Gallant Unicorn

Min situation med garderoben

Jag blev utmanad av Sigrid att visa upp min garderob, och så här ser läget ut just nu.
 
Hjälmar, kepsar och mössor:
Stövlar, sneakers och boots: 
T-shirts och linnen:
Ridbyxor och leggings:
Jackor och västar:
Handskar, midsommarkransar, luciakrona och glasögon:
Långärmade tröjor och kavajer:
Klänningar, kjolar, shorts, t-shirts och linnen i ''gamla modellen''
och så lite grejer som inte fick plats där de egentligen ska ligga:
Jeans, hattar, sneakers, ridskor och ballerinaskor + tröjor som inte får plats bland de andra tröjorna:
Rockar, hattar, alvöron och liknande och masker:
 
Jag har fått sälja så mycket som jag egentligen skulle kunnat tänka mig att ha kvar, så himla tråkigt att man ens ska behöva ha det ''problemet'' att man måste göra sig av med saker för att kunna köpa nya. För jag kan med handen på hjärtat erkänna att min stil när jag började spela var... eh...unik? Och även om jag vill kunna köpa nya saker nu när de lagt in så mycket fint i spelet så känns det surt att behöva göra sig av med saker man har betalat för att få. Sen får vi ju en hel del via uppdrag, och nu fick vi massor genom julkalendern. Jättekul med nya saker, men då kommer direkt tanken ''kommer jag kunna spara det här utan att slänga något annat?''. 
 
Det som stör mig mest är dels att det är svårt att få till en bra ordning som fungerar och gör det lätt att hitta. Sen att man inte kan se direkt vad det är som ligger vart utan måste hålla över plagget för att se. Drömmen hade varit en stor garderob (kom igen StarStable vad har ni att förlora på att ge oss mer utrymme? Vi kan köpa mer saker = ni tjänar mer pengar.) med liknande ikoner som de för benlindor. Så att man kan hålla ordning och lätt hittar det man letar efter.  Att vi fick en hel extraflik där vi kan lägga saker är jättebra, dock hade jag önskat mer utrymme för kläder och utrustning samtidigt och/eller att det skulle gå att lägga masker och glasögon och liknande i sakfliken för de tar upp såååå mycket plats. Samtidigt vill jag ju inte kasta dem.
Vem vet när jag behöver klä ut mig till Steve nästa gång?

Kommentarer
Postat av: Alice

Tänk om vi skulle få garderober i stil med gallerians butiker :o

Svar: Det hade varit riktigt trevligt!
ssohaley.blogg.se

2018-01-04 @ 16:39:08
Postat av: Emma

Jag har haft en ide rätt länge om varför dom inte gör om garderoben till så det fungerar i butikerna fast man har sina egna grejor för då kan man ju ha oändligt med saker

2018-01-04 @ 23:14:11
Postat av: Ebba Highland

Tidigare idag så öppnade jag Mistfall och vilken upplevelse! Är helt kär i området och sprang runt och skrek typ åh, blåbär och trääd! Och satt och log och sa aww för att allt var så fint😍 Asså vilket område👌🏽👌🏽Tack så mycket för att jag har fått den fantastiska chansen att upptäcka detta supervackra område! Utan dig hade det inte varit möjligt, åtminstone inte på lång tid, så tack. Tack för allt!❤️

Svar: Ååååh det var så lite så! <3
ssohaley.blogg.se

2018-01-05 @ 12:53:19
Postat av: Sigrid Winterdotter

Åh men jösses! Mer garderobsutrymme till folket!

2018-01-05 @ 17:40:29 - http://winterdotters.blogg.se/
Postat av: Hanna Moosebell

Hatar att man behöver leta i 18 år innan man hittar typ tröjan man behöver xD skulle vilja ha som i gallerian att man kan se varje plagg och att man bara kan skrolla

2018-01-05 @ 22:06:02
Postat av: Nadine Moonpeak

Min garderob är inte riktigt lika full som din är, men ändå kan jag inte köpa så mycket kläder. Speciellt är det tröjor som är problemet för jag har nästan 2 fulla flikar med tröjor, och det finns så många tröjor jag vill ha, men som jag knappt kan köpa för att min garderob inte har tillräckligt med plats. Om jag ska få plats med några till behöver jag flytta alla min hjälmar, mössor, hattar och sådant till där mina vantar är och det orkar jag inte så jag vill verkligen ha en större garderob. Och jag hoppas så mycket att man kan kunna se hur kläderna och utrustningen ser ut som på benlindor och rosetter. Tror du skrev det i inlägget, men kommer inte riktigt ihåg. Jag hoppas du får en fortsatt bra kväll.

2018-01-06 @ 16:25:41
Postat av: Denise Dolphinblanket

(Inte för att vara en tråkmåns men!) Har inte du typ 5 Sneaky Dragons sadlar och såna set? För i videon "En dag på sso" har många hästar såna! Men en annan grej (Som du kanske gjort) är att sälja dubbletter! (Stav?)

Men jag har en extra fråga (Som vanligt alltså! Cx )

Hur gick det med Trejo och resten av djuren på nyår? Min hunvalp bryr sig inte! Vi hade sån tur!(Min familj alltså) Har hört om några som fick låsa in hunden i ett mörkt rum för han klarade inte av ljudet! ;( Men hur gick det med Trejo? Och jag tror det är så (Om minnet är med mig och jag såg rätt på videon om Trejo!) att du hämtade Trejo samma dag som jag hämta min hund! Samma år och allt! Och, min hundvalp, Speja är till och med född samma dag! Om det står rätt i videon (Det stog 9:onde maj) så är dom födda i samma månad, år och dag! Är allt detta rätt? Och hur gick det på nyår?

Kram bästa du!
Och ps! Du är bäst, sluta aldrig med det du gör och skit i allt hat! (Om du får nåt, men hur kan man ens komma på nåt dumt om dig? Liksom, du är ju bättre än bäst! Fast gånger 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000, och mer!)
❤️

Svar: Jag har bara ett sånt set. Har inga dubbletter utöver julbenlindorna, och de har jag kvar eftersom jag fortfarande har plats för dem... Det gick bra med alla djuren under nyår, den enda som reagerade var ena katten som blev störd mitt i maten och blängde på fyrverkerierna haha :P
ssohaley.blogg.se

2018-01-06 @ 17:46:09 - http://ssodenised.blogg.se/
Postat av: Denise Dolphinblanket

Haha, okej! Tyckte bara det såg ut som samma men kan ha sett fel! ;)

2018-01-07 @ 09:13:16 - http://ssodenised.blogg.se/
Postat av: Zoey

Dina byxor som du har på dig på bilden, vart har du hittat dem eller vad är namnet? Försökt kollat database men hittar inga som har dem knästrumporna till.
Kram på dig!

Svar: De finns i Jarlaheim, kollar du bland de grå byxorna på databasen så finns de med där också :)
ssohaley.blogg.se

2018-01-07 @ 23:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: