Gallant Unicorn

Nu kör vi stenhårt på det sista

Allt är överfört från min gamla hårddisk nu så nu behöver jag bara spela in några sista scener och sen ska jag klippa ihop avsnittet så del 25 av Onyx finns förhoppningsvis ute i morgon! :D
 

Intervju med Alma Lightgren

Alma Lightgren 
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
1-2 år, tror jag började under april. 

Är du StarRider? 
Japp, jag är Lifetime 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken?  
Ja, jag är medlem i Light Rockets! 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Nej, jag gillar min starthäst jättemycket 

Hur ofta och hur länge spelar du?  
Jag spelar nästan varje dag, men jag skulle säga 1-3 timmar. 

Spelar du några andra spel? 
Ja, jag spelar Sims 4, Minecraft & Alicia Online 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Klubben & alla undebara människor 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den?  
Min bruna Morgan med "vit" man Darkborn. 

Har du någon bästa vän i spelet?  
I spelet måste jag ju säga Hanna "Hezt" Fastgarden, vi känner nästan varanndra IRL men inte riktigt. 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Under levling sitter jag med musik annars med spelets ljud & Skype. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
En laggig Levovo. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon?  
Jag läser inga förutom klubbloggar. 

Önskeras i spelet?  
Asså.. En väldigt lurvig & tjock ponny som är köldtålig. 

Ditt bästa minne i från spelet? 
När jag skapade klubb och fick 47 medlemmar på 3 dagar. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv?  
Klubbens clown eller hästsamlare, med det där med hästsamlare går ju inte så bra. 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Reklamen på Nikelodeon. 

Vart har du ditt hemstall?  
Eftersom jag spelar på en laggig dator så bor jag helst där nästan ingen annan bor. Nu bor jag i Firgrove. 

Önskefunktion i spelet?  
Hagar till hästarna i hemstallet och boxdörrar i hemstallet. 

Att bara ta det lugnt

Jag håller på att föra över mina filer från min gamla hårddisk till min nya dator nu, så snart kan jag börja redigera del 25 av Onyx! Yey! Har verkligen saknat att redigera serier, jag gör det ju för att jag tycker att det är roligt och det ska bli kul att se hur det funkar nu när jag har en dator med bättre prestanda!
 
I alla fall, i väntan på att allt (det är typ 800 GB) ska föras över så har jag myst runt i spelet med Ninja och Pearl!
 
Testade en lite långre man på Pearl med, tyckte det var fint! 
 
 
Har ni några planer för helgen?Jag ska bara fixa hemma, försöka göra fint i trädgården om det inte är för kallt och kanske kolla på några filmer jag velat se ett tag...

Asså, really?

Jag skulle logga in på mitt Vanessa-konto och skrev tydligen fel lösenord.
Jag skrev fel EN gång och fick upp det här:
 
 Haha jag som bara ville låsa upp Sydhoven på det kontot :(

En sak jag kom att tänka på

Jag har runt 70 hästar i spelet (alltså jag har ett problem, men de är ju så söta!) men eftersom man enbart kan ha 10 i stallet så är de flesta av dem på hästön. Problemet för mig är att eftersom jag har så många hästar och många av samma ras så blir det ofta svårt att veta vilken häst som är vilken då jag inte memorerar namnet på alla hästar. Så en sak som skulle underlätta otroligt mycket skulle vara om det visades en liten miniatyrbild när man markerar en häst i listan som visar hästarna som man har på hästön. Alltså en liten bild som visar hur hästen ser ut...
 
Hänger ni med på vad jag menar? Jag jobbar ju inte med spelutveckling så jag har ingen aning om i fall det här skulle bli skitsvårt att genomföra, men jag tror att många skulle ha nytta av en sån funktion, vad tycker ni?
 
Skickade in det här som ett förslag till supporten, är inte bilden som kommer upp då sååå söt?
 
 

Jag vill kunna klappa mina hästar på SSO!

Tänkte inte skriva så mycket om uppdragen än eftersom jag kan tänka mig att det finns några som inte hunnit spela än. Men en sak som jag reagerade på under uppdragen som kom idag var att man kunde klappa en av vildhästarna. Jag vet inte om jag blandat ihop det här med något annat hästspel nu men jag har för mig att man kunde klappa hästarna i de gamla Starshinespelen? Eller är det något annat hästspel?
 
Hur som helst, hur mysigt hade det inte varit om vi kunde gosa med våra små pixelhästar i spelet?
Vi kan ju rykta dem och kratsa hovarna, men jag tycker det hade varit så kul om vi faktiskt kunde klappa dem med!
 
När jag var liten så hade vi en Nordsvensk som brukade se ut precis som hästen på bilden, hon var till och med svart! (Eller ja, svartbrun men men...). Hon kunde stå precis så där i timmar om hon fick! Tycker det är en så mysig sak att göra, att bara stå och klappa på hästen... Vågar vi hoppas på en sådan funktion i framtiden? Plix SSO? :D
 
 
 Älskar att hästen ser helt sövd ut med haha! Ville liksom inte att uppdraget skulle ta slut för jag ville stå kvar där och gosa med den söta lilla hästen! Och genom the Starstable Show fick vi veta att det är Welshponnyer (sa ju att det inte var Mustanger haha!) och att vi kommer kunna köpa en redan nästa vecka!
Alla vi som kommer spendera alla våra Starcoins klappar nu^^
 

Och nu väntar vi...

Jag är fortfarande inte helt frisk men känner mig mycket piggare idag så förhoppningsvis går det åt rätt håll! Just nu sitter jag, som många andra kan jag tänka mig, och uppdaterar nyhetssidan då och då för att se om de lagt upp nyheterna än. Ibland är de ju så himla snabba med att få upp dem och jag är så nyfiken!
 
Var inne på lite mitt konto på FireStar igår och låste upp Sydhoven, hade helt glömt bort det av någon anledningoch jag vill ju ha tillgång till alla områden i spelet på alla mina konton. Eller alla och alla, jag har tre som jag spelar aktivit på sen har jag några konton som jag inte har levlat upp till så hög level...
 
Vad hoppas ni på idag? Jag hoppas på mer information om gullegubben på bilden, kanske något litet uppdrag, kläder eller information om vildhästarna. Är fortfarande nyförälskad i Sydhoven så jag är nöjd med vad som haha!
 
 

Min nya favorit-NPC

Jag gillar verkligen Eremiten. Han verkar så mysig!
 
Sedan Sydhoven öppnade så har jag jobbat med att bygga rykte så fort som möjligt, dels för att jag vill veta om vi kommer att få köpa en av vildhästarna. Eller, adoptera som Eremiten säger. Men även för att jag vill veta mer om Eremiten. Av de nya NPC:erna som kommit till spelet under den senaste tiden så är han nog min favorit! Jag kan verkligen känna igen mig i honom, människor är så jobbiga ibland haha!
 
Vi får ju väldigt lite rykte varje dag, men jag är lite mer än halvvägs så nu börjar det bli spännande!
Kanske får vi uppdrag med just Eremiten i morgon vid uppdateringen? Jag hoppas på det! 
 
Och så vill jag så klart veta mer om hans små hästar, de är ju helt gudomligt söta! Titta bara på den här sötnosen som fortfarande var trött när jag loggade in i morse och gjorde de dagliga uppdragen hos Eremiten!
 
Vad vet vi egentligen om Eremiten utöver att han inte är så överdivet förtjust i andra människor men älskar de små vildhästarna? Nästintill ingenting, och jag tror att det är därför jag är så nyfiken på att få höra hans historia!

Det är inte så bra just nu

Jag har inte sovit ordentligt på flera dygn. Dels för att jag varit sjuk och dels för att jag haft så sjukt ont i mina fötter och i princip i alla leder i hela kroppen. Så jag är konstant trött och jag har konstant ont, jag blir väldigt grinig av att ha ont och vara trött hela tiden så jag känner redan nu att det inte är någon mening med att jag ens försöker vara med på eventet ikväll... Att spela är i stort sett det enda jag har att göra på dagarna utöver att titta på film när min sjukdom (PPP om någon missat det) är som värst och nu kan jag inte ens göra det så ja jag är grinig och bitter och ja jag är medveten om att andra har det värre än mig. Det gör inte mindre ont för det. För att göra det hela ännu lite värre så kan jag inte sova i min säng eftersom de håller på att byta vårt tak så jag har flyttat ned till vardagsrummet med min kudde och mitt täcke och här lär jag spendera resten av dagen. Så om ni har tips på någon bra film så skulle jag bli glad! Jag gillar allt förutom romantiska filmer typ haha! Så här ser min tillvaro ut just nu :

Hoppas er dag blir bättre än min ❤️

Koderna för LifeTime-setet

Här är de koderna vi fått än så länge:
 
WESTERNHAT
 
 
WESTERNGLOVES
 
LTSHIRT2016
 
 
Tycker dock att den ser ur som en dressyrhatt haha, men fin är den! :)

Jag kom precis ihåg varför jag inte gillar att fiska...

Eftersom fisky (Therese Fishgirl) har varit utomlands över helgen så hjälpte jag henne med de dagliga uppdragen på Sydhoven. När jag var klar med det så snokade jag igenom hennes rykte hos de olika fraktionerna och upptäckte att det var flera som hon var nära att gå upp en ryktesnivå hos. Så jag drog iväg och byggde rykte där med. Bland annat med fisket. Det var ju ett tag sen jag fiskade så det blir kul, tänkte jag.
 
Det blev det inte. Jag var så himla frustrerad att jag lämnade stackars Therese där med sitt spö och åkte och köpte choklad. Blev det bättre av att jag hade choklad? Nej... Men det kändes bättre haha!
 
 
 
Finns det något mer frustrerande än just den där texten?
 
Jag fruktar den dagen då vi får börja fiska på Sydhoven och i Epona. För jag är ganska säker på att vi kommer att få göra det i framtiden. Men det kan ju samtidigt vara trevligt att ha något att göra?

Hej då örnarna!

Idag fick vi lämna tillbaka örnarna som vi haft till låns från Walking Eagles i två veckor.
De två veckorna gick alldeles för fort!
 
 
 
Jag mår helt ärligt inte så jättebra, har ont i hela kroppen och migrän så jag tänker inte sitta och skriva ett långt inlägg nu för det kommer bara bli rörigt. Jag ska fixa lite mat, duscha och krypa upp i soffan så lär jag sitta här om några timmar när jag mår bättre och skriva ett längre inlägg om hur det gick till när vi lånade örnarna...
 
Ha det så bra så länge :)

BBR byter dator

Min man är lite bäst i världen. Han har varit hemlighetsfull i några dagar och pratat om att han har hittat min födelsedagspresent (jag fyller inte år förrän i juli...). Jag blev så klart nyfiken men han berättade inte vad det var. Idag kom han hem med en ny dator till mig, en ny stationär alltså. Min nuvarande stationära är helt okej, den duger mer än väl till SSO men den nya är bra mycket bättre så jag är jätteglad!
Jag fick den alltså idag trots att jag fyller år i juli för jag tror helt ärligt han tröttnat lite på att jag svär över att min dator inte riktigt håller måttet när det gäller videoredigering haha!
 
Så nu ska jag föra över allt jag har på datorn till en extern hårddisk sen ska jag börja leka med min nya dator så om det blir tyst här så är det för att jag sitter och gosar med datorn typ haha :)
 
(Så här såg det ut när jag försökte levla på SSO, rendera video, strema serie på Viaplay och ladda upp en annan video på samma gång. Min dator sa noooooope och kastade upp hästen i luften ehe!)
 

''Varför finns det ingen brevlåda på Sydhoven?''

Det är en sak som jag sett att många skrivit om..
Grejen är att det faktiskt finns en brevlåda, den står nere vid färjan!
 
Kanske en lite lustig placering, det känns ju som att den ''borde'' stå uppe vid gården men samtidigt tycker jag inte att den skulle passa in så bra där? Men nu vet ni i alla fall att det finns en brevlåda, om ni inte redan visste det :)

God morgon!

Har knappt kunnat sova under tiden som jag varit förkyld så har vänt på dygnet ännu mer än
jag hade gjort redan innan jag blev sjuk. Så nu ska jag försöka dygna och bara fixa med min
dator så att den mår bra igen och om det går som jag vill så ska jag göra klart nästa avsnitt av Onyx!
 
Jag passade på att logga in och göra lite dagliga nu på morgonen, hur fin är inte gryningen i spelet?
 
Vad ska ni göra idag? Skönt med fredag? :) 

Min dator mår dåligt

Får skriva ett inlägg via mobilen så länge. Min dator hängde sig helt under eventet och sen vill den inte riktigt vara med efter det... Kunde starta upp spelet igen men den var slöare än vanligt så får nog kolla igenom den innan jag börjar redigera nästa avsnitt av Onyx. Tänkte bara uppdatera er om vad som händer, kan vi alla hålla tummarna för min dator?  :( 

Nu var det slut på det roliga...

 
Haha jag ville inte logga ut när jag hade kommit in i det nya området så det här var nog lika bra!
Måste åka och handla mat (salladen är slut, katastrof!) men ville inte slita mig från att det nya...
 
Jag satt och log när jag gjorde uppdragen och upptäckte alla de nya platserna, jag har en känsla av att det kommer att vara värt att bygga upp rykte fort med så det ska bli så kul att ha något att göra när man loggar in!
 
Jag vill inte spoila för er som inte kunnat spela än, men de här små hästarna har ni ju antagligen redan sett om ni tittar på The Starstable Show så de tänker jag faktiskt ladda upp en bild på. Jag dör lite, så gulliga!
 
Jag är helt kär i den bruna, den är så perfekt! Okej, jag är kär i alla. De är så fina, med välgjorda och realistiska färger och tecken och jag vill bara ha allihopa i en liten mysig vildhästklump i mitt stall!
 
 
 
 
 
Min nya sysselsättning i spelet kommer helt klart att bli vildhästmys. Det är en grej nu... Okej?

Nu borde väl träden ha tinat?

Jag trodde faktiskt att de skulle fixat träden i och omkring träsket redan veckan efter att de tog bort snön, att det var en tillfällig miss... Nu har det gått månader och träden är fortfarande vita...
 
Visst det var jättefint med snö på träden, när det var snö i resten av spelet med...
Nu ser de bara mögliga och sjuka ut så jag hoppas verkligen att de fixar till det här snart!
Jag saknar den där mystiska och nästan lite djungelaktiga känslan som träsket gav innan!
 
Hittade ingen bild som var tagen i träsken innan snön kom (vi hann ju knappt se träden i tinad form innan snön kom till Jorvik och gjorde träden vita) men det är ju likadana träd som i träsket i alla fall :)

Jag har feberdrömmar om spelet...

Sov dåligt på grund av febern så jag vaknade och somnade om hur många gånger som helst...
Dock drömde jag en så mysig dröm, det nya området öppnades och det var sjukt stort med allt som
jag tjatat om att jag vill ha i spelet! Ett nytt ridhus, dressyrbanor, helt nya hemstall med jättefina boxar,
vackra bokskogar med terränghinder, massor av uppdrag och nya NPC:er. Hrm ja, allt det där hade nog varit lite överväldigande på en gång (under samma uppdatering liksom!) men jag var ändå lite besviken när jag vaknade upp och insåg att det var just en dröm haha! Hur som helst, uppdatering idag!
 
Vad hoppas vi på? Jag vill så klart veta mer om det nya området, kanske fler sneak peeks och kanske till och med ett datum för när det öppnar? Eller det kanske öppnar redan idag? Jag hade blivit så lycklig! 
Har verkligen ingen ork till att göra något annat än att sitta rakt upp och ned och det hade varit perfekt med att nytt område att utforska då! Men det är kanske lite tidigt? De har trots allt överraskat oss tidigare!
 
Jag vill hur som helst veta mer om de där söta små hästarna som vi fick se i videon!
Många skriver att de tror att det är Mustanger, men jag vet inte? Det känns som att det vore mer
logiskt med Welshponnyer eller kanske Connemaror? Det är de två raserna jag hoppas på!
 
Titta här hur underbara de här ponnyerna är:
Jag tror att det jag är så fascinerad över med just de Welshar och Connemaror är att de är så otroligt mångsidiga, och så vackra! Lite som stora hästar fast i mindre format!
 
Jag kopierade lite fakta om båda raserna från wikipedia, om du klickar på namnen så kommer du till hela sidan!
 
Welshponnyn:
 
Welshponnyn är en hästras av ponnytyp som härstammar från Wales i Storbritannien. Rasen tillhör sektion B i den rasstambok där även welsh mountain (sektion A), den i Sverige något ovanliga Welshponny av Cobtyp(sektion C) och Welsh cob (sektion D) ingår. Det finns även en sektion R, där återfinns de hästar som egentligen tillhör sektion B Welshponny men vuxit sig lite för höga. Welshponny är en utmärkt ridponny för barn med en god medfödd hoppförmåga. Rasen är mycket atletisk och tilltalande.

 

Connemaraponnyn:

Connemaraponnyn är en hästras som ursprungligen härstammar från området Connaught och Connemara på Irland. Det är den enda inhemska irländska ponnyrasen. Enligt rasstandarden ska den vara mellan 132 och 148 cm i mankhöjd, men det är inte ovanligt att den växer över ponnymåttet. Connemaran är en populär häst för unga ryttare och är även en bra dressyr- och hopphäst.

 


Inför kvällens lektion

Ikväll ska vi ha en lektion med vår ridlärare Karin, det som står på schemat är att vi ska ha en uteritt och hoppning i terrängen så det ska bli riktigt kul att se vad Karin har hittat på!
 
Så här ser min outfit för kvällen ut:
 
Det hade hunnit bli ganska mörkt i spelet när jag gjorde min outfit men jag tror att det syns ganska bra ändå va? Jag är egentligen inget stort fan av rosa men jag tycker färgen passar så bra på den här hästen så det blev rosa ändå! Jag tänkte ta bruna stövlar och handskar med men det blev lite för mycket med allt brunt så jag bytte till svart ändå för att stövlarna inte skulle flyta ihop för mycket med sadeln.
 
Vi ska mötas vid Birdie och trots att jag spelat sedan 2011 så har jag fortfarande problem med att hitta den lilla pippin så jag drog med mig Phoebe för att leta reda på Birdie mitt i natten haha!
 
Jag parkerade Pearl vid Birdie när jag loggade ut för att jag inte skulle behöva leta ingör eventet haha!
Så nu är det bara att vänta och jag hoppas att det hjälper med en Ipren för jag har feber och känner mig helt mosig i huvudet... Men jag vill så gärna vara med på eventet så jag biter ihop haha!

Ibland vill jag vara som min karaktär på SSO

Med det menar jag inte att jag vill ha stelt hår och en ojämn rumpa utan jag vill ha den där magiska förmågan att alltid se frisk och fräsch ut! 
Jag vaknade av att jag frös för några timmar sedan. Tio minuter senare hade jag slängt iväg mitt täcke och sovrummet kändes ungefär så som jag föreställer mig vulkanen på SSO. 
Så varmt! Och sen blev det kallt och jag hackade tänder. Höll jag på att bli galen? Nej det var bara lite mysig feberfrossa... Trevligt! Eftersom mitt immunförsvar rent ut sagt är helt nere i botten på grund av min sjukdom (PPP) och medicin så räcker det med att någon tänker på en förkylning när jag är i samma rum typ. Så nu är det bara att vänta ut det hela och jag ska försöka att uppdatera här som vanligt, vi har en lektion med klubben ikväll som jag inte vill missa så den vill jag ju berätta om! Men bara så att ni vet att jag inte har blivit kidnappad om det blir lite tyst här ❤️

Fina Moni har gjort bilden, så söt!

Ikväll ska det härjas!

Senare ikväll så ska Eden och Phoebe ha ett event som de kallar för 'Evighets stafett''.
Jag har ingen aning om vad det går ut på så det ska bli spännande! Tar så klart med mig Onyx,
han är snabb och så är han ju söt att titta på om jag suger på det här eventet och får stå stilla haha!
 
Ser han inte otroligt peppad ut? ^^
 
Alltså den här tröjan? Jag älskar den!
 
Jag försöker att variera färgerna på mina outfits lite, så idag kör vi på blått!

Intervju med Elin Crazystreet

Elin Crazystreet 
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
Sedan 7 juli 2014. ;)) 

Är du StarRider? 
Såklart! 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Perfect Ponie! Gå gärna med i den! =)) 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Aah, verkligen! 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
2-4 timmar varje dag. 

Spelar du några andra spel? 
Minecraft. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
kompisarna och uppdragen. 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Mitt engelska fullblod Fireflame. 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Athena Highgirl, Therese Silverwall! ;)) 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Oftast ljudet men om jag pratar med någon så har jag bara det på. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Min MacBook. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Haley Rainstorm, Courtney Silverhill! 

Önskeras i spelet? 
Uppdaterad version av friser eller typ en miniatyr häst till frihetsdressyr! 

Ditt bästa minne i från spelet? 
När jag träffade dig vid bussen. När du köpt din nya katt! ;3 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Hjälpsam, bestämd :s, snäll, rolig! 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Jag såg på youtube och blev lite intresserad, sedan dess har jag älskat starstable! 

Vart har du ditt hemstall? 
Steves gård, men det skiftar ofta! ;)) 

Önskefunktion i spelet? 
Oj, det finns många! Men typ att när hästen är ny kan det vara lite busig, täcken, grimmor, hjälptyglar, riktiga boxar, mera animerade spelare! Puuh, det var mkt! 

Nu blev det så där... Trögt igen?

Har inte loggat in sedan jag och Sture hade event.... Har ju inte haft något att göra i spelet och
har haft några av mina vänner hemma hos mig i helgen så det var ju roligare att umgås med dem än att logga in och spela när jag ändå inte har något att göra i spelet... Jag försöker ju spara på levlandet till levlingsvideor så utan det är jag... Ja, väldigt uttråkad i spelet! Jag hoppas att det kommer nya saker att göra när det nya området öppnar (sååååå exalterad!). Alltså, inte att vi bara får gå dit och... Vara?
 
Hur som helst, jag tänkte spela in en levlingsvideo senare ikväll när jag har vilat lite. Det blir påfrestande att ha så många runt omkring när man (som jag) är van vid att vara ensam så pass mycket och även om jag älskar att ha mina vänner här så blir jag sååååå trött för det blir så mycket. Förstår ni hur jag menar?
 
alltså, bleh det här blev inte ett bra inlägg så jag ska nog vila lite och skärpa till mig haha!
 
Här stod jag när jag loggade in, alltså ovanpå grillplatsen? Varför? Eh ja, ingen aning?

Old but gold

Kollade genom mitt arkiv och hittade den här bilden:
 
Den är nästan exakt två år gammal, men tycker den är ganska fin ändå? 

Ponnymysevent

Det är ett ord nu, okej?
Igår så hade jag och Sture ett event ihop, jag vet inte varför så många är så skeptiska till ponnyerna?
Jag menar, titta hur söta de är eller?
 
Vi började med en mysig fika, jag använder picknickfunktionen så sällan... Den är ju rätt mysig?
 
 
 
Jag sneakade en bild på alla söta ponnyer under tiden som de andra fikade...
 
 
Efter att vi fikat klart (det gick åt 4 korgar haha!) så lurade Sture med sig alla upp i paddocken...
 
 
 
 
Väl uppe i paddocken så kollade vi lite närmare på allas outfits och sen lekte vi ''Under hökens vingar''.
 
 
Om ni inte lekt den här leken så går det ut på att en person står i mitten av paddocken och ropar '' Under hökens vinkar kom!'' då ska de andra som deltar ropa ''Vilken färg?'' och så väljer den som står i mitten en färg. De som har den färgen på sina kläder eller på sin utrustning kan lugnt strosa över till andra sidan av paddocken. De som inte har den färgen måste istället springa över så fort de kan utan att bli ''fångade'' av den som står i mitten. Man fångar de som inte har färgen genom att bjuda in dem till en grupp. När man blivit fångad så får man ställa sig i mitten och hjälpas åt att fånga de andra.
Den personen som blir fångad sist vinner, hänger ni med? Det är en riktigt rolig lek så om ni inte testat den så tycker jag ni borde prova! Man behöver ju inte leka det här med just sin klubb utan man kan leka med vilken annan spelare som helst! Så kravlöst och ändå så kul!
 
Hur som helst, så här såg det ut när vi lekte! Jag och Sture stod som markörer, så när man sprungit förbi någon av oss så var man liksom säker och över på andra sidan...
 
 
 
Efter att vi lekt några omgångar så drog jag med alla till en grillplats där vi satt och myste en stund och sen sa vi hej då. Eventen i Sneaky Dragons är inte alltid så komplicerade utan ibland samlas vi bara och leker :)
 
 
Sture berättade en fin historia med haha!
 

Intervju med Esther Loudfield

Esther Loudfield
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
Sedan Februari 2014 

Är du StarRider? 
Ja, Lifetime 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Glamorous Jokers 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Tror inte det men ja hade ändrat färg på manen. 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Olika, kanske några dagar i veckan, främst på helgen. 

Spelar du några andra spel? 
Sims 3 och Minecraft 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Allt, det är så härligt att komma in i sin egen lilla spelvärld där man kan göra lite vad man vill. 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Jag har många favoriter men jag gillar framförallt min mörkbruna Shire som heter NorthRebel men kallas Bellen och min svarta Quarter som heter MidnightChampion men kallas Chomper. <3 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Ja, Fiona Westheart 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Olika, oftast lyssnar jag på musik men ibland har jag på ljudet från spelet. Tycker det är mysigt att höra hovklappret när man bara rider runt. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
En laptop, en Mac Book Pro 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Jag läser denna, Monokerus.se (Esme), courtneysilverhill.weebly.com (Nemo), andreabravestone.blogg.se, silverknight.blogg.se (sture), aliciastarstable.blogg.se (fast hon har slutat blogga) och roseshadowlee.blogg.se! 

Önskeras i spelet? 
Fler olika ponnyer som kanske är lite snabbare och lite större eller minder än dom som redan finns, typ Connemara och Shetlandsponny. 

Ditt bästa minne i från spelet? 
Vet inte riktigt men tror det är när jag fick bli lifetime starrider. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Eh.... vet inte riktigt xD 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Jag hade sett massa reklam för spelet men trodde inte riktig det var så bra, sen så något år senare så började Fiona spela och då gjorde jag oxå ett konto. 

Vart har du ditt hemstall? 
Just nu Steves för jag vet inte vart jag vill ha det och det är där min levlingsrunda börjar. 

Önskefunktion i spelet? 
Större hemstall med boxar och hagar, huvuduppdrag med Anne, och att man ska rädda den försvunna borgmästaren i Jarlaheim. 

Nu är vi redo!

Ikväll så ska jag och Sture hålla i ett ponnyevent (lycka!), än så länge är det bara jag och Heli på plats dock haha!
 

Jag vet att jag ligger efter med outfitinläggen haha

En av många saker jag gillar med just mina läsare är att ni är så himla gulliga!
Det är inte ''Varför lägger du inte upp det här?!?!?!'' utan mer '' Saknar de här inläggen, kan du
inte göra fler såna?''. Tro mig det blir så mycket roligare att blogga då, för det är just därför jag har
min blogg. För att jag tycker att det är roligt!
 
Hur som helst, jag vet att jag ligger pinsamt långt efter med inläggen med ''önskeoutfits''. 
Jag jobbar på det, men vill ju fota de bilderna i bra ljus och just nu har jag mest spelat på natten ehe...
En annan anledning till att jag inte uppdaterat är att databasen inte vill som jag vill (för er som inte vet vad jag menar med databasen så kolla in hääääääär!
Det är en spelare som heter Abbie Starwatcher som har satt ihop sidan och där hittar du all utrustning, alla kläder, alla dekorationern och så vidare! En räddare i nöden när man behöver hitta en outfit, man kan sortera på färg, stats, level, pris... Ja ni förstår nog! Sidan i sig är helt underbar och Abbie ska ha många tack för allt jobb! Men för ett tag sen så slutade sidan att laddas för mig, jag kan inte sortera ordentligt och jag vet inte om felet ligger hos mig eller på sidan? Hur som helst, det är svårt att kolla upp exakt vart jag köpt sakerna utan den sidan så hoppas det ordnar sig snart, för då blir det mer outfits här på bloggen!
 
Jag köpte ju en liten häst i förrgår, den här outfiten har jag haft på henne idag, tyvärr har jag ju inte 100 koll på vart allt är köpt, eller, den här outftiten har jag ganska bra kolla på och vet vart allt är köpt 
 utom ridbyxorna men skriver vad de heter så får ni helt enkelt gå på jakt i spelet efter dem haha! 
 
Hjälm - ''Vitgrå vinterhjälm'' - Gallerian
T-shirt - ''Vit Pikétröja'' - Jarlaheim
Handskar - ''Sommarfruktshandskar'' - Wolf Hell Inn
Ridbyxor- ''Beigemönstrade ridbyxor'' - Jag är relativt säker på att de kommer från butiken vid Goldspurs?
Stövlar - ''Vita ridstövlar'' - Gallerian
 
Träns - ''Brunt shabby chic-träns'' - Paddockön
Sadel - ''Brun shabby chic-sadel'' - Paddockön
 Schabrak - ''Vitt ridinstruktörsschabrak'' - Gallerian
Benlindor - Gallerian
 

Mitt humör gick från 0 till 100 på några sekunder - nya området

Jag blev helt ärligt otroligt besviken på dagens uppdatering.
Gamla kläder som kommer tillbaka och sälar som vi inte har någon användning av egentligen.
(Kommer husdjuren någonsin att fylla en funktion? Jag tycker bara de är onödigt dyra och onödiga...)
Hur som helst, sälarna. Första gången de kom till spelet så var det ju en helt annan sak. Det var ett helt nytt djur i spelet och isberget var en cool och ny sak. Andra gången var det väl lite mer, mjäh, vi hade liksom fått veta att isberget och sälarna var en såååå speciell sak och nu kom exakt samma sak igen?
Och nu, tredje gången? Näe. Bara näe. Jag förstår ju att det är kul för de som börjat spela nyligen och inte har upplevt isflaket innan men jag tycker inte det är värt att kallas uppdatering ens... Det känns lite som att det var en nödlösning, liksom bara för att ha något att slänga in i uppdateringen?
 
Jag var så sur när jag läste nyheterna, sen kollade jag på veckans avsnitt av The StarStable Show och då gick jag från att mer eller mindre sitta och sura till att le. Hur länge har vi inte stått vid discot på Fort Pinta och tittat över havet, undrat vad som finns där på andra sidan? Nu verkar det som vi äntligen får veta! (Alla bilder är printade från SSO's Youtubekanal och det är så klart fritt fram att använda dem för er om ni vill spara ned dem från min blogg!)
 
Än så länge vet vi bara vad området kommer att heta på engelska, vad kommer det att heta på svenska? Södra Hov Halvön? Haha näe, det lät inget vidare så hoppas de inte översätter det rakt av...
 
Hur som helst, trots mitt surande över uppdateringens brist på spännande innehåll (utöver tjuvkiken som vi fått se i videon så klart!) så blev jag så otroligt peppad på spelet igen nu när vi fått se fantastiska videoklipp på det nya området. Jag tänkte skriva lite om det lilla vi fått se...
 
Det första jag vill ta upp är det här, det ser verkligen ut som Stonehenge!
(Om du inte vet vad Stonehenge är så klicka här för att komma till en Wikisida om det!)
 
Huuuur coolt? Trädet såg ut som ett urträd först men nu när jag pausat videon och tittat närmare så vet jag inte längre? Det ser liksom för högt och smalt ut? Jag hoppas att vi får reda på mer snart!
 
 
En annan sak jag verkligen gillar av det lilla vi sett är att det ser så öppet ut?
Liksom hela öppna vidder, det är en sak som jag saknat lite i spelet...
 
 
 På tal om öppna vidder, kolla det här! Är det vildhästar?
En sak som jag verkligen saknat på SSO är vilda djur. Jag gick ju från att spela WoW i flera år till SSO i slutet av 2011 och i WoW (Wolrd of Warcraft) så finns det massor av små djur så som kaniner, rävar, ödlor, fåglar, ormar och så vidare som liksom bara chillar ute i naturen. Jag hade verkligen uppskattat lite naturliv inne i spelet för nu känns det så... Tomt? Inte på spelare då, utan just på djur... Och vad skulle passa bättre än vilda hästar?
 
 
Och, inte så vilda djur? Vi vet i alla fall att det kommer att finnas hönor!
Haha näe skojar bara, men det här kan ju inte vara annat än en gård eller? Det påminner lite som familjen Sunfield's går tycker jag! Satt och spanade efter ett potentiellt hemstall i videon, men jag hittade inget? Kanske kommer det senare eller så får vi helt enkelt nöja oss med att bo kvar på andra sidan vattnet...
 
Alltså, hur fint? Är så nyfiken på hela området! Vad kommer vara vår anledning till att ta oss dit? Vilka NPC:er kommer vi att träffa där? Kommer vi att få uppdrag? Kommer det vara nya ryktesfraktioner?
SPÄNNANDE! 
 
 
En liten båt, jag tycker alltid att det är så kul att försöka fundera ut hur vi ska få ta oss in i ett nytt område för första gången! Kommer vi att få åka båt den här gången?
 
 
Alltså det här? Jag vill så gärna ha en tom strand att rida på! Strandfester och NPC:er i all ära, men en hel lång strand där man kan ta fina bilder? ( Nej den vid Gyllenbladet räknas inte för det är så gult där haha!).
 
 
Sista bilden jag sparade ned är på en fyr, tyckte mest bilden var fin ärligt talat! 
Men jag är så klart nyfiken på vad storyn bakom fyrerna som finns lite här och var i spelet är, kommer vi att få veta mer om det någon gång eller kommer de bara stå där... För alltid?
 
 
Jag skulle kunna sitta här och se om videon (bara musiken var ju underbar!) om och om igen i flera timmar MEN jag måste ut och göra skittråkiga vuxensaker så som att räffsa i trädgården och kolla på ny
gräsklippare och hämta ut paket (okej det är kul) och så vidare så vi hörs senare!
 
Vill gärna höra era åsikter om det vi fått se idag, vad tror/tycker ni?

Den nya hästen blev en Duskgirl!

Jag laddade ju upp en bild med olika hästar och den som fick flest röster var faktiskt det bruna
Arabiska fullblodet! Jag blev faktiskt glad när jag såg det för det var ju ett bra tag sen jag levlade en Arab!
 
Sasha Duskgirl tyckte att jag skulle döpa den till Duskgirl, sagt och gjort och här är hon!
 
Hur söt? Jag har ju knappt några hästar med feminina namn så jag antar att det här är typ mitt första sto?
Vad tycker ni? Passar hon i brunt och vitt? :)

Gårdagens event, fyrkamp!

Igår så höll vi alla fyra i ledningen i en fyrkamp!
Vi delade in alla deltagarna i lag om fyra i varje (okej nu blev det många fyror här haha!) och sen
så höll vi i ledningen i varsin station. Jag hade helt ärligt så fullt upp med min egen station så jag 
har inte så jättebra koll på vad Annie, Sture och Nemo gjorde på sina stationer haha!
 
 Här höll vi på att ta närvaro och dela in deltagarna i grupper.
Efter att de fårr sina grupper så sprang vi som höll i eventet iväg till våra stationer, min startade vid slottet.
 
Det min station gick ut på var att de skulle tävla i ''försten till'' tävlingarna som finns lite här och var runt Silvergladebyn. Vi började som sagt vid slottet, sen till silon, efter det till Silvergladebyn, upp till väderkvarnen och slutligen så tävlade de mot varandra om vem som kom först till det övergivna sommarhuset i Hollow Woods.
 
 
Jag hade helt fullt upp med att hålla koll på vem som kom först för att kunna dela ut rätt poäng sen så det blev inte så jättemånga bilder från eventet...
 
Fångade dock den här fina på stackars Bambi som råkade kramas med muren haha!
 
 Tyvärr så missade jag de sista minuterna av eventet eftersom det här hände:
 
Jag blev sååååå arg haha! Jag satt där på TeamSpeak och bara: ''Annie? Sture? Nemoooooo?!''
Jag trodde de ignorerade mina rop på hjälp för att de var upptagna men det var helt enkelt så att mitt nät hade lagt av och det tar några sekunder innan man blir bortkopplad från TeamSpeak haha!
Jag kunde inte logga in igen så jag missade det sista av eventet tyvärr :/
 
Fram tills det att mitt nät dog så hade jag jättekul! Det var lite stressigt att hålla koll men det fungerade så mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra så jag hoppas de andra vill hålla ett liknande event igen! 
 
 

Intervju med Lorraine Beegirl

Lorraine Beegirl
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
Jag hade ett konto för några år sedan, men slutade spela sen. Men nu förra året(tror jag?) så började jag igen, med ett nytt konto. 

Är du StarRider?
Ja, lifetime 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Nej, är klubblös eftersom jag sällan kan komma på event. 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Ja, helt klart. Vill så gärna ha en grå istället för mörkbrun!
 
Hur ofta och hur länge spelar du? 
Förut spelade jag nästan varje dag, men nu blir det typ en eller två gånger i veckan, och då spelar jag ungefär 2-3 timmar. 

Spelar du några andra spel? 
Ja, Howrse. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Att man kan hitta så fina personer där☺️ 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Min morganhingst Marbleghost är min favorithästar. 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Nej. 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Högtalarna till min dator fungerar väldigt sällan, men när de fungerar har jag ljudet från spelet. När de inte gör det så lyssnar jag inte på nånting. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Det vet jag faktiskt inte haha. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Jag kollar på några då och då, men är inte direkt en trogen läsare till någon. 

Önskeras i spelet? 
Jadu... Det måste nog vara shetlandsponny, och att de hade en annan form än de andra ponnyerna. 

Ditt bästa minne i från spelet? 
Det måste nog ha varit när jag gick med i Dragon Tide, det är/var den bästa klubben jag varit med i. Den upplöstes tyvärr. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Haha jag är nog bara en random person som bara lallar runt och gör uppdrag😹 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Som sagt så började jag spela för flera år sedan, och jag tror det var en annons i Min Häst. 

Vart har du ditt hemstall? 
Vingården. 

Önskefunktion i spelet? 
Att man kunde göra om hemstallet lite som man vill ha det, boxar där hästarna liksom bytte positioner, tex stod med huvudet utanför boxdörren, låg ner osv. Och att de bytte positioner naturligt inte bara att de bara poff byter position, utan att de verkligen lade sig ner eller vad det nu kan vara. 

Hästfärger som jag skulle vilja ha i spelet

Okej, jag är sämst på det här med att redigera bilder.
Hade jag inte varit det så hade jag ju kunnat redigera en häst från SSO med den färgen jag vill ha...
Men, nu är jag som sagt sämst på att redigera bilder. Okej, egentligen tycker jag att det är sjukt kul att rita och så. Problemet är väl att jag helt enkelt inte har tålamodet som krävs för att redigera!
 
Så, jag löste det på ett enkelt sätt och skapade mina ''Starstable-drömhästar'' via den här sidan.
Där kan man sitta i måååånga timmar, nu har ni blivit varnade haha!
 
Så, tillbaka till det inlägget handlade om: Färger som jag skulle vilja ha på hästarna i spelet!
Den här färgen finns ju typ, färgen på man och svans ska vara svart men av någon
anledning så fanns inte det på sidan? Hur som helst, jag skulle vilja ha en Quarter med den färgen!
 
 
Jag vill ha en Paint med den här färgen, och om ni ser den lilla detaljen som sitter i örat
på den här hästen. Jag vill inte pierca den stackars hästens öra (älskar piercings på människor
men inte på hästar haha!) utan jag skulle vilja att en fläta med en fjäder i som valbart alternativ när man byter man! Fler alternativ över huvud taget faktiskt, hur fint hade det inte varit med en inbakad fläta (har sett att folk kallar den ponnyfläta med men jag har alltid kallat det Ardennerfläta...) på en ponny eller en Shire? Helst av allt skulle jag vilja kunna välja man och svans separat!
 
 
Jag skulle så gärna vilja ha en Appaloosa med den här färgen! Hur fin?
Och se vad söta manen är? Varför kan vi inte få stubbman som ett valbart alternativ?
Fjordhästarna i spelet har ju stubbman, hade älskat det på en ponny i spelet!
 
 
Ja jag vet, vi har redan ett antal svarta hästar i spelet. Och ja, jag gjorde den mest för att jag
tyckte att den var så himla söt! Särskilt i stubbman, vill ha!
 
 
Det var ungefär så här jag föreställde mig att Appaloosorna skulle se ut när vi fick veta
att de skulle komma till spelet. Det finns liknande nu, men jag vill ha en som ser ut exakt så
som den här. Återigen, kolla hur sött det är med stubbman? Svans och man ska vara svart här med...
 
 
 Den här gjorde jag mest för att den var söt, och den ska så klart inte ha klöver i man och svans
tyckte bara det var gulligt! Skulle vilja ha en ponny med den här färgen!
 
 
En Appaloosa med den här färgen tack? Samma sak här, det finns liknande i spelet
men jag är kräsen och vill ha en sån här haha! 
 
 
 Jag skulle verkligen vilja ha lockig man och svans som valbart alternativ.
Jag vet inte om det är meningen att till exempel Andalusiernas man ska se lockig ut?
Jag tycker det påminner om väldigt dåligt gjorda dreads? Liksom som... Korvar?
 
 
Vilka färger skulle du vilja ha i spelet om du fick välja?

Nu byter vi ut våra medlemmar

Idag så var det dags igen, vi har haft ett studeiebesök i samarbete med Walking Eagles tidigare och det blev väldigt lyckat så vi kör på en ny omgång!
 
Kommer skriva lite mer om det här senare, vilka som bytte och så vidare! Har fortfarande Rockmormor hemma hos mig så känns lite osocialt att sitta klistrad vid bloggen då. Vi håller på att baka blåbär/jordgubbspaj just nu, såååå gott! Hoppas ni haft en mysig helg! :)

Celine fick en lite kärlek

Känner mig hemsk varje gång jag loggar in på mitt konto på den brittiska servern Unicorn Forest.
Stackars Celine och hennes enda häst blir bortglömda i flera veckor ibland, men nu när jag loggade
in där så upptäckte jag att jag hade samlat på mig lite Starcoins så jag köpte lite kläder till Celine och ny utrustning till hennes häst. Funderar på om jag ska byta ut vampyrsminket på henne? Vad tycker ni?
 
 

En upppiffad vingård

Vad tycker ni om vingårdens nya look?
Jag personligen älskar den, men jag har sett att många skriver att det var finare förr?
Hrm, jag pratade lite kort om det i en av min videor med levlingshäng och nämnde att jag
tyckte att det var lite tråkigt att just vingården såg så tråkig ut eftersom det ändå ska vara ett
ganska prestigefyllt ställe. Jag menar, det är en baronessas hem? Så jag blev glad när jag
läste nyheterna och såg att de skulle ge hela vingården ett lyft! Eller Silverglades hästsportcenter,
men helt ärligt, jag tror att 80% av alla spelare säger vingården va?
 
Hur som helst, fotade lite efter uppdateringen!
 
 
Att de ändrade om trappan som leder upp till restaurangen var lite oväntat, men jag gillar den nya trappan!
 
Byggnaden som källeren ligger i förändrades helt och hållet! Jag tycker den är jättefin nu när jag tittat lite närmare på den, min första reaktion var dock att det såg ut som en brandstation haha!
 
 
Det enda jag var lite negativ till var att de tog bort trappan bakom biblioteket helt.
Vi i Sneaky Dragons har liksom alltid haft det som uppsamlingsplats under eventen, det var
så smidigt att ställa sig på trappan och ta närvaro på eventdeltagarna men vi får helt enkelt komma
på något annat nu haha! Och tycker det är lite synd att balkongerna inte går att nå, men det kanske
kommer i en senare uppdatering? Hoppas det i alla fall!
 
Vad tycker du, blev det bättre eller tyckte du bättre om den ursprungliga vingården?
 
(Ett plus i kanten för att de placerade de nya kläderna på vingården med och inte bara i gallerian!)

Mina gula favoriter

Igår så avslutade Nemo sin vecka med en fotografering!
Jag passade så klart på att ta lite bilder under själva fotograferingen med, visst var vi fina?
 
 
 
Fina Rockmormor (aka Amanda Wolfdaughter) är på väg hem till mig irl just nu, myyys!
 
 
 
Hade ju dolt gränssnittet för att kunna fota och en spelare verkade inte riktigt förstå det här med att acceptera att jag nekade en vänförfrågan. På riktigt, om du spammar på det här sättet så kommer du aldrig att bli min vän. Det här var efter att jag förklarat att jag ville spara den sista platsen på min lista till en irl-vän.
 
I alla fall, det var riktigt kul att se så många från klubben uppradade på samma ställe samtidigt :D 

Del 24 av Onyx

Eftersom jag har haft besök av Fisky/varit sjuk/inte varit hemma/de jag spelar in med inte haft tid samtidigt så tog det lite längre tid än jag räknat med. (Jag försöker verkligen att få upp ett avsnitt i veckan men ibland gå det helt enkelt inte...). Men nu är den uppe! Hoppas du tycker om avsnittet!
 

Vill du ha en bild att redigera?

På Facebook så händer det ofta att spelare efterfrågar bilder för att redigera.
Så jag tänkte att jag skapar en ny kategori med bilder som det är fritt fram att spara från min blogg!
Jag skulle ju uppskatta om ni skriver att bilden är från mig, men jag kommer inte att hota er med polisen om ni inte gör det. Jag känner att det ändå är så lätt att bara ta en bild utan tillåtelse, så jag ger er helt enkelt tillåtelse att ta bilder från den här kategorin! Som sagt, jag blir glad om ni skriver att ni tagit originalbilden från min blogg men det är inget måste! Ha så roligt med redigeringarna! 
 
Har inte alla bilderna på min dator just nu, men jag kommer att fylla på den här kategorin senare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här kategorin kommer som sagt att fyllas på med fler bilder senare :)

Nu ska vi fotas!

Idag ska vi fotografera klubben så jag och Sasha är redo!
 
Sture är snäll och håller på att fixa med min blogg med, det känns ju lite som att det är dags att byta design nu när det inte är vinter vare sig i spelet eller irl längre haha! Det är tur att jag har Sture, jag är helt värdelös på att hålla på med koder och så vidare! Var mycket stolt när jag lyckades lägga in enhörningsmuspekaren! Tack Ida (du skrev inte vad du heter i spelet men om du läser det här så bara skicka en kommentar med ditt SSOnamn!) för tipset!
Vad tycker ni om den, är den störande? Jag tycker att den är jättesöt haha!

Till nästa levlingshäng

Om jag inte levlar på mitt Nadine-konto, vilken häst ska jag köpa då?
 
 

Hawaii Jones har flyttat på sig ännu en gång

Jag undrar varför de håller på att flytta runt just henne?
Här stod hon innan:
 
Nu står hon mitt inne i bostadsområdet:
 
Jag hoppas vi får göra uppdrag med henne snart! Blir ju så nyfiken när de håller på att flytta runt på henne, vill veta om hon är släkt med Mrs. Holdsworth eller inte med! 

Nadine behövde få lite uppmärksamhet

Eftersom jag itne hat någon häst att levla eller några rykten att bygga på Haley Rainstorm så
hoppade jag in på mitt Nadine-konto och tog tag i levlandet av hästarna där...
 
Ni som tittat på mina videor med levlingshäng, skulle det bli väldigt förvirrande om jag filmade några från det här kontot? För här finns det hästar att levla haha! 
 
Drog med mig den stackars Friesern till Dinodalen med, det gick såååå segt!
 
Jag kommer nog inte hinna spela så mycket idag, ska åka och leka med Fisky och kidnappa med mig henne hem tänkte jag mjehe. Så kommer antagligen att missa eventet ikväll, bleh...

Fortsätt försöka, du kommer inte att få mig upprörd

Satt och fipplade med min mobil och kommer in på blogg.se's app.
 
Såg att jag hade en hel del olästa kommentarer, vilket jag tyckte var lite skumt eftersom jag hade läst alla mina kommentarer bara en liten stund innan. Gick så klart in och tittade och ser att alla kommentarerna handlar om samma sak: Att en annan bloggare återigen anklagat mig för att försöka förstöra hennes liv. Lite komiskt ändå att flera av hennes läsare faktiskt skriver till mig och förklarar hur fel de tycker att det här är. För vem är det som är skurken då? Hon som gång på gång anklagar mig för detta, eller jag som inte skriver om henne? Förstår inte varför hon är så besatt av mig. Jag har inga blogginlägg eller videor där jag hänger ut henne, och det beror inte på att jag tagit bort dem. De har helt enkelt aldrig existerat. Hade jag velat skapa drama och få uppmärksamhet så hade jag ansökt till Paradise Hotel eller något liknande program, inte skrivit en blogg om ett hästspel. Är så less på den här eviga jakten på drama...
 
Wow. 4 månader senare och hon har inget mer intressant att skriva om än mig och mina påstådda försök att förstöra hennes liv? Det jag gjorde var att förklara för henne att reglerna i en grupp på Facebook gällde för även henne. Det tyckte hon inte om, och efter att jag förklarat varför jag inte satt med telefonen i handen och svarade på sekunden efter det hon skrivit (jag berättade för henne om min sjukdom) så skrev hon att jag skulle ha ett kul liv i rullstolen. Efter det så undrade så klart många vad som hänt. Keep in mind, det här handlar fortfarande om en grupp på Facebook. Så vi som är admins i den gruppen visade vad hon skrivit (så klart utan att visa hennes namn och profilbild, att hänga ut människor finns det ju andra som tycker om att göra och de kan få ensamrätt på det...) då personen ifråga är väldigt mån att måla upp sig själv som offret i situationen och vi ville visa vad som var grunden till att personen blev avlägsnad från gruppen.
 
Hon avlägsnades alltså inte på grund av några personliga skäl från någon av oss som är administratörer i gruppen, utan på grund av att hon inte ville hålla sig till reglerna och tyckte sig vara speciell nog att få gå runt en regel som säger att man inte får blockera en admin i gruppen. Gör man det så kan vi som är admins inte se vad som skrivs och på så sätt inte sköta gruppen om till exempel ett bråk skulle uppstå. Den här personen tyckte inte att den här regeln skulle gälla henne eftersom en av personerna som är admin i gruppen även hon ska ha försökt förstöra hennes liv. Ni kanske börjar ana ett mönster här? Hur detta hänger ihop har jag personligen aldrig förstått då det är den personen som anser sig vara offret här som kallat personen hon blockerat för ''stalker'' på grund av att hon hade en likadan mösa och rock som hon hade. Saker som lagts till i spelet nyligen, ni vet när något nytt kommer och 80% av spelarna springer runt med det? Men men, hur som helst. Vi var flera som försökte förklara för henne att reglerna måste följas av alla, det var inte så att vi försökte tvinga henne att bli bästis med tjejen hon blockerat. Det enda vi krävde för att hon skulle få vara kvar i gruppen var att hon skulle ta bort blockeringen på en admin. Men istället för att göra det så valde hon att gå till personangrepp på mig. Alltså så är jag den hemska människan i hela den här röran.
 
Det är alltså det här jag gjort för att förstöra hennes liv. Eller jag vet inte, jag kanske har smidit onda planer men sedan glömt bort dem? Det är ju trots allt ganska ansträngande att sitta och tänka på hur man ska förstöra någons liv. Helt ärligt, jag kunde inte bry mig mindre...
Finner det lite roande att hon gång på gång förklarar hur mycket hon hatar mig (och ett gäng andra personer) men ändå använder sin tid till att skriva om oss. När jag inte tycker om någon så låtsas jag helt enkelt att den människan inte finns i min värld längre. Lite som ignorerafunktionen på SSO.
Ni vet, hästspelet som vi spelar? Det som det här i grund och botten handlar om? 
 
Så, anledningen till att jag ger den här människan ett eget inlägg? Jo, mina läsare (just det, ni som läser min blogg eller följer mig någon annanstans har också agerat medhjälpare i den här kuppen som att går ut på att förstöra hennes liv, överraskning! Eller ja, enligt henne i alla fall...) undrar så klart vad som händer när en annan bloggare anklagar mig för att ha förstört hennes liv. Vad jag vet så räknas det som trakasserier och/eller förtal. Men jag ser helt ärligt ingen mening med att fortsätta med det här, jag hänger hellre med mina vänner och har roligt i spelet än att skapa drama för lite uppmärksamhet.
Hur som helst.
Till er som undrar om jag sett inlägget - ja jag fick prints skickade till mig på det som skrivits.
Alltså. Jag vet inte vad jag ska skriva ens. Det här var det första jag kom att tänka på:
 
 
Så, nu är hela historian ute och jag skriver inte det här för att försöka övertyga någon om att jag har rätt i det hela. Anledningen till att jag skriver ut det här är för att jag är så less på att den här personen delar ut tjuvnyp och hintar om att jag är en hemsk människa på sin blogg. Vem ni väljer att tro på är helt upp till er, men det här är min sida av storyn och mitt svar på frågan om jag är stolt över det jag gjort?
Jag ser ingen anledning till att skämmas över att jag tycker att alla ska vara med i en grupp på lika villkor. 

Nu var det färdiglevlat

Silenthill blev level 15 igår så nu har jag ingen häst att levla, igen haha!
Jag har precis spelat in en uppdaterad hemstallsvideo så just nu håller jag på att rendera den,
så fort den är klar så ska jag ladda upp den på youtube! Utöver det så står det lite still på spelfronten,
eftersom jag inte har någon häst att levla och inte har några dagliga jag behöver göra för ryktets skull 
så har jag inte jättemycket att göra inne i spelet just nu. Visst är Silenthill fin?
 
 Jag har en hel del att spela in till nästa avsnitt av Onyx med, men just nu är det lite svårt att hitta en tid som passar alla för att spela in så vi kämpar på med det... Men jag lovar att avsnittet kommer snart, ska försöka bli klar med allt innan den här veckan är slut i alla fall! Annars då? Har ni haft en bra påsk? :)

Vad är det för fel?!

Jag har försökt publicera ett inlägg från datorn i flera timmar men varje gång jag trycker på "publicera" så loggas jag ut! Jag blir så less, har testat med olika webbläsare men det hjälper inte. Så därför är bloggen lite tom just nu, har sparat inlägget så det kommer att komma upp så fort det här är löst. Så länge får jag uppdatera från mobilen ehe... 
Just nu håller jag på att rendera en ny levlingshängvideo så så fort den är klar kommer den upp på youtube! 

    Hoppas ni hade en rolig helg, 
      det hade jag! Hängde med Therese Fishgirl, så mysigt! 


Myshäng på SSO, och irl?

Spenderade kvällen igår med att hänga runt med några från klubben, vi klättrade och bara busade runt!
Det är så himla mysigt att bara hänga runt och prata strunt!
 
Haha hästarna blir ju sååå vackra när man byter färg på en häst som inte har starthästmodellen...
 
 Hängde med Sture, Ellie, Sasha, Heli, Jasmine, Ambra och Fisky!
Hoppas jag inte glömt någon nu, var lite trött igår haha!
 
Idag tänkte jag hänga med Fisky och Simone Winterknight, fast inte i spelet utan irl...
Hoppas ni får en underbar helg! :)
 

April, april!

Fick en mindre chock när jag loggade in idag, jag loggade ut efter att jag svarat på brev vid Fort Pinta så det var ju där jag hamnade när jag loggade in igen. Det här var det första jag såg:
 
Ni som spelade förra året, kommer ni ihåg det årets aprilskämt? Det handlade om att de skulle spara på energi så de hade dragit ned ljuset i spelet så att det var helt mörkt när man loggade in!
Av någon anledning tog jag inga bilder? Inte likt mig så vet inte om jag bara tappat bort dem ehe...
 
Hur som helst, den gigantiskt Shirehästen var ju riktigt kul, och så random?
 
 
Som ni ser så passade jag på att färga min starthäst med, älskar den funktionen!
Det här är inte alla färgkombinationerna man kan få, men det är de jag tyckte var finast :)
 
 Har du lurat någon idag? :)