Gallant Unicorn

Jag är här bara lite borta...

Uppdateringen här har inte varit den bästa, det beror till 90% på att jag haft extrem huvudvärk och suttit ytterst lite vid datorn. Resterande 10% är att jag inte haft så mycket att göra i spelet när jag väl spelat haha!
Men, idag så var det ju uppdatering (onsdagar är sedan jag började spela min favoritdag i veckan!) och den ville jag så klart kolla in! Jag hoppades faktiskt på nya hästar idag, men jag blev ändå riktigt glad när jag såg att det var uppdrag i dagens uppdatering! Trodde det skulle vara ett sånt där litet pluttuppdrag så jag blev lite förvånad över att det var så pass långt och spännande! Jag tyckte i alla fall att det var spännande, folket på Instagram verkar inte hålla med för de är arga. Vad det ens är de är arga på den här gången orkade jag inte läsa om... Jag var i alla fall glad och satt och bara chillspelade. (På tal om CHILL btw, hoppas vi får göra mer spionsaker snart!).
 
Hur coolt var inte det här då?
 
Jag gillade som sagt uppdateringen, dock så hoppas jag fortfarande på en större och förbättrad garderob...
Men har det inte kommit väldigt lite kläder och utrustning på senaste tiden? Ett tag kändes det som att de bara tryckte in saker man kunde köpa i varje uppdatering och nu... Jag vet inte, på ett sätt är det väl lika bra att det inte kommer så mycket saker som jag vill köpa just nu, min garderob är så himla proppfull ^^
 

Oplanerade flygturer

Trots att jag råkat ut för det här sedan jag började spela så blir jag fortfarande lika förvånad när mina hästar helt oplanerat tar sig en liten flygtur... När man råkar hoppa på fel ställe eller slår i ett hinder.
 
Stiligt va? ^^ 

Ny tävling!

Jag var såååå trött när jag läste dagens nyheter på spelets hemsida.
Jag började jobba vid 06 i morse och eftersom det tar ca 40 minuter att åka till stället där jag skulle jobba så fick jag helt enkelt kravla mig ur sängen strax innan 05 för att dra en borste genom håret och ta ut hundarna. Båda är sjukt morgontrötta och var inte alls peppade på att gå ut i regn och 4 plusgrader så tidigt haha!
Hur som helst, det jag ville komma fram till är att jag inte var riktigt vaken när jag väl var hemma och kollade vad uppdateringen innehöll... Men, jag loggade in och testade den nya tävlingen.
 
Alltså, jag älskar att de lagt in nya hindertyper! De är så fina!
Tävlingen var riktigt rolig, lite kort kanske?
Men jag vet inte om det var för att jag tyckte den var så rolig att jag blev förvånad när den tog slut...
 
 
Ja, tyglarna ser ju lite sisodär ut haha! Men hur fint är det inte med alla blommor på banan?
 
Folk är redan skitarga över att man bara kan delta i tävlingen om man har en Hannoveranare.
Om jag förstod det rätt så kommer Guillermo Gadea  (Hur kom de på namnet? Awesome i alla fall!) komma tillbaka och då anordna en tävling för olika raser varje gång? Eller har jag missuppfattat det?
Hur som helst, jag har väl inget att säga om det egentligen, tycker kanske att man borde kunna få prova den en gång med en annan häst än just den rasen som krävs för tävlingen. Alltså som ett uppdrag.
Jag hoppas att tävlingen kommer tillbaka ofta för att jag gillade både tävlingen och faktumet att den ger 350 xp! ^^ 

Fina drakarna

Jag har haft en extrem smärta i nacken de senaste två veckorna, så jag har försökt att sitta lite mindre vid datorn för att se om det var så att jag satt konstigt eller något och då tänkte jag att det skulle bli bättre om jag satt mindre vid datorn men jag har inte märkt någon skillnad... Ja, det är därför jag bloggat mindre, jag har helt enkelt int spelat lika mycket som vanligt och därför inte haft något kul att skriva om...
 
Hur som helst!
Igår så hade vi i klubben en stream och en liten ''träff'' där de som ville fick komma och fira att klubben fyllt 4 år!
Det ville jag så klart inte missa och jag spelade även in under hela tiden som vi streamade så att de som inte kunde vara med kunde se vad vi hittat på i efterhand. Vi fikade, grillade och dansade på discot medan vi svarade på frågor om allt möjligt. Riktigt kul och mysigt! Här är videon:

En hint eller bara fina bilder?

Just nu har Starstable ett erbjudande där man får 50% extra när man köper Starcoins.
(Jag väntar dock till nästa dubbelhelg eftersom jag är snål haha!)
Så den nyheten var inte så intressant för mig. Däremot bilderna på nyhetssidan?
 
 
Om de har fixat de här bilderna enbart för att de ska se fina ut så tycker jag nästan det är snudd på taskigt,
det är så många som bönat och bett om dressyr och dressyrrörelser så länge jag kan minnas. 
Och det här ser så perfekt ut!
Tänk alla möjligheter som skulle komma med lite mer verklighetstrogna rörelser, bilder, videor, serier...
Fantiserar redan om det trots att min enda källa är två bilder på nyhetssidan^^
 

Det var det det...

Uppdragen som kom idag (har inte gjort klart alla än) gav inte mycket xp var, men många bäckar små...
 

Sasha köpte en häst till mig

För ett tag sedan gjorde jag och Sasha (Duskgirl) en video där vi loggade in på varandras konton och köpte en häst. Nu så kände vi att det var dags för en till sådan video och det här är hästen Sasha köpte till mig:
 
Hon döpte honom till SapphireRain vilket jag tycker är jättefint!
Jag har suktat efter den här hästen ett bra tag så jag blev glad när jag såg att det var just den hon köpt, vi gav varandra en lista med hästar vi ville ha och vi lyckades välja samma häst... Igen!
Haha nästa gång får vi se till att inte ha samma hästar på våra listor tror jag ehe!
 

Uppdragen och level 21...

Alltså Pandroria, uppdragen - allt?! 
Jag är fortfarande helt uppe i varv när jag loggar in i spelet, det var så fantastiskt!
Platserna vi fick se var välgjorda och vackra, och samma sak med dialogerna. Ja de var kanske inte vackra haha, men de var spännande och vi fick veta en hel del intressanta saker!
(Jag försöker att inte spoila här ehe!)
Men det här har vi redan fått se både på Instagram och Youtube så jag känner att det inte kan uppröra någon?
 
Fick lite World of Warcraft känsla över hela uppdragskedjan, och det är positivt för min del!
Lite som att nu jävlar är det allvar haha!
 
Jag ska in och gör auppdragen på Nadine lite senare idag, så himla taggad trots att jag redan gjort dem på Haley Rainstorm för mindre än ett dygn sedan. Då vet man att uppdragen verkligen var välgjorda!
 
Och, jag är riktigt nära level 21 på Haley. Dock är jag inte så taggad på det, visst det ska bli kul att se vad det blir för levelbonus, men... Jag är beredd på anklagelserna för fusk och att ha redigerat bilder och liknande. Ja det fanns en bugg som gav mer xp än vad man skulle ha (det här var typ 2011-2012) men jag är helt 100% säker på att jag var en av de som blev av med xp när de upptäckte buggen. Jag vet att min xp-bar hade mindre gult ifyllt en dag när jag loggade in. Alltså tog de xp från mig (jag är inte bitter över det, man ska inte ha xp om man inte jobbat upp den) och jag förstår faktiskt inte varför folk är så snabba med att hoppa på mig och anklaga mig. Vad ska jag göra, låta bli att spela så att min xp inte fylls på tills alla har samma xp? Det är för övrigt inte ens möjligt eftersom de ett tag kastade in en hel del uppdrag som enbart fanns tillgängliga i en vecka.
Och så hästmarknaden på det. Så här ser min xp ut just nu:
 
 
 

Grattis till oss!

Det här datumet för fyra år sedan skapade Evelina Silverknight en ny klubb.
Några dagar senare gick jag med i hennes nya klubb, och nu fyra år senare är jag kvar där.
Jag har haft så mycket roligt med den här klubben, vi har skrattat, hittat på bus och upptäckt nya saker i spelet tillsammans. Jag (som för övrigt inte är en speciellt social människa) har hittat människor som jag vill spendera tid med. Som jag saknar när jag inte haft kontakt med dem på ett tag, riktiga vänner för livet!
Klubben är Sneaky Dragons och idag fyller klubben hela fyra år!
Grattis till oss, tack för att ni andra står ut med mig haha!
(Bild från gårdagen då vi planerade vårt födelsedagsfirande! Annie kunde tyvärr inte vara med...)
 

Är det bara jag...

...som fortfarande väntar på att de ska få sitt hus och sin familj i Firgrove?
De skulle passat på innan de uppdaterade hela byn, huspriserna måste ju ha stigit i höjden!^^
 
Dagens fråga: Får man gå på deras bröllop eller räknas det som att rolla kärlek? 
(Jag skojade okej, stahp!)

Här kör vi på kvällschill och lite hype

Har inte ens satt mig vid datorn förrän nu på kvällen, en envis huvudvärk och smarta i nacken har bidragit till att jag inte velat göra någonting idag... Men, nu tänker jag i alla fall levla mitt Aria-konto lite.
Har ni sett hur cool himlen blir när man rider nära Uträdet på Sydhoven nu? (Jag vet att vissa av er upptäckt det redan, ni är så snälla som skriver tips om såna saker i kommentarerna! Älskar att hitta såna små saker som ändrats i spelet!) samma sak med den andra portalen, alltså den vid Fripp!
Jag hade redan varit där och snokat, men jag uppskattar ändå att ni skriver in och tipsar om sånt!
På tal om annorlunda ljus och portaler, la ni märke till det lilla föremålet som ploppade upp hos Fripp redan vid uppdragen som kom före de förra vi fick?
Det här menar jag:
 
Jag vet inte riktigt varför, men av någon anledning så var det första jag kom att tänka på Harry Potter.
Ni vet det där... Eh, minnessållet? Jag tror att det är det som de kallar det på svenska, Snälla ha i åtanke att jag har varit som en zombie hela dagen på grund av huvudvärk nu om jag har fel. Men rätta mig gärna om det inte är så det kallas haha! Det var i alla fall min första tanke när jag såg det.
 
Sen nu så ploppade två nya portaler upp helt random på grund av Jorviklogik, inget konstigt där liksom haha!
 
(Vill du låna någon av mina bilder? Helt okej, jag blir glad om du länkar till mig som källa dock!)
 
Och så det där med ljuset på Sydhoven?
Jag blev så himla taggad! Det ser ju så coolt ut!
 
Så här såg ljuset ut sekunderna efter att jag ridit en bit från Uträdet, alltså en märkbar skillnad!
 
Och, som om det inte vore nog med portaler och mystiskt ljus så har de hintat om att något är på gång genom att låta utvalda spelare visa delar av ett pussel som skapar en bild av något sneaky på Instagram!
Jag är så taggad att jag vet inte vart jag ska ta vägen haha!

Kvällslevling

Det känns som att jag bara levlar när jag spelar in videor nu för tiden, jag gillar att spela in videor det är inte det... Men, jag har saknat att bara sitta och levla i lugn och ro och titta på film på andra skärmen.
Så, ikväll så tog jag med Silverbird på en levlingsrunda!
 
Kändes lite skumt att skutta runt och hoppa med en dressyrsadel, men den är ju så snygg!
 
 
Silverbird kom hela vägen upp i level 14, så jag tänkte passa på att dra igenom några banor i morgon innan jag åker till stallet. Regnet öser ned här så jag klädde på min riktiga ponny ett regntäcke innan jag åkte från stallet idag. Det är inte ens sommarvärme längre, idag hade det likaväl kunnat vara oktober, så kallt var det ute! Hur som helst så måste jag ju åka och ta av henne täcket i morgon på förmiddagen så hon slipper ha det på sig om det mot förmodan får för sig att bli varmt ute igen... Just nu skulle jag faktiskt föredra om det var höst istället, det är antingen väldigt kvavt med stillastående luft eller så är det svinkallt haha! 
 
Titta vad anklagande hon tittar efter mig när jag lämnade henne i hagen, hon har verkligen ingen päls alls och jag ville inte låta henne stå inne över natten när det faktiskt ''bara'' regnade så det fick bli regntäcke...
 
Kunde så klart inte låta bli att gå tillbaka och ge henne den sista morotsbiten jag hade i fickan,
den här damen vet precis hur hon ska göra för att spela på mitt samvete haha!
 

Jaha ja?

Jag tyckte att nyanserna i de nya kläderna från värdekoden (se föregående inlägg) och kläderna vi fick från tidningen Min Häst för ett tag sedan var otroligt lika. Det finns en anledning till det...
Skorna som kommer från tidningen (det var seperata koder för varje tidning,
man var alltså tvungen att köpa en tidning för att få koden...).
 
Och kläderna som vi fick värdekoden till idag:
(Handskarna har i och för sig inte samma färg men de verkar ändå tillhöra setet...)
 
Lite märkligt ändå att de valt att släppa delar från ett set via en värdekod för att fira sin 300:e uppdatering istället för att fortsätta ge ut setet via värdekoder från Min Häst då vi fick första delarna av setet från tidningen?
Här är delarna ur samma set som vi kunde få genom att köpa tidningen (det var två olika nummer av tidningen).
 
Kom att tänka på en sadel med samma röd/rosa/bruna nyans, kunde inte komma på vilken form sadeln hade så letade igenom alla mina sadlar tills jag hamnade på fliken där jag har westernsadlar och träns utan nosgrimma.
Den har ett liknande namn, men det står inte att det är en gåva från Min Häst.... Hrm?
 
Tränset till setet har inte samma nyans utan är mer i samma nyans som de ljusare delarna av sadeln...
 

Ny värdekod för att fira 300 uppdateringar!

Idag så överraskade SSO-teamet oss med en ny värdekod som ger oss en keps, en tröja och ett par handskar.
Varför? Jo för att fira att 300 uppdateringar släppts, helt galet många ju!
Så här ser de ut:
 
Kolla detaljerna, de här små knapparna på axlarna till exempel!
 
Det känns som om den här kepsen skulle varit något som tidiga 00-talets Paris Hilton hade älskat haha!
 
För att få de här fina kläderna så skriver du in koden SSO300 ! 

TITTA EN PORTAL!!!!

Jag såg den här på Instagram men personen som laddade upp den gör väldigt ofta coola redigeringar så jag var tvungen att rida hela vägen till frusna dimmornas dal med min level 1 Hannovaranare och titta.
Och där var den!
 
 
 
Ska vi få rida genom den och rädda Anne?
Varför är den just där?
Finns det fler liknande saker som jag inte hittat än?
Så många frågor men den är så cool och jag hoppas att vi får veta mer snart!

Hannovaranaren

Jag insåg att jag inte skrivit om den nya hästen som kommer i morgon, woops!
Här är i alla fall mina åsikter:
Jag gillar hur de rör sig, jag tycker att traven påminner om Fjordingarnas trav.
De ser ut att sträcka ut frambenen ordentligt vilket jag tycker är väldigt positivt.
Många av hästarna som kommer till spelet ser väldigt bockbenta ut och det stör mig lite...
Här är de nya hästarna:
 
 
 
Och så Fjordningarna:
 
 
Jag lägger in min egen video där jag visar två av mina Fjordningar med:
 
 
Nu när jag inte sett dem inne i spelet än så är det ju svårt att säga vad jag tycker, men jag gillar som sagt rörelserna av det jag sett i videon. Jag tycker att hästarna ser trevliga ut när de står stilla med, många har skrivit att de tycker att de är för lika de engelska fullbloden och Lipizzanerna men jag tror vi har blivit så pass bortskämda med nya hästar att vi glömmer att även riktiga hästar kan vara lika. Det finns liksom inte så många sätt att göra en häst på, de kan ju inte hitta på hur många nya former och rörelser som helst för jag lovar att då hade folk klagat på att de inte var realistiska nog och inte lika rasen de ska föreställa...
 
Hannoveranare är med handen på hjärtat ingen ras jag önskat till spelet, varför vet jag inte för det är ändå en fantastisk ras. Vi hade ett Hannoveranersto i stallet när jag var yngre, hon var svart med vita tecken och eftersom jag var väldigt ung så minns jag inte så mycket mer av henne än att hon var väldigt snäll och pålitlig... Dock så var hon inte så rastypisk, hon var väldigt kompakt med korta ben. Mer som en ponny? Men nu vill jag ju ha en häst av samma ras i spelet, helst en svart som jag kan döpa efter stoet vi hade
(hon hette Maradonna så det går ju så klart inte men något liknande kanske?)
Jag hittade den här videon på en Hannoveranerhingst på Youtube, är han inte fin?
 
 
En sak jag insåg direkt att jag inte skulle gilla var manen på hästarna.
Vid första anblicken såg det ut som stubbman (vilket jag verkligen vill kunna ha på alla hästarna och inte bara Fjordingarna) men sedan insåg jag att det var en kort och liggande man.
Den ser så tjock ut? Lite som när någon klipper kort man på en fluffig ponny utan att tunna ut manen först? Aja, det är en så liten sak så det kommer inte hindra mig från att köpa hästen. Men den lär få ha knoppad man haha!