Gallant Unicorn

Jag har köpt en Sasha-räv!

Igår på kvällen (okej mitt i natten) så köpte jag en till räv.
Den gråa räven med gröna ögon påminner mig om Sasha, hon har jättefina gröna ögon (irl alltså) så hon fick bli en räv i spelet hehe. Först hade jag tänkt köpa den vita räven med blå ögon med, men det får nog vänta lite. De är ju lite dyra de där sötnosarna... Jag vet inte varför Rainbowwarrior ser så ledsen ut dock?
 Hur söta är de inte när de gräver?
 
Även om rävarna är sjukt gulliga så hoppas jag på att de lägger in fler djur som kan springa med när man rider. Kanske en hund, en katt eller vessla? Hade varit så coolt med ett djur som kunde flyga också! En fågel, en drake och kanske en fladdermus till Halloween? Men det skulle kanske bli för svårt att få till bra i spelet?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänkte på det där med fladdermusen förra halloween och det skulle vara såå kul om det kom till denna halloween. Skulle verkligen vilja att de la in fler olika husdjur som kan springa eller flyga eller kanske om det är en groda som hoppar brevid hästen.

2018-03-02 @ 18:39:00
Postat av: Juana Diamondrider

De kunde ksk göra så att alla som är med i en klubb får en värdekod med ett djur i klubb namnet tex. Sneaky dragons, då får ni en värdekod till en drake. Medans andra ksk mst köpa den? Och alla som inte är med i en klubb får något annat? Eller Golden monkeys, som jag är med i får en apa? Vad tycker du?

2018-03-03 @ 09:24:37
Postat av: Isabelle Rainfield

Snygg outfit! :D

Svar: tack :D
ssohaley.blogg.se

2018-03-05 @ 09:03:23 - http://rainfields.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: