Gallant Unicorn

En liten ponny utan pixlar

När jag letade igenom min mobil så hittade jag en bild på Dixie (min ponny) som jag tog när jag var och tittade på henne i oktober. Klippte ihop den bilden med en bild som jag tog för några dagar sedan. Nu är de inte ur exakt samma vinkel och den undre bilden är spegelvänd, men jag tycker mig ändå se en hel del skillnad på henne.
 
 
Mindre fett (hon var lite klädsamt fyllig när jag köpte henne) och manen?! Den har liksom vuxit flera centimeter? När jag köpte henne hade hon samma typ av man som föl brukar ha, liksom lockig och kort och nu har hon istället en rak och slät man som börjar leta sig längre ned på halsen på henne... Kanske kan den till och med bli lång? Jag har låtit den vara helt, så det ska bli kul att se hur den tar sig!  Min lilla Dixie, jag är så glad att jag för en gångs skull inte lyssnade på mig själv (jag skulle minsann INTE ha ett sto och helst ingen vit häst... Jo så atteh...) för annars hade jag inte fått lära känna den här underbara ponnyn! Nu när jag är hästvakt har jag spenderar mycket tid på att bara umgås med Dixie, sitta i hennes box medan hon äter sin kvällsmat till exempel... Jag har en viss hemlängtan, det måste jag ändå erkänna... Men det är mina katter, min hund, min säng och min internetuppkoppling jag saknar mest (och min man så klart men han är bortrest inom jobbet under samma två veckor som jag är hästvakt så han är ändå inte hemma...) och hade jag fått hit allt det jag saknar så hade jag nog kunnat bo i stallet. Det är ju så mysigt att bara vara bland hästar, klia en pannlugg när man går förbi och få stallets surpuppa att ta fram öronen genom att visa en morot som sticker fram ur fickan på stalljackan... Hästar är så fantastiska! 
 
Jag vet ju att det är många som spelar SSO som inte är det minsta intresserade av riktiga hästar men jag undrar om jag hade spelat om jag inte varit hästintresserad? Jag gör ju mina hästar i spelet till verkliga, ger dem smeknamn och personligheter... Och det var trots allt faktumet att spelet hade med hästar att göra som fick mig att testa det från första början, då visste jag inget om den otroliga storyn bakom spelet som jag nu kommit att älska så mycket...
 
Det här blir bara mer och mer flummigt haha, jag har fortfarande feber och har bäddat ned mig i sängen med en flaska Loka och nu är det nog dags att försöka sova bort den här sjukdomen (vad det nu är) innan jag svävar ut allt för mycket i det här inlägget! God natt på er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: