Gallant Unicorn

Äntligen något att jobba lite för igen!

Det här var sååå välkommet!
Jag missade en (eller kanske två?!) tillfällen att leka med Spirit idag eftersom jag var och myste med min riktiga häst, men i morgon då ska jag försöka hjälpa Spirit så många gånger jag kan!
Han är ju så söt! Jag älskar ögonbrynen, folk stör sig tydligen på dem men jag tycker att de var viktiga.
Hade de utelämnat dem så hade det bara blivit ännu en Mustang liksom?
 
 
Vad tycker ni om hela grejen med Spirit?
Jag har redan sett massor av spelare som är sura för att äpplet man måste köpa om man vill ha kvar Spirit som sin vän kostar 699 Starcoins. För ja, det är ju sjukt konstigt att de som arbetar med spelet vill dra in pengar på något sätt och de brukar ju överösa oss med gratis hästar i spelet. Eller?
Jag blir så less, det är ju inte så att man måste köpa hästen för att kunna fortsätta spela...

Kommentarer
Postat av: Catlord

Tack för att du säger det! Äntligen någon som fattar grejen med äpplet! :D.

Men jag håller med dig! Det är sjukt konstigt folk som blir sura över det och hade förväntat sig att få Spirit gratis.De kan ju fortfarande göra alla uppdrag med honom. Att köpa en häst är ju inget man måste göra för att kunna fortsätta spela i spelet.

2017-05-11 @ 07:47:13
Postat av: Eva Bunnyland

Först trodde jag att Spirit var gratis (jag vet, sjukt konstigt men ingen hade sagt något om hur mycket äpplet kostade) så jag blev lite besviken när jag fick höra att den kostade 699 SC, men det stämmer ju verkligen det du säger. Och han är liksom level 15! Då köper man liksom en unik level 15-häst mycket billigare än en "vanlig" level 1-häst (eller level 10 om den är i appen)! Så vad har man att klaga på egentligen?
Vet inte riktigt om jag vill köpa Spirit, sparar till en annan häst, men vi får se! Tycker ändå det är en kul grej liksom.

2017-05-11 @ 12:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: