Gallant Unicorn

Sötaste bebisen!

Alltså hur gulligt är inte fölet på Sydhoven? 
 Älskar att min karaktär bara står där och väntar haha!
Jag skulle älska att få duscha mina hästar i hemstallet, inte för att det väl egentligen skulle fylla nått syfte. Men bara för att liksom? Tycker att det är så välgjort med, med bubblor och allt!
 Så fint när mammahäst kom för att hämta sin bebis!
 Blev nästan lite ledsen när Hugh förklarade att vi skulle släppa Balder fri...
Undrar vad som komma skall, tyckte väldigt bra om det här upplägget med uppdragen.
 Jag kunde inte låta bli att föreställa mig en liten bebisraptor som springer efter hästen. Alltså som ett husdjur, inte någon sorts skräckupplevelse ala Jurassic Park haha!
 Det blev sååååå fint med flaggan!
 
Jag är verkligen glad över att de gjort om gården på Sydhoven och fått den så pass aktiv samtidigt som de låtit resten av Sydhoven behålla det där lite öde och vilda. Vad tycker ni om ändringarna på Sydhoven?

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Haha är det bara jag men är det inte roligare när de uppdaterar de gamla områdena än när de öppnar nya? Skälv ÄLSKAR jag sydhoven nu! Jag var helt säker på att jag aldrig skulle flytta från fp men när vi fick möjlighet att bo på sydhoven så flyttade jag deräkt! Älskar värkligen uppdragen de var sjuuuuuukt välgjorda! Hoppas också att när vi tvättade fölet att det var en liten teas på framtida uppdateringar!

2018-09-25 @ 20:42:36
Postat av: Anonym

Jag gillade först inte den uppdaterade gården eftersom sydhoven var mitt favoritområde. Men ni börjar jag finna mig i det så jag flyttade ditt direkt jag kunde.

2018-09-28 @ 06:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: