Gallant Unicorn

Redigeringsmiss eller hint?

Veckan stora snackis är inte de bedårande vovvarna som kommit till spelet utan det här:
 
Det är en print från senaste avsnittet av Star Stable News på Youtube.
Vid ca 00.40 så går det att se att det blurrade området inte riktigt hänger med och det dröjde så klart ingen längre stund innan konspirationsteorierna var igång. De flesta tror att det handlar om en funktion där man på något sätt ska kunna spara outfits. Hur bra hade inte det varit?
Så här ser alltså karaktärsbladet ut idag: 
 
Längst ned på karaktärsbladet på videon så ser det ut som någon form av rullista, drömmen hade ju varit om vi skulle kunna spara outfits och sedan bläddra mellan dem i listan! Det tar evigheters evigheter att sätta ihop en outfit för migdå jag inte kan ha den ordningen jag vill ha i min garderob på grund av platsbrist :(
 
Vad tror ni, var det menar att vara en sneaky hint för de som var extra uppmärksamma eller blev det helt enkelt en miss i redigeringen av avsnittet? Hur som helst så ska det bli spännande att se vad det blir av det här!

Kommentarer
Postat av: Ebba Highland

Men åh, det skulle vara så himla bra och smidigt! Så slipper man sitta hur länge som helst och kolla igenom alla sina kläder/utrustning varje gång man ska byta outfit. Och så kan man spara extra fina outfits så man inte glömmer bort de så fort man byter (vilket jag alltid gör, kanske bara är jag ehe😂) Men så sjukt bra det hade varit, önskar verkligen att det är så att det är något som planeras och ska komma 😻

2018-05-06 @ 22:57:57
Postat av: Alva Lionrock

Det var så i videon för de nya hot keysen också! Då var det också en större ruta under hästens karaktärsblad, där det stod först något på d (kan ha varit distans på engelska?) Sen något på a som jag inte har någon aning om vad det skulle kunna stå. Sen var det också en tom rad under. Till höger om varje rad stod det 0. Någon dag senare hade det dock suddats ut från videon!

2018-05-07 @ 14:23:48
Postat av: Dacha Coldhall

Tror själv det var en miss (Men förhoppningsvis kommer det i någon framtida uppdatering!!!) för när jag kollade i skolan (Vilket jag inte får men gör ändå. :'p) så var det inte blurrat, sedan när jag kom hem så var det blurrat! Jag vet inte om dem laddade upp videon igen eller vad som hände men såg det tydligt då. Då kunde man även se namn på karaktären dem hade spelat in på!

2018-05-07 @ 16:34:18 - http://dashacoldhall.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: