Gallant Unicorn

De stora hästarna i spelet + raser jag vill ha till Jorvik!

Jag har lite svårt för de stora hästarna i spelet. Med stora menar jag Tinkerhästarna, Nordsvenskarna och Shirehästarna. Shirehästarna är ju relativt nya så jag tror inte att de kommer att få en uppdatering?
Av den anledningen så kommer jag att fokusera på de två andra raserna i det här inlägget.
 Winterknight och Goldpetal
 
Jag älskar kallblod i verkligheten, så jag trodde jag skulle bli störtförälskad i både Tinkerhästarna och Nordsvenskarna när de kom till spelet. Men nej. Det känns som att något är stelt och konstigt med dem? Jag tror det beror på att de rör sig så väldigt stolpigt och stelt. Det som stör mig mest är nog deras rumpa och bakben, kolla på den här bilden på min ena Tinkerhäst Winterknight. Hans bakben ser allt annat än naturligt ut.
 
Jag tycker helt ärligt att varken Tinkerhästarna eller Nordsvenskarna i spelet ser särskilt rastypiska ut.
De är alldeles för stora, för grova och har för mycket hovskägg. Sen finns det så klart olika typer av hästar även om de tillhör samma ras. Men överlag så är det nog de tre sakerna jag skulle vilja ändra på.
 
Nu har vi blivit otroligt bortskämda med fantastiska hästar med olika animationer, och jag tror det är därför jag tycker att det är synd att vissa av de äldre hästarna blir lite bortglömda. Något jag skulle bli glad över är om de skulle uppdatera Tinkerhästarna och Nordsvenskarna. Men då vill jag att de ska göra som de gjorde med Frieserhästarna. Att de låter den första modellen vara kvar så att man kan välja om man vill köpa den nya eller den gamla modellen. I så fall vill jag även att Tinkerhästarna och Nordsvenskarna ska få varsin separat modell, inte samma modell men olika färger som det är nu. För jag tycker inte de är så pass lika i verkligheten?
Jag har lånat bilder från google för att förtydliga vad jag menar, jag tog hästar med liknande färg för att visa att jag tycker att de är olika kroppsmässigt trots att de har liknande färg på bilderna.
 
Tinkerhäst:
 Nordsvensk brukshäst:
 
Sen skulle det så klart vara kul om det kom in fler stora hästar i spelet. Jag menar, har de bestämt att en Shirehäst kan kuta runt en bana med skyhöga hinder på samma tid som ett nätt fullblod så varför inte?
 
Här är en lista på hästraser av den lite tyngre och större sorten som jag skulle vilja ha in i spelet.
Nu har jag bara lånat bilder från google så jag kan inte garantera att det är 100% säkerhets att det är just de hästraserna på bilderna. Men jag har tagit de som jag tycker ser bäst ut och där man ser hur hästarna ser ut helt enkelt. Det finns så klart maaaassor av fina hästraser,men det här är ett urval av de jag skulle vilja se i spelet.
 
American cream draft:
 
Den ovanliga rasen Subarbrush draft som är en av raserna de använt för att få fram rasen ovan, de två raserna är för övrigt de enda två kallbrodsraserna som avlats fram i Nordamerika som finns kvar nu :
 
Boulonnais eller Boulognesare (många raser heter ju olika saker på olika språk):
 
Clydesdale,de här fantastiska hästarna har ju fått en hel del uppmärksamhet genom ölmärket Budweiser som använder just Clydesdale som en del av sitt varumärke. 
 
Åh, mitt hjärta :')
 
Sist men inte minst, Ardenner!
Den här rasen är ändå relativt vanlig i Sverige (min riktiga ponny är bästis med en, snacka om omaka par haha!) och jag tycker de förtjänar lite mer uppmärksamhet. För de är så vackra och vänliga hästar! Ja, alla hästar är ju individer.
Men ni förstår nog hur jag tänker.
Ardenner:
 
En annan ras som jag hoppas får en uppdatering är Fjordhästarna i spelet. Men, det tar vi en annan gång!

Kommentarer
Postat av: Juana Diamondrider

Jag håller helt med dig Haley! Jag hoppas så att de lägger mer tid på att uppdatera raser än på nya, faktiskt...!

2018-01-14 @ 21:17:32
Postat av: Ebba Highland

Såg dig i spelet när du var inne på nadine idag. Jag bara hmm, det där namnet och det klubbnamnet känner jag igen och så kom jag på att det var du haha 😂❤️

Svar: Haha men åh, såg dig när jag kutade förbi men höll på att spela in video :P
ssohaley.blogg.se

2018-01-14 @ 22:15:17
Postat av: Anonym

Tycker att det är lite tråkigt att de just inte uppdaterat de kallblod som finns i spelet. Liksom Nordsvenskarna och Tinkerhästarna ser lite mer ut som de tagit typ ett Jorvikiskt varmblod och gjort de lite grövre + lagt till mer man och alldeles för mycket hovskägg.

2018-01-14 @ 22:50:05
Postat av: Dasha Coldhall

Jag håller helt klart med dig! Nästa häst som uppdateras ska vara Tinkerhästen och nordsvensken!

2018-01-15 @ 14:43:32 - http://dashacoldhall.weebly.com
Postat av: Ellen Queenheart

Jag köpte en tinkerhäst för inte så länge sedan och tycker den verkar så klumpig. Halsen och manen ser så stora ut när man sitter på den. Väldigt synd då den skulle kunna vara så fin.

2018-01-15 @ 14:49:37
Postat av: Holly Summerborn

Håller så med dig Janni! Skulle vara så kul att få lite uppdaterade häst raser.... När jag var ny på starstable så ville jag ha fjordingarna såååå mycket! Men sen kollade jag på en video där dom köpte fjordingar och var då inte alls lika sugen längre :(

2018-01-15 @ 16:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: