Gallant Unicorn

Halloweenhäst?

Jag funderar på om jag ska köpa en häst inför Halloween, ett litet Halloweenprojekt liksom?
Dock så har jag nog att göra ändå med klubbens Halloweenfest men jag har sånt sug efter att redigera Halloweenvideor och det hade ju varit kul med en Halloweenhäst. På tal om just Halloween, det känns som att bör vara dags för det i spelet snart? Hoppas vi får lite nya dekorationer till både häst och karaktär, och ja utrustning och kläder med så klart. Men jag tänker på coola benlindor och söta rosetter haha! Jag som knappt använde rosetterna alls tidigare har kommit på mig själv allt oftare med att tvinga på mina kusar rosetter i svansen då och då. Det beror antagligen på den nya modellen med större och mer verklighetstrogna rosetter, och jag hoppas på orangea sådana till Halloween! 
Över lag så känns Halloweenutrustningen som kommer tillbaka varje år lite utdaterad nu. Tänker er ett nytt schabrak och nya lindor, kanske ny sadel och träns med? Och nya maskeradkläder? Så mycket som skulle vara kul om de uppdaterade!
 
Drömmen hade ju varit att de släppte Urhästar med Halloweentema, tänk er en svart med ett hästskelett på (ja asså det hade ju varit konstigt med något annat sorts skelett i och för sig...) , men orange med grön man och svans, och kanske en... Jag vet inte, vad är läskigt? En vit och självlysande?
 
Sen vill jag så klart ha spännande uppdrag, och så äppelhinkar!
Åh, på tal om just Galloper Thompson. Hade det inte varit så coolt om vi kunde få köpa hans häst?

Kommentarer
Postat av: Ebba Highland

Åh, halloweenhäst hade varit en superbra idé, om du hinner med det, och ja snälla, ny halloweenutrustning. Tänk vilka fina saker de skulle kunna göra! 😻 Och halloweeninspirerade urhästar skulle vara roligt med. Haha Janni, nej vi tar en häst med ett rävskelett (ja, räv bar det bästa jag kom på😂) haha. Det skulle var roligt att kunna köpa galloper Thomssons häst också☺️ Hur har din dag varit? ❤️ Min dag har varit bra (trots att det känns tomt nu efter voltigetävlingen som var igår), det var fint väder, jag har varit ute och sprungit och varit ute och ridit och ätit god mat. Ikväll ska jag ta det lugnt, städa till min kanin, plugga lite till ett prov jag har imorgon, träna lite styrka och stretcha👍🏼 En ganska perfekt dag enligt mig! Hoppas du har haft det lika bra och att du mår bra också! ❤️ Bästa Janni😘

2017-10-15 @ 16:48:37
Postat av: Anonym

Håller med dig om att man ska kunna köpa hanns häst!😍

2017-10-15 @ 17:19:59
Postat av: Stacy starlight

Hehe glömmde skriva namn på kommentaren! Den anonyma är min kommentar

Svar: Den kommentaren (eller de kommentarerna eftersom det var flera) kom inte från dig ^^
ssohaley.blogg.se

2017-10-15 @ 17:21:24
Postat av: Filippa Firemontain

Jag håller med! Vore jättekul med en haloween-häst! Typ Mumie/Zombie häst skulle jag tycka vart roligt!

2017-10-15 @ 19:16:21
Postat av: Nichole Almondfall

Hej Haley! Vill bara säga att du är bäst och en stor förebild för många! Det vore väldigt kul med en häst som blir självlysande när det blir mörkt. det hade varit sååå coolt! <3

2017-10-16 @ 21:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: