Gallant Unicorn

Ska vi få en ny tävling?

Jag trodde jag fotade uppdragen när jag gjorde dem på mitt Haley rainstorm-konto men det blev tydligen inga bilder så jag fick logga in på Nadine och göra uppdragen där med haha!
 
Är just nu hemma men min dator är ju kvar på gården så jag spelar på min mans dator och det fungerar jättebra, dock så vet jag inte vad det är med blogg.se för jag blir utloggad hela tiden! Väldigt irriterande när man sitter och skriver ett inlägg och så blie man plötsligt utloggad? Tur att det sparar ändå, annars hade jag blivit sur!
 
Hur som helst, uppdragen! 
En ny tävling på gång kanske?
 
Jag hoppas faktiskt på fler tävlingar i spelet! 
Det kommer ju så många fantastiska hästar och även om man (som jag) tycker att det är kul att levla så skulle det vara roligt om man hade ett lite större utbud av tävlingar att välja mellan. Nu finns det ju redan massor av tävlingar, men tänk om vi kunde välja att köra fler lopp åt det motsatta hållet? Så som det är på Vingården? Jag har i alla fall tyckt att det vore kul om vi kunde välja lite, då hade det blivit mindre enformigt att levla! 
 
 
Eftersom det gått några dagar sedan uppdateringen så räknar jag med att de flesta gjort det här uppdraget nu så att jag inte spoilar för allt för många... 
 
 
Här tänkte jag att ''Det här går aldrig, det är alldeles för brant!'', men det gick ju faktiskt!
 
 
Jag tyckte att det här var en riktigt trevlig tävling, lagom lång och lagom mycket saker att fastna i hinder. Jag skulle bli jätteglad om den skulle få vara kvar som en daglig tävling, vad tycker ni?
 
 
Insåg nu hur långt efter jag ligger på det här konto. Ja jag är i level 19, men jag har haft kontot i 3 år (om inte mer) så det känns inte helt okej att jag varit så slö med rykten och uppdrag där...  Jag har väl mest fokuserat på att göra uppdragen som bara fanns i spelet under en viss tid och de uppdragen jag behövde göra för att låsa upp områden och så vidare. Får faktiskt sätta mig och ta tag i det här kontot när jag väl är hemma igen för så här kan vi ju inte ha det! Nadines stackars hästar behöver levlas med ehe...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: