Gallant Unicorn

Jag ska inte bryta mig in, bara titta lite över kanten...

Jag tror inte att någon har missat att området bakom/bredvid Firgrove förändrats med de senaste uppdateringarna.
Jag har stått på Sydhoven och tittat men idag så slog det mig att man borde se bättre från bergskanten där det stängda området börjar så jag skuttade dit för att undersöka. Väl där möttes jag av en massiv vägg av berg. Att det var en bergskant där visste jag ju sedan innan men jag tycker mig se en förändring på den, har de lagt till mer berg just dä? För jag vet att jag har varit där och tittat så många gånger under flera års tid (alltså på kanten till det låsta området) och då var det mer eller mindre bara att knalla rakt upp på berget.
Nu fick jag kämpa en stund för att komma upp så pass att jag kunde se över till den andra sidan, notera att jag INTE buggade mig in någonstans. Jag tjuvkikade bara över kanten haha!
Jag antar att just det är anledningen till att de lagt till mer berg där, för att folk har buggat sig in?
 Men titta så grönt och fint?!
 
Jag är så nyfiken på det här området!
Hur kommer det att se ut? Vad kommer att finnas där? Vem kommer att finnas där?
Kommer det att finnas ett hemstall? Kommer det att finnas tävlingar? Kommer det att finnas nya stjärnor att hitta? Hur kommer vi att komma dit? Kommer vi få veta mer om Jorviks historia i samband med öppnandet av området? Och kanske den största frågan av alla: Nääääär kommer det att öppna?
 
Jag är så taggad på minsta lilla sneak peek, det ryktas om att Starstable har fått lägga arbetet med området på is på grund av att folk har buggat sig in (och att folk har buggat sig in vet jag ju, jag har blockerat både en och två personer på Instagram i ren ilska för att de lagt ut bilder därifrån)...
Jag hoppas i alla fall att vi snart får veta lite om det här området för hur mycket jag än älskar spelet så blir det lätt lite långtråkigt när man utforskat hela den tillgängliga världen. Just att utforska har alltid varit en av mina favoritsaker att göra i spelet så nu börjar det krypa av rastlöshet i upptäckarHaley haha!

Kommentarer
Postat av: Emma

Asså det är det ända jag hoppas på en liten sneak peek varje onsdag så hoppas jag men blir lika besviken när det inte kommer en liten seak peek men huvuduppdragen var roliga

2017-10-21 @ 20:11:19
Postat av: Anonym

Har sett videos på yt och då var Alex därrrr!!!!!!!!!!!!!

2017-10-21 @ 21:20:57
Postat av: Ebba Highland

Busjanni då! Haha men det är ju såå spännande!! Asså star stable, snälla, bara berätta för oss! Liksom något kan de väl få ur sig? Snälla! 😻 Så taggad! 🦄👍🏼

2017-10-22 @ 00:44:03
Postat av: Alice

Åhh, jag längtar också!

2017-10-22 @ 07:22:56
Postat av: Rosemary Ponyfoot

jag är jätte taggad på att området ska öppnas men vi har ju haft så mycket huvuduppdrag detta året så vi kanske får vänta ett tag :/ när tror du det öppnar?

Svar: Jag hoppas ju på att det öppnar så snart som möjligt, men det känns som att någon gång mellan Halloween och julfirandet vore rimligt? :)
ssohaley.blogg.se

2017-10-22 @ 15:10:03
Postat av: Nichole Almondfall❤️

Grattis bästa du!!!! Du får komma på själv vad det är men en ledtråd: Dixie!!!!❤️❤️

Svar: Hehe menar du att jag haft henne i ett år nu? vi firade det med äpplen och ett lerbad. Okej Dixie stod för lerbadet och jag fick äran att mata henne med äpplen, men det var mysigt :D
ssohaley.blogg.se

2017-10-22 @ 18:26:45
Postat av: Haley Sunbear

Jag var där med klubben och kollade. Men eftersom att jag anlände först dit så fick resten av klubben höra mina förtvivlade klagomål på att de höjt bergen så att det knappt gick att kolla över kanten, haha. Tillslut kom jag upp på det där förbaskade berget i alla fall och kunde se över. Jag är så taggad! Tror du förresten att grottan med grävskopan där i närheten kommer vara ingången till Mistfall från Firgrove? För det tror jag ;)

Svar: Ja jag skulle tro att de kommer ta bort den bergsväggen när det väl är dags :D
ssohaley.blogg.se

2017-10-25 @ 13:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: