Gallant Unicorn

Hej i värmen!

Jag överskattade det där med mitt tillfrisknande. Jag var så sjuk när jag kom hem från Fisky, sen mådde jag lite bättre och körde på som vanligt (i den mån jag kan med tanke på mina fötter) och det skulle jag nog inte ha gjort. Jag låg helt däckad i sovrummet eftersom vi har ac där, värmen + en förkylning var inte kul!
Nu är det lite bättre, men jag orkar fortfarande ingenting. Jag tror att det är värmen som spelar in mest, det är helt sjukligt varmt här. Och torrt! Får ont i magen när jag läser om skogsbränder här och var hela tiden.
 
Dagarna får mest flyta förbi, det är ingen mening med att försöka få något gjort förrän det är svalare på kvällen! 
Dock så trotsade jag värmen tidigare idag för att kunna delta i några champoionat, jag som aldrig brukar delta i dem blev plötsligt intresserad i och med att de lade till prestationer i spelet haha!
 Ja, som ni ser gick det inte så där jättebra i mitt första försök.
Jag vet inte hur jag tänkte när jag försökte vara smart och ta en ''bra genväg'' haha!
 Sen gick det mycket bättre! Jag lyckades på något sätt vinna ponnychampionatet, jag tänkte egentligen bara delta för att få ihop de där fem championaten som krävs för en bromsmedalj bland prestationerna.
Och så kom jag på att jag ville testa att delta som vildhäst när jag såg en annan spelare skriva att hen skulle göra det. Och jag vann!? Så jag låste upp flera prestationer på samma gång, jag vet helt ärligt inte hur jag lyckades vinna för jag övar aldrig på championaten! En hel del tur antar jag?
 Gulliga Rachel gjorde mig sällskap när jag skulle delta i Moorlandchampionatet,
det är helt enkelt roligare att spela med vänner än ensam! 
 
Jag älskar hela grejen med prestationerna, det gör att jag som inte har några uppdrag liggandes får något att göra utöver att levla nu när klubben har sommarlov. Jag hoppas de fortsätter på samma spår och lägger in prestationer som inte har med tävlingar att göra med i framtiden!

Den senaste uppdragen

Varning för spoilers om du inte gjort de senaste uppdragen!
 
Jag blev lite förvånad när det poppade upp en fortsättning på uppdragen så här mitt under semestertider, hade liksom förväntat mig små uppdateringar med kanske lite ny utrustning nu under sommaren haha!
Men blev så klart glad, älskar när vi får veta mer om huvudstoryn i spelet!
 Självklart så tog jag med mig Thunderdancer, det är alltid han som hjälper mig i det ständigt pågående uppdraget i att rädda Jorvik från alla möjliga hemskheter. 
 
Lite kul att vi fick göra uppdrag i Dinodalen, det området känns så bortglömt och jag hoppas att det här var en liten hint om att vi kommer att få göra fler uppdrag där nu! Jag trodde jag fotade mycket mer av det som Alex sa men jag måste ha varit så inne i mitt spelande att jag missade det? Aja, får ta och fota mer när jag väl är hemma hos mig igen och gör uppdragen på mina andra konton.
 Lite kul att tränset fortfarande försvinner när man åker i hissen.
Var helt säker på att det var en bugg när Dinodalen kom men eftersom det fortfarande försvinner flera år senare så antar jag att det ska vara så?
 
 Så vacker!
Jag kan inte vara ensam om att önska att vi ska kunna sätta plymer i tränsen på våra egna hästar va?
Har sett så många teorier om de här hästarna, vad tror ni?
 
 Vi fick reda på att Justins häst heter Saga, och jag tycker att Igor är så obehaglig haha!
 
 Jag kan knappt vänta tills vi får veta mer om cirkusen och Ydris!
 
 
Jag kommer skriva mer om uppdragen när jag är hemma igen, kanske har jag redan hunnit göra fortsättningen på dem då? Kul att de gick ut med att det kommer en fortsättning redan nästa uppdatering! Då blir det en lite mer djupgående analys av vad olika npc:er sagt och mina teorier om det!
 
 

Är på semester så kommer bli lite inaktiv

Det har varit några hektiska veckor nu, jag har renoverat mitt datorrum, haft vänner på besök, fyllt år och så vidare så ja. Det har helt enkelt varit mycket! Just nu är jag hemma hos Therese Fishgirl aka Fisky på en liten semester. Har ingen aning om hur mycket jag kommer hinna spela så risken finns att det blir lite tomt här ehe. MEN jag vill i alla fall skriva om de senaste uppdragen, ska ta tag i det i morgon när jag är lite piggare. Har åkt ca 70 mil idag så är rätt mör haha! Ni som gjort uppdragen som kom i onsdags, vad tyckte ni om dem?
 Redo att rädda Jorvik!