Gallant Unicorn

När man inte har något att göra på SSO...

...så skapar man ett nytt konto!
Okej jag skapade inte det här kontot nu utan det var ett tag sedan, men jag har glömt bort det lite och så nu idag när jag satt och surade över att jag inte hade något att göra på mina andra konton så kom jag på att jag hade ett annat konto som jag borde levla lite på! Så, låt mig presentera Aria Batman!
 
Eller, har jag skrivit om det här kontot redan?
Jag är så virrig haha, ursäkta om så är fallet... Hur som helst, Aria är på Marshmallow Clouds och tanken är att jag ska kunna flytta runt det här kontot lite för att kunna träffa folk! 
Som ni ser så är Aria i väldigt låg level än så länge, jag har inte planerat att stresslevla det här kontot (så som jag gjort med de kontona jag har med i serien till exempel...) utan det får ta den tid det tar och jag kommer spela på det när jag känner att jag inte direkt har något att göra på mina andra konton.
 
Aria har bara en häst en så länge, Spiderking! Han är en stilig herre (med grå tecken?) i sina bästa år!
 
När jag gjorde uppdrag hittade jag en dubbelgångare till Spiderking, hur söta?
 
Ja, som ni ser så är inte outfiten så genomtänkt. Det är bara startutrustning på hästen och Aria har saker som jag fått i uppdrag... Det känns onödigt att lägga Starcoins på saker nu när jag vet att jag dels kommer få en hel del kläder och utrustning via uppdrag och jag behöver komma upp i level innan jag kan köpa det jag vill ha så vi får rida runt och se ut så där ett tag hehe!
 
Så, nu ska jag traggla mig igenom de där första uppdragen - igen!
Huvuduppdragen älskar jag att göra, jag kan göra dem om och om igen, men alla de där uppdragen som handlar om att hämta och lämna saker? Det känns som om jag gör dem utan att ens tänka på vad jag gör!
Hur gör ni? Har ni ett konto som ni spelar på eller har ni flera?
 

Kommentarer
Postat av: Elin mightylee

jag har flera konton

2017-06-19 @ 22:34:21
Postat av: Catherine Oakmountain

Haha, har hört om henne innan, men älskar efternamnet! Jag har två konton som jag spelar på. Ett som är liksom huvudkontot där jag håller till mest. Sedan har jag ett där jag är lite inaktiv och bara är inne lite då och då på. Hoppas du får en bra midsommar.<3

Svar: Detsamma :D
ssohaley.blogg.se

2017-06-19 @ 23:13:04
Postat av: Meja Starbridge

Har märkt att jag börjat kommentera här ofta.. xD

Men jag själv har bara ett konto, som jag haft sedan 2011/2012 där någonstans. Men ibland känns det förstås lockande att få göra alla gamla uppdrag en gång till..

Svar: Det hade varit kul om man fick välja vilka uppdrag man ville göra igen :D
ssohaley.blogg.se

2017-06-20 @ 09:27:58
Postat av: Alva Lionrock

Jag har två, men är bara StarRider på ett av dem. Brukar spela på mitt andra konto, som jag inte är StarRider på, ibland när jag har tråkigt på mitt första😇

2017-06-20 @ 10:08:01
Postat av: Amanda

Jag har 2 extra konton jag spelar på när det kommer värdekoder som ger gratis starrider. Annars blir det inte så mycket spelande på mina extra konton :)

2017-06-20 @ 10:37:36 - http://nouw.com/AmandaDiamondsmith
Postat av: Hedda Snowfire

Har två konton på de svenska servrarna och även ett på de tyska. Trots att jag inte förstår tyska så kan jag ibland tycka att spelarna där inte är så otrevliga som på de svenska. Är dock bara StarRider på ett av de svenska och använder bara värdekoder på de andra :D

2017-06-20 @ 17:16:39
Postat av: fina fisken berta!

Jag har bara ett. Har så dåligt minne så jag kan inte ha fler konton haha. Nej men jag vill bara ha ett. Där är jag lifetime.

2017-06-20 @ 19:54:23
Postat av: Iris Opalsten

Jag har två konton men mitt iris konto är huvudkontot

2017-06-22 @ 12:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: