Gallant Unicorn

Jag fick börja om från början

Jag skrev ju om appen (Star Stable Horses) när den kom ut, och då berättade jag om mitt föl som hette Rainbowchild. Tyvärr så fick jag överge Rainbowchild och börja om från början med ett nytt föl. Jag var klar med att jag inte ville mixtra med tiden på telefonen för att få in min Mustang i spelet i förtid. Att vänta i 10 dagar är inget problem för mig, så jag skötte om mitt föl i takten det är tänkt att fölet ska utvecklas i två dagar. Sedan hände det här:
 
Jag testade allt jag kunde komma på men trots att tiden som skulle gå innan jag kunde ta hand om mitt föl igen gick så kunde jag inte göra något med mitt föl. Det stod bara att jag skulle komma tillbaka om 0 timmar och 0 dagar, oavsett hur länge jag väntade. Så jag fick börja om med ett nytt föl, då kom den där bilden upp igen. Liksom redan innan jag ens hann ta hand om fölet för första gången. Så jag fick ta bort appen helt och ladda ned den på nytt. Så nu ligger jag flera dagar efter med mitt föls utveckling, men aja... Nu fungerar det som det ska i alla fall och jag hoppas att det kommer fortsätta så för jag vill ju ha in mitt föl i spelet. Eller ja, när det kommer in i spelet är det ju inget föl längre... När jag valde ett nytt föl efter att ha installerat om appen så valde jag en annan färg och döpte fölet till Chippie istället. Jag vill fortfarande ha den där lilla svartskäcken, men den får komma hem till mitt stall lite senare tror jag! Det lär ju sluta med att jag föder upp ett föl i varje färg ändå hehe!
 
 
 

Kommentarer
Postat av:

Det blev så för mig med men nu funkar de ju för mig med efter att jag gjorde samma sak ☺

2017-02-01 @ 14:48:37
Postat av: Sigrid Winterdotter

Jag tycker den skäckade är så fin!

2017-02-01 @ 16:40:32 - http://sigewi.blogg.se
Postat av: Alina Whalestorm

Jag kan inte hoppa med mitt föl när man ska göra den träningen jag drar upp fingret som man ska men den hoppar inte. Någon som vet hur man kan göra?

Svar: Ingen aning tyvärr :(
ssohaley.blogg.se

2017-02-03 @ 15:47:02
Postat av: Hanna Moosebell

för mig stod det samma sak typ, fast för mig stod det typ "kom tillbaka om -24 timmar"? så jag fick också börja om :(

2017-02-03 @ 17:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: