Gallant Unicorn

Usch och fy för migrän!

Jag har haft ännu en migränattack som vägrade släppa så gick runt lite som en zombie i en dimma flera dagar.
Ännu mer tjat på läkare som inte vill göra någon utredning utan hellre ger mig olika tabletter, jag som fått stränga order av andra läkare att helst inte äta ens Ipren på grund av dåliga njur och levervärden efter cellgifterna jag fick för att råda bot på min hudsjukdom blir ju sjukt förvirrad. Först ska jag inte äta värktabletter annat än i absolut nödfall. Sen ska jag äta flera olika smärtstillande som de vill testa. Vad göra?
 
Hur som helst, det är inte kul att sitta och spela när man är helt ludig i huvudet av huvudvärken, det blir liksom inget ordentligt gjort varken i eller utanför spelet. Idag vaknade jag utan huvudvärk så jag passade på att ta en långpromenad med hundarna, sen städade jag hela huset och avslutade med att åka till stallet för att mocka och fodra. Så, nu känns det bra att sätta sig vid datorn och bara slappna av.
Dock så vet jag inte riktigt vad jag ska styra upp, spela och göra uppdrag på något av mina konton som är i lägre level eller börja med att redigera video? Lyxproblem haha! Ska börja med att kolla vilka konton jag är Starrider på. Är lite lat med att hålla ordning på det ehe... Igår så var jag inne och spelade en stund på kvällen, hur snygga var vi inte på discot? 
 

Kommentarer
Postat av: Ellen Queenheart

Stackars dig♥️ Vilka dumma läkare som säger emot sig själva.

2018-02-18 @ 13:49:29
Postat av: Sigrid Winterdotter

Vad tusan håller Sasha på med egentligen?

2018-02-19 @ 21:08:35 - http://winterdotters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: