Gallant Unicorn

Hela setet från julkalendern

Hur fint är inte det här?
 
Tack Starstable Online för alla fina saker! :D

Alla värdekoderna från julkalendern

I morgon tar julkalendern slut (om det är en kod i den sista luckan så kommer jag lägga till den här i efterhand). Vad vill ni att den sista luckan ska innehålla? Jag skulle bli så glad om det var en uggla, alltså en uggla man kan ha som husdjur. Som kan flyga efter hästen istället för att springa! Det jag skulle bli minst glad över är en ''skojsig'' och klämkäck video. Jag vill hellre ha något jag kan spara i spelet... Kanske, en julig urhäst? ♥‿♥
Okej jag tvivlar på att den innehåller en häst, men hade det inte varit coolt?
Vad hoppas ni på att den sista luckan innehåller?
 
Till hästen:
Sadel - N7M4VSJ75
Träns - TSX345GWS
Svansrosett - SJNUFDXMN
Schabrak - HES8A5HC7
Benlindor - BES3KC5GX
Tränsrosett - VED5K74M7
Sadelväska - AVVXNNRUK
 
 
Till karaktären:
Mössa - JH4QGYHWV
Tröja - P536BMYMA
Byxor - 7RQSBCT3N
Monokel - Q9CAVU8KG
Stövlar - MWBBHY8QW
Vantar - RGF4ETC69
 
Koderna är giltiga till den 2:a januari om jag fattade det hela rätt.
 
 
UPDATE: Sista luckan gav oss en jättesöt ekorre med en mysig tröja, koden är : UGWFB4QNK

Ännu en seg dag

Anledningen till att jag inte uppdaterat så mycket är dels att jag haft migrän, dels att vi har haft folk hemma hos oss på grund av, ja, jul? Och dels för att jag inte haft så jättemycket att skriva om. Dock så kom jag (så klart) på en sak jag ville skriva om nu på kvällen men då var det lite för mörkt i spelet för att logga in och ta bilder så det får vänta tills i morgon haha! Idag har jag släpat med mig alla mina köldtåliga hästar till julbyn för att filma dem. Det tog sin lilla stund men jag ville passa på nu när julbyn finns, jag hade ju kunnat spela in videon i Dinodalen men helt ärligt så tycker jag att dimman förstör lite när man ska spela in videor eller fota där. Det skulle verkligen vara trevligt med en möjlighet att välja bort dimman där för själva området är verkligen fantastiskt, men, dimman förstör lite av upplevelsen tycker jag. För min del skulle det räcka om dimman höll sig i ''Frusna dimmornas dal''.
 

Migrän och buggar

Jag har spenderat halva dagen i sängen och bara legat och tittat på taket på grund av migrän. Den andra delen av dagen har jag spenderat i stallet. Jag gav upp tanken på att huvudvärken skulle släppa och åkte och myste med min blöta och leriga ponny. Alltså jag förstår verkligen inte vad som är mysigt med att rulla sig i blöt och kall lera? Jag kan absolut köpa att det är skönt att rulla sig på sommaren, men nu?
Aja, skönt att hästarna på Starstable alltid är rena och fina när man loggar in och ska fixa en outfit och ta bilder.
Nu blev ju klockan väldigt mycket innan jag loggade in för att göra dagliga uppdrag i Mistfall och juluppdragen så det blev inte mycket fotat. Visst, det är väldigt vackert inne i Mistfall även när det är mörkt i spelet men jag hittade inget kul att fota direkt. Det får vänta tills i morgon helt enkelt.
Jag råkade ut för en väldigt skum bugg när jag skulle fota igelkottar inne i Dundull idag, när jag skulle fota den sista igelkotten (den satt bakom hemstallet) så fick jag upp den här bilden:
 
Liksom va? Vad tusan? Nu visste jag ju att jag inte hade varit inne i ett låst område så jag hade inget att oroa mig för, men ändå? Jag undrar vart spelet hade fått för sig att jag var! Det här har hänt mig tidigare, det är nog några år sedan nu, och då travade jag runt på vägen genom Gröndal. Helt plötsligt var det som att jag sprungit in i en osynlig vägg och jag flög upp i luften och över Epona (som inte hade öppnat än då) och blev hemskickad för att jag enligt spelet var inne i ett låst område. Eftersom jag hade hållit på att fota min häst, jag minns inte om det var hit till bloggen eller till Instagram jag fotade, så hade jag bilder på precis innan det hände och när jag flög + bilden på att jag ''var inne i ett låst område'' så jag skrev till supporten och berättade vad som hänt och frågade om jag kan få en varning/bli avstängd på grund av den här buggen men jag fick till svar att de kan se om man tagit sig in i ett låst område med flit eller råkat ut för en bugg så det var ju lugnande i alla fall. Jag är så himla rädd för att bli avstängd trots att jag själv vet att jag sköter mig haha! Det är inte ''bara ett spel'' för mig utan jag spenderar så mycket tid med att både spela sjävla spelet och att fixa med saker runt spelet, alltså med Youtube, Instagram och bloggen. Så att bli avstängd skulle ta hårt på mig, hade blivit så himla ledsen...
 
 
Har ni råkat ut för den här buggen någon gång?

God jul i efterskott haha!

Här var det tyst... Men, jag antar att de flesta roar sig med annat än att läsa bloggar under julen?
Har inte gjort mer än dagliga/tävlingar i Mistfall och det känns inte så kul att skriva om ehe.
Jag hoppas faktiskt att de lägger in stjärnor och platser att leta efter i Mistfall,
det är ju ett så smidigt sätt att lära sig hitta i ett nytt område!
 
Fick med Fiskys söta räv på bild när jag fotade grodor! :D
 

Två av tre klara

Tidigare idag så levlade jag klart min Connemara Starfall.
Nu har jag bara Snowfall kvar sen har jag levlat klart alla mina Connemaror,
lär köpa den som står i Mistfall med sen! :D
 

En sak jag skulle tycka var coolt...

Tänk om tomten hade tagit med sig ett gäng med speciella Jorvikiska urhästar till tomtebyn?
Alltså urhästar med lite juligt utseende? De hade kunnat stå här:
 

Alonsos nya tävlingar i Mistfall!

Jag blev så glad när jag såg att det hade kommit två nya tävlingar med dagens uppdatering!
Jag rusade dit det första jag gjorde när jag loggat in och tävlingarna var riktigt roliga!
En sak jag gillade lite extra var den nya typen av hinder, och att de använder stockar som ligger på marken!
Åh den där retliga texten!
Jag önskar att den skulle försvinna helt när man dolt gränssnittet, eller att man kunde välja att dölja den så som man kan dölja sin hjälm och gränssnittet. Så irriterande när den ploppar upp och ''förstör'' en bild!

Ett julklappstips till din SSO-spelande kompis, eller kanske dig själv?

Jag fick en så fin mössa av Ivy Ironlord i julklapp!
Den här mössan tittade jag faktiskt på redan samma dag som SSO gick ut med kollektionen som de gjort i sammarbete med Hööks. Då tänkte jag att det var så typiskt att jag hade en mössa som är i det närmaste identisk med den som de säljer, ja förutom just loggan då, och att det kändes onödigt att köpa en mössa som var så lik den jag redan äger. Och så får jag just den mössan av Ivy! Just Ivy är en liten filur och jag är inte helt säker på om det var sarkastiskt menat eller inte, men jag kommer i alla fall att bära min SSO-mössa med stolthet!
Den är så fin och välgjord, mjuk och varm! Så att köpa den i julklapp till en kompis som spelar SSO eller kanske till dig själv (det är okej att köpa julklappar till sig själv haha!) är ett tips från mig!
 
Tar så sällan bilder på mig själv, men var ju tvungen att fota min mysiga mössa!
Tyckte att det var passande med ett rävfilter just idag ^^
 

Fina dekorationer i Dundull

Jag har avsiktligt väntat lite med att skriva om vissa saker i Mistfall för att jag vet att många haft problem med att spela, men nu känner jag att det bör vara okej att skriva och visa bilder va?
 
En av sakerna jag blev mest glad över att se (det finns ju så otroligt mycket i Mistfall som är vackert och coolt!) var dekorationerna som kom till spelet för första gången med Mistfall. Örhängen, så coolt!
 
Jag upptäckte att frisyren jag valde (bytte ju för ett tag sedan då frisyren jag haft så länge vägrade sluta bugga) var väldigt tacksam för just örhängen. Så kul att de börjat lägga in så mycket nya saker och funktioner, det känns lite som att det var en liten svacka där det inte kom jättemycket nytt och sen blev vi bombarderade med coola och välgjorda saker - allt från uppdrag till hästar och områden!
Jag hoppas att de fortsätter med att lägga in smycken, hade ju varit häftigt med halsband.
Och kanske armband? Både sådana man sätter runt handleden och runt överarmen!
 
Och de här glasögonen!
Just glasögon har ju funnits i spelet länge nu, men den här modellen? Den är såååå söt! Och så äntligen en ny monokel! Blev så besviken när vi ''bara'' fick en rosa från tomten och har väntat på fler färger sedan dess!
 Fjädrar som tränsdekoration, så coolt!
Och bär att ha i väskan, en kul grej men inget jag kommer köpa. Säger jag nu i alla fall ehe.
Jag vet inte hur mycket jag tjatat om att ha en fjäder som dekoration i manen på en Paint. Varför det skulle vara just en Paint? Jag vet inte, bara något jag fått för mig antar jag haha! Antagligen är det något sånt här som inpsirerat mig (bild lånad från google, klicka på bilden för att komma till originalet):
 
Det känns som att jag alltid skriver ''det här var fint, MEN...''haha! Men jag kommer på så många saker jag vill ha till spelet, en av de sakerna är halsdukar! Det hade varit så mysigt!

En rävpuss!

Jag sprang på Fisky inne i spelet på förmiddagen, hon har redan passat på att skaffa sig en liten rävling (haha jag vet inte varför men min kompis kallade rävar för rävlingar när vi var små och det fastnade!),
det verkar som att min lilla räv blev lite förälskad! Jag har till 90% bestämt mig för att köpa en räv nu. Eller ja, det är ju Starcoinsen jag köper, men räven kommer ju hur som helst att bli min. Det enda jag är lite ledsen över är att jag inte kommer kunna ha båda mina rävar ute på en gång. Hur gulligt hade det inte varit att ha båda rävarna springandes bredvid så de kan busa ihop när man stannar? 
 

Jag behöver Starcoins och jag vill ha en räv, men...

Star Stable laddade upp det här för en stund sedan:
 
 Jag är lite kluven nu.
Jag behöver faktiskt Starcoins (ja, jag menar behöver. Inte att jag vill ha. Det går åt Starcoins när man driver en Youtubekanal haha!) och jag vill väldigt gärna ha den där gråa räven.
 
Men jag vet inte, det skulle kännas lite snopet om de gör så att man kan köpa just den räven i morgon efter uppdateringen. För även om jag behöver köpa Starcoins så har jag inte bestämt mig för om jag behöver köpa 5000 (vilket är den minsta summan man måste köpa för att få räven) eller om det faktiskt räcker med en mindre summa. Än så länge har jag inte sett en enda person som skrivit något positivt om det här erbjudandet, de är arga och anklagar Star Stable för att vara giriga och ja... Alltså det är ju en hel del pengar det handlar om MEN man köper ju Starcoins och får räven på köpet. Det hade varit en annan sak om de skrivit att man kunde köpa räven för 499 kronor. Tycker jag i alla fall, och att köpa Starcoins är ju valfritt trots allt. Och nu har de gjort så att man får köpa Starcoins om man vill ha räven. Jag kommer vänta tills i morgon och se om det kommer gå att köpa räven i spelet först, om inte så köper jag 5000 Starcoins och får räven på så sätt.
För jag vill ha den och ja, Starcoins kommer alltid till använding!
En sak som inte känns så bra är att om det inte går att köpa räven i spelet sen, kommer den då att bli någon form av statusgrej? Att man kan se vilka som har möjlighet att lägga pengar på spelet och inte? Jag hoppas ju så klart att det inte ska bli så, men människor är inte alltid så snälla och ödmjuka som man önskar att de vore...
 
Vad tycker ni om det hela?
 

Fina detaljer

Jag älskar fjärilarna, fåglarna och eldflugorna som hittat in i spelet. Det blir så mycket mer levande!
Men, ska det verkligen flaxa runt små fjärilar inne i Dinodalen? Känner att det borde bli kallt för dem? ^^
 

Vill haaaaaa

Den här jackan alltså, hur snygg?
 
Har faktiskt längtat efter rykten att bygga, något att jobba lite för. Är så lycklig! :D

Oj oj, det här blir inte lätt

Har en extrem platsbrist både i garderoben och väskan.
Men det här med att rensa ur väskan blev inte så lätt som jag tänkt mig,
det tar flera minuter att lägga ur en endaste sak!
 

Vart ska jag ens börja?

De senaste dagarna har varit hektiska. 
Men igår fick jag ändå möjlighet att spela igenom uppdragen för att öppna upp Mistfall i lugn och ro. 
Och, det var till ch med mer fantastiskt än vad jag hade föreställt mig! Så otroligt vackert och välgjort!
Det var lite strul med att komma in i spelet under eftermiddagen men eftersom jag hade lovat Sasha att vänta på henne så att vi kunde gå in tillsammans så var jag inte orolig. Strax efter klockan 21.30 så började vårt äventyr och vi livestreamade i nästan två timmar medan vi gjorde uppdrag och utforskade. Jag vet inte ens vad jag ska skriva att jag blev mest glad över, själva området, de nya uppdragen, de nya dekorationerna till hästen, örhängena? Det var så mycket nytt och fint på samma gång så det var nästan svårt att ta in in allt! Nu idag har jag varit inne en stund på förmiddagen och utforskat i dagsljus!
 
Den lilla räven, den glömde jag nästan! 
Den är så sjukt söt och jag älskar hur busig den ser ut. Jag kommer skriva mer om Mistfall när min hjärna inte är mos på grund av migrän ehe. Vad tyckte ni om det nya omårdet?

IDAG HÄNDER DET!

Är så himla taggad, men har lovat Sasha att vänta på henne innan jag utforskar Mistfall!
Hon slutar vid 21.00 så vid 21.30 kommer jag att livestreama vår första reaktion när vi går in!

Årets kalender finns uppe nu!

Åh vad gullig kalender!
Tycker det är väldigt snällt gjort av dem att ens ge oss en kalender. Blir faktiskt lite sur på spelarna som redan börjat klaga på att de inte fått Starcoins, hoppas de får kol i julklapp otacksamma människor!
 (Klicka på bilden för att komma till kalendern!)
 
Dagens lucka blir ju den första luckan och i den hittar vi fina bakgrunder!
 

Eeeehrmagaaaaadh Mistfall!

Det ser helt fantastiskt ut!
 
Fjärilarna som flyger omkring, naturen, musiken... Det får gärna bli onsdag nu! 
 
Och vad skådar mitt hästköparöga, en ny Connemara mån tro?
 
 

Min teori om hur bristen på snö och öppnandet av Mistfall

Jag veeeet att jag skrev att det här inlägget skulle komma upp igår,
men jag fastnade med några av mina vänner på TeamSpeak sen ramlade jag i säng och somnade haha!
 
Så, jag vet inte om jag ska kalla det här en teori eller en sista desperat önskan om att det ska komma snö till Jorvik. Hur som helst, har ni tänkt på affisherna som sitter lite här och var i spelet?
 Först så tänkte jag: ''Inte kan de väl göra reklam för energidryck?''.
För även om jag själv dricker energidryck (jag är vuxen och bestämmer själv okej?^^) så är det ju inte särskilt lämpligt att göra reklam för just energidryck i ett spel som riktar sig till barn och unga. Så, jag antar att det är inför ett kommande uppdrag. Kanske har *valfritt elakt företag* börjat sälja en energidryck som gjort folk sjuka? Kanske har vattnet blivit förorenat av energidrycken eller tillverkningen av den?
Det ser dock ut som att det står ''Go water'' på flaskan? 
Nuuu ska vi ta det här steget längre.
 
Bären som syns långt ned på affischen, är de inte lika de som finns inne i frisörsalongen i gallerian?
Den som visar bilder från Mistfall?
(Jag ska påpeka att jag inte var ensam om den här kopplingen, det är flera som påpekat likheten!)
Inte ens högkvarteret har klarat sig undan den där drycken!
Vad mer då?
Jo Mistfall ska ju tydligen vara i karantän. Varför vet vi inte.
Där kommer min teori om att den där energidrycken är inblandad tillbaka. 
Vad är det som kan vara så farligt?
Vi har bekämpat allt från häxor till elaka snubbar från andra världar. Vi är liksom rätt vana!
 
Hur hänger det här ihop med snön? Jo, jag hoppas på att det ska vara så att Jorvik har blivit utsatt för något miljöfarligt (okej det där lät så hemskt men ni förstår nog hur jag menar!) som gjort att det inte kunnat komma någon snö eftersom Jorvik blivit uppvärmt. Dinodalen verkar dock ha skonats haha!
* host host* Konstigt att jorden blir uppvärmd när de låtit bulldozers stå på tomgång i flera år *host host*
 Såååå om vi (än en gång) hjälper till att rädda Jorvik så kanske vi kan få snö ändå? 
Jag vet att det inte är särskilt troligt, men jag vill så gärna ha snö :(
 
 
Vad tror ni? På onsdag får vi veta hur det ligger till med Mistfall! :D

Usch för det här

Har haft en envis migrän som vägrar ge med sig och det känns ju inte kul att bara uppdatera om att jag inte har något att uppdatera om. För jag har helt ärligt inte orkat sitta så mycket vid datorn...
 
Idag var jag inne och levlade en liten stund men jag blev så trött i ögonen och huvudet att jag satt och nickade till så jag gav upp. Så sjuk känsla att man håller på att somna fast man egentligen är pigg?
Hur som helst, hur fin är inte den här Connemaran? Vet att jag låter tjatig men alltså:
 
Trots äckelmigrän så har jag ändå loggat in och gjort de dagliga uppdragen i julbyn varje dag, har ett utbud av frukt som skulle få vilken kiosk som helst att bli avundsjuk just nu! Så skönt att kunna förvara maten i garderoben nu. Även om jag så klart hade blivit överlycklig om de hade pytsat in lite extra plats för kläder med ehe. Finns så många fina saker jag vill köpa och några av dem är byxor, tröjor, vantar och mössor i julbyn. Får försöka lösa plats för dem innan julbyn försvinner. Hade varit bra om vi kunde lägga maskerna (från Halloween bland annat) i saksektionen i garderoben. Har massor av masker som jag inte vill sälja, men de tar ju så mycket plats! Nå väl, det löser sig på något sätt.
 
På tal om något helt annat:
Har ni som köpt en Connemara tänkt på hur högt de hoppar?
 
Okej, dags att avrunda det här röriga inlägget.
Jag har ett inlägg med en teori på gång (det var så länge sedan jag skrev ett sånt!) men jag behöver vara lite mer klar i huvudet för det tror jag ehe. Det kommer lite senare idag!

Den här hästen!

Eller ja, ponnyn ehe...
Hur fin?
 
Började med Mistfall, jag hade tänkt börja med Snowfall men när jag väl hade ridit runt en stund på Mistfall så ändrade jag mig. Så himla gullig ponny! 
 
På tal om Mistfall, nästa vecka hörrniiiiiii! Är så taggad! 

Butiken är tillbaka, meeeeen....

Jag antar att det var fler än jag som var taggade på att se hur Star Stable's butik skulle se ut nu när de gått ut med att den var tillbaka. För det verkar som att sidan kraschat ehe... 
Hur som helst, bara att vänta och se! Kanske blir en och annan julklapp inhandlade där.
Räknas det som att man köper en julklapp till sig själv om man köper den till sin karaktär? ^^
 
Update: Nu är butiken öppen igen! Du kommer till den genom att klicka här!

Äntligen är de här!

Som jag har längtat efter Connemaror!
Jag hade tänkt att spara Starcoins till Mistfalls öppnande, men... Jag har ändå inte plats i min garderob för något storshoppande så jag gick bananas på söta Connemaror istället och köpte alla tre!
 
Snowfall:
 
Mistfall:
 
Starfall:
 
Jag tycker att de är så sjukt fina, och så uttrycksfulla!
Kolla Snowalls reaktion när en NPC bestämde sig för att störa mitt fotande:
 
Deras animationer är så gulliga!
 
 

Med två minuter till godo...

Jag vill ju (så klart efter allt mitt tjat) köpa en Connemara i morgon.
Men, mitt problem var ju att jag inte hade levlat min senaste häst på grund av... Ja, jag var så sjukt less på allt förra veckan och helgen bara rusade förbi så det blev helt enkelt inte av att jag levlade. Så nu tog jag tag i det sista och fick upp Sunkiss i level 15 med två minuter kvar till klockan slog 00.00.
 Det var riktigt länge sedan jag satt uppe och spelade på kvällen/natten. Men jag har verkligen saknat att sitta och spela och prata med mina vänner så nu sitter jag här mitt i natten och är så trött att jag tror jag kommer somna sittandes. Men, det var så värt det! Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen.
Eller ja, idag ehe. Sov så gott :)

Den här västen ♥‿♥

Ni är flera som påpekat att de släppt värdekoden den där västen jag skrev om.
Och ja... Jag har bara varit lat, eller egentligen inte. Jag har faktiskt fotat västen och tänkt skriva om det men sen flög den tanken bort och jag började väl med något annat haha!
Hur som helst, västen är precis så fantastisk som jag föreställt mig den.
Och nej, det här är inget fjäsk för Starstable.
(Helt ärligt, jag skulle inte vinna något på att fjäska för dem ens om jag skulle vilja haha).
Jag har alltid varit så förtjust i just västar. Jag använder ogärna jacka, jag vet faktiskt inte varför. En hoodie och en väst däremot, det är det bästa enligt mig! Jag har saknat västar i spelet just av den anledningen. Och ja, jag vet att det funnits västar länge. Men inte så här perfeka och fina västar.
Eller så handlar det helt enkelt om att de här två senaste är mer min stil ehe...
 
Koden är STARSTABLEVEST 
 
Guuuud hur mycket kan man sväva iväg om en väst?
Det är lika bra att jag bara visar varför jag är så kär i den!
Färgen, passformen, detaljerna... Allt! Den är så fin!
 
(Byxorna och handskarna kommer från Jarlaheim och skorna från julbyn)
 
 

Som jag längtat!

Ni som tittar på mina videor är antagligen helt sjukt less på att höra på mitt tjat om att jag vill ha Connemaror i spelet.
Nu kommer ni slippa det! Ååååh de ser så fina ut och jag vill ha alla och jag bryr mig verkligen inte om i fall de valt att göra dem lika långsamma som de övriga ponnyerna för jag är så taggad!
Deras animationer ser jättebra ut (av det lilla vi kan se i videon). Hur gulligt var inte den lilla skakningen? (Jag brukar alltid säga att djuren ''rister'' sig när de gör så men då brukar folk titta på mig som om jag vore dum i huvudet haha!). Och stegringen? Det kommer att bli svårt att välja vilken jag ska börja med.
 
* Update: Såg nu att de skrivit på Instagram att de kommer att vara lika snabba som de stora hästarna och inte kommer att kunna delta i ponnytävlingen eller ponnychampionatet. Wiho!*
 
 
Vill ju egentligen spara Starcoins tills Mistfall öppnar men eftersom jag ändå inte har plats i min garderob för något nytt så spelar det ju egentligen ingen roll ehe...
 
 
 
Vill haaaa allihop på en gång, ska verkligen försöka att behärska mig men det kommer att bli svårt!
 

Blerp

Så här såg det ut när jag försökte byta häst för att levla...
 
Okej.
Näe usch den här veckan har inte varit rolig, och jag är lite ledsen över att helgen i princip redan är över?
Har ju flyttat min ponny till ett nytt stall och allt har gått jättebra med det. Skönt med en häst som bara kliver rakt på transporten och sedan står som ett ljus under resan! Nu kan jag slappna av lite, var så sjukt nervös inför flytten. Inte själva saken med att byta stall men just transporteringen. Vissa är ju totalt sjuka i huvudet så fort de hamnar nära en hästtransport på vägen! Men det gick jättebra.
 
Nu ska jag julpynta lite hemma, brukar inte gå all in med pyntet utan bara sätta upp några ljusstakar och så där. Lite vill jag i alla fall ha, trots att jag blir trött bara på tanken av att rota fram allt julpynt haha! Känner mig så lat och seg, men jag tror att det beror på att jag knappt sovit under veckan som gick. Somnade stressad och trött och vaknade på samma sätt. Men veckan som kommer blir förhoppningsvis bättre,  kommer inte orka med en likadan vecka som den förra.
 
Har knappt spelat något alls för när jag varit hemma har jag varit så trött att jag ramlat i säng direkt eller så har jag halvsovit i soffan till en film. När jag väl har varit inne så har det varit för att hjälpa Laila, det där är lite som att städa hemma hos någon annan istället för hos sig själv tror jag haha!