Gallant Unicorn

Uppdrag med svajigt nät

Jag tog en liten bloggpaus igår, jag spelade inte och hade inget intressant att berätta om...
Min kusin (Sarah Waternight) har varit hemma hos mig under helgen så vi har spenderat helgen med skräckfilm, Urban exploringvideor på Youtube och så har vi varit i stallet så klart. Nu har hon åkt hem så jag har parkerat mig framför datorn och fortsätter jobbet med att få in Regan i Epona. Det går framåt, men det går sååå långsamt! 
 Jag har precis låst upp GÅD på det här kontot så nu har jag slavat för Jasper haha!
Anledningen till att det går långsamt idag är inte att uppdragen är sega (för jag tycker faktiskt att de är rätt roliga att göra trots att jag gjort dem några gånger nu) utan det är vårt internet som strular. Jag har blivit utkastad ur spelet och det går inte ens att ladda en video på Youtube så jag sitter och lyssnar på musiken jag har nedladdad på datorn via Spotify... Jag brukar ju alltid titta på videor, serier eller film på andra skärmen samtidigt som jag spelar men nu sitter jag och fokuserar på spelet till 100 % och det var faktiskt ganska mysigt det med!
Nu har jag inte blivit utloggad på en stund, men jag märker att något inte är helt okej med uppkopplingen så jag är snabb med att lämna in uppdragen för att slippa göra om dem om jag skulle bli utloggad haha!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: