som den här hästen till exempel) men idag valde jag att kapa bort den långa manen för att få en lite mer robust känsla i bilderna. Jag ville ta bilder med en fälttävlanskänsla och ja, då känns det inte så praktiskt med en lång man som fladdrar i vinden... Det var ett riktigt problem med en ponny jag red ett tag irl, han hade väldigt lång man och den var alltid i mitt ansikte så fort vi förflyttade oss i en gångart som gick fortare än skritt.
Så jag fick fläta hans man inför varje ridtur...
 
På tal om flätor, jag undrar om vi någonsin kommer få möjligheten att fläta hästarnas man/svans i spelet?
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om fröken Snowprincess's (ja hon heter så, döm mig inte haha!) bakbensteknik? Det känns som om vi har lite att öva på här...
 
 
Hon hoppar ju högt i alla fall! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: