Gallant Unicorn

Det bästa och sämsta i spelet 2016 (enligt mig!)

Det här inlägget hade jag tänkt skriva redan innan året (2016) tog slut, men det blev helt enkelt inte av...
Men, nu så! Snälla ha i åtanke att det här är mina åsikter. 
 
Det bästa:
 
* Alla vackra hästar! Mustanger, Lipizzanerhästar Welshponnyer...
Listan över fantastiska hästar med vackra animationer kan göras lång! 
 
* Alla spännande uppdrag, att de fortfarande kan leverera så sjukt välgjorda och intressanta uppdrag efter så lång tid är imponerande! 
 
* Funktionen som gör att man kan sortera sakerna i gallerian efter vad som kom in senast. Det är guld värt!
 
* Sydhoven! Även om jag tycker mycket om Jorvik City med så älskar jag verkligen Sydhoven. När jag väl ridit dit vill jag knappt rida därifrån! 
 
* Bron till Sydhoven, kul att vi fick vara med och bygga den också!
 
* My Stable, alltså vårt fina nya hemstall! Jag var så less på det gamla hemstallet, men nu kan jag spendera evigheter i hemstallet och bara mysa!
 
* Mer plats i vattenhinken, perfekt för en latmask som jag...
 
* Appen - Star Stable Friends. Det är så smidigt att kunna läsa och svara på brev när man inte har tillgång till dator. Och nu kan vi även köpa stallhjälp och Starcoins via appen, bästa!
 
* Uppdateringarna av områden, nytt och fräsht och framför allt, fint!
 
* Mer plats i garderoben. Det här tycker jag är både bra och dåligt. Jag hade föredragit att de lade till fler rutor på de sidorna som redan fanns istället för fler sidor. Men, bättre än inget?
 
* Läktaren i ridhuset. Det ser så mycket bättre ut nu! 
 
* De nya husdjuren som kommit till spelet. Även om jag själv inte använder dem så ofta så är de ju söta!
 
* De Jorvikiska urhästarna. Så sjukt söta och annorlunda!
 
* Championatet i New Hillcrest - även om jag inte tävlar i championat mer än typ en gång i månaden så var det kul att testa något helt nytt!
 
* Värva en kompis-funktionen. Sjukt kul att man kan locka sina vänner att spela genom att säga ''Om du gör det här får du rare-saker i spelet''. Och så får man ju belöningar själv med, enda nackdelen är väl att man inte kan spela med vännen man tvingat värvat utan att byta server om man befinner sig på en server som är full/stängd... 
 
* Alla fantastiska kläder och den fian utrustningen. Även om det kommit en hel del som jag inte gillade (alla kan ju inte ha samma smak haha!) så har det kommit sjukt mycket fina grejer till spelet!
 
Och nu till det jag tycker mindre om... 
 
* Skuggorna. Jag tycker de ger ett konstigt ljus och karaktären får en mask likt Zorro. Skönt att man kan välja om man vill ha dem på eller inte. Jag har försökt, det fungerar helt enkelt inte för mig. Jag gillar det inte.
 
* De nya animationerna till karaktären. Det här är både + och - från mig. Jag gillar de första nya animationerna, men inte de som vår karaktär gör när hon står på marken. Det är ett väldigt flaxande och borstande och jag tycker det blir alldeles för mycket. Min önskan haed varit att vi fick välja om vi ville ha dem aktiverade - som med skuggorna.
 
* Att den gamla modellen av Friesern försvann och SSO-teamets hantering av det.
Det gick från att den snart skulle komma tillbaka, till att de rakt av ljög för oss om att den hade varit tillbaka och sedan försvunnit igen till att de inte visste när den skulle komma tillbaka. Varför ens ta bort den från första början?
 
* Att arkeologon i Epona inte fungerade på samma sätt som i Dinodalen.
 
* Att garderoben  inte fick en uppdatering samtidigt som hemstallet. Vi var många som hoppades på en uppdaterad garderob när My Stable släpptes, men det kanske kommer senare? Jag vill kunna sortera och hitta saker enklare. Och så vill jag ha mer plats!
 
* All cirkusutrusning - jag förstår ju med att alla inte har samma stil. MEN när 9 av 10 spelare säger att de vill ha mer verklighetstrogen utrustning och de ändå envisas med att lägga in rosa och blåa sadlar med prickar och ränder så blir man lite matt... Och jag vill verkligen ha in mer utrustning som matchar, alltså sadlar och träns i samma nyans. Det finns en hel del, men det är ju kul att kunna variera sig!
 
* Att muspekarpilen syns på bilder och i filmer, bugg eller inte - det är sjukt irriterande!
 
Över lag tycker jag att spelet har haft ett riktigt bra år! 
 
Min sista punkt har egentligen inte med spelet att göra utan det handlar om vissa spelare som är så övertygade om att just deras åsikt är den enda rätta. Om man skriver att det är en sak man inte riktigt gillar - ja då tar de genast fram sina högafflar och facklor och skrålar om att de minsann är de enda som har rätt att ha en åsikt och att deras åsikt alltid är den rätta. Att någon annan skulle tycka annorlunda är helt vansinnigt i deras värld. Varför man ens envisas med att titta på andras videor, följa andras konton på Instagram och läsa andras bloggar när man ändå enbart vill höra sina egna åsikter är ett mysterium för mig...
Att man skriver att man inte gillar en sak eller en funktion i spelet betyder inte att man hatar hela spelet.
Sätt er ned, okej?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva Bunnyland

Kul att du har gjort detta inlägg! :D
Tycker också att man iaf ska respektera andras åsikter, trots att man kanske inte tycker likadant. Det finns 2-3 grejer jag inte håller med om men det är ju vad DU tycker, och det ska man respektera!

2017-01-07 @ 18:10:50 - http://evab.blogg.se
Postat av: Cynthia Winterborn

Citat: "MEN när 9 av 10 spelare säger att de vill ha mer verklighetstrogen utrustning och de ändå envisas med att lägga in rosa och blåa sadlar med prickar och ränder så blir man lite matt..."

SSO har tyvärr blivit mer och mer för "flickaktigt" för mig. Jag tycker om en mångfärgad värld (och håller då med dig, att sakerna skulle matcha varandra) och inte om stigmatiseringar av ett kön genom en dominerad färg, som tyvärr hände. SSO är långt bort från ett naturligt realitet, som vi känner från gamla dagar, när det inte hade spelat någon roll, vem man var och vad man hade på sig. Idag måste varje individ kunna presentera sig på sitt eget sätt (som är omöjligt) för att få sin speciella och primära uppmärksamhet (och kan därmed ställa andra på sidan). Kompromisserna finns inte längre - bara egoism.

Vad gör man alltså, om man vill få mer nya medlemmar, som ska betala? Just det. Man tar upp de ekonomiska manipulationerna och låter dessa jobba för en. De befinner sig mer i ett ekonomiskt manipulerat fantasirealitet. Antingen är du då med eller ute.

Jag saknar mycket spelets svenska charm från början. ;( Tyvärr har SSO blivit för internationellt för detta.

Ha ett bra gott nytt år! ;D Och fortsätt med dina egna tankar! De är guld värda!

Svar: Det känns som att de som är så intresserade av att tjäna pengar (och jag förstår ju att de vill tjäna pengar, de är ju trots allt ett växande företag!) så borde de lyssna mer på oss som faktiskt förser dem med pengar... Jag hoppas ditt 2017 blir fantastiskt!
ssohaley.blogg.se

2017-01-08 @ 12:09:17 - http://winterborn.blogg.se/
Postat av: Rebecca Bluenose

När jag uppdaterade sso appen tog kalendern och funktionen att svara på brev bort? Istället kom det ett ställe att köpa sc, köpa stallhjälp, och att kunna besöka deras Instagram och youTube...?🤔 Finns brevfunktionen verkligen kvar via appen?😳

Svar: Jag kan fortfarande läsa och svara på brev via appen, men sedan igår kan jag inte öppna appen längre för den bara kraschar :(
ssohaley.blogg.se

2017-01-08 @ 14:08:09
Postat av: Karla Dolphinwood

Håller med dig på allt förutom att jag verkligen gillar skuggorna och de nya animationerna!

2017-01-08 @ 17:41:06 - http://karlaandpixelhorses.blogg.se
Postat av: Rebecca Bluenose

När jag uppdaterade sso appen tog kalendern och funktionen att svara på brev bort? Istället kom det ett ställe att köpa sc, köpa stallhjälp, och att kunna besöka deras Instagram och youTube...?🤔 Finns brevfunktionen verkligen kvar via appen?😳

Svar: Jag kunde använda brevfunktionen för några dagar sedan men nu de senaste dagarna har appen kraschat så fort jag försökt öppna den :/
ssohaley.blogg.se

2017-01-13 @ 19:35:51
Postat av: Amelia Eaglefeather

Jag kan inte va på skuggorna... Min dator klarar inte dom ordentligt... Fast jag gillar dom inte jätte mycket heller så :)

2017-01-13 @ 22:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: