Gallant Unicorn

Spännande!

Nej men titta!
 
Särskilt den understa låter spännande!

Varföööööööör?!

Grafiken i spelet är hemsk efter gårdagens uppdatering. Och snälla, kom inte och försök påstå att det är min dator det är fel på. Det är många som råkat ut för samma sak och det vore ju väldigt skumt om vi var flera stycken som samtidigt fick samma fel på våra datorer. Det här felet ligger hos spelet, inte i våra datorer. Ja, jag förstår också att saker och ting kan gå fel, men jag tycker att det är rent ut sagt pinsamt hur en del spelare försöker få det att framstå som att det aldrig kan vara fel på spelet utan att felet alltid ligger hos oss... 
Det här schabraket är ett tydligt exempel på att något är väldigt fel:
Före gårdagens uppdatering:
 
Efter gårdagens uppdatering:
 
Och min stackars fina starthäst, han är helt smetig :(
 
(Självklart har jag inte ändrat några inställningar, det är samma som jag alltid haft...)

Det var lite för bra för att vara sant...

Först så buggade min karaktärs huvud ur så hon hade alla huvudbonader som finns i spelet på sig samtidigt och sedan gick det inte att ta av vantarna längre...
När jag skulle gå ut ur mitt hemstalll så krashade spelet och nu kommer jag inte in igen.
 
Aja, det var en kortvarig lycka -_-
Den 28 juni 2017 kommer alltid att finnas i mitt hjärta som ett lyckligt minne över en dag då vi slapp ha handskar och se andras hjälmar. Snälla SNÄLLA SSO-teamet fixa det här igen, jag har fått försmak för att slippa ha handskar och huvudbonar hela tiden.^^
 
 

Inga mer vantar mitt i sommaren!

Jag älskar när de lägger in såna där sneaky saker utan att skriva om dem, 
nu kan man ta av sin karaktär handskarna och huvudbonaden (man har ju kunnat dölja huvudbonaden innan men nu kan man ta av den helt!) det bästa är att andra ser att du tagit av dem!
Det har varit lite krångligt att spela in vissa scener till serien eftersom de andra karaktärerna har varit tvungna att ha någon form av huvudbonad på sig hela tiden. För att inte tala om de där handskarna som vi varit tvungna att dras med även mitt i sommaren haha!
Nu är det slut med det!
 
Det känns så himla skumt att se karaktären utan vantar!
 
Var bilderna som de laddade upp när det var dubbla Starcoins kanske en liten hint?
(På tal om de bilderna, de var såååå fina!)
 

Först ny hemsida och nu nytt utseende på launchern

Jag loggade in vid 11-tiden (ish) idag och spelade in en video och då såg launchern ut som den gjort ett tag,
alltså så här:
 
Nu ser den ut så här:
 
 
Den där bilden är så sjukt fin, man (okej jag) får sån sommarkänsla av den!
Den bakre hästen hade jag inte haft något mot att ha i mitt stall (♥‿♥)
 
Kom på att jag inte ens skrivit om hemsidan ehe, men jag gillar den!
Den ser väldigt seriös ut nu, och även om det tog en liten stund innan jag hittade det jag letade efter på den så var den ju väldigt logisk när jag väl förstått hur jag skulle göra (lite som Sony Vegas haha!). 

Vi tar en lugn dag...

Jag har inte planerat att göra någonting i spelet... 
Egentligen så vill jag köpa en ny häst MEN jag envisas med att hålla kvar hoppet om Arabiska fullblod i appen så jag väntar nog tills på onsdag i alla fall. Jag har ju insett att jag har lite problem nu när jag blir uttråkad så fort jag inte har en ny häst haha! Men det är en så mysig känsla när man precis köpt en häst och man börjar kolla vad för utrustning den passar i och sen när man ska börja levla den och ja... Mysigt!
Jag vill så gärna ha fler färger på araberna, helst de här:
 
 
Men, eftersom det än så länge inte finns någon häst jag veeeerkligen vill köpa just nu (det finns några jag tycker är okej som jag skulle kunna tänka mig men ingen som verkligen skriker ''Köp mig!'') så tänkte jag logga in och bara mysa lite med de hästarna jag redan har. Ta lite bilder, sortera lite i stallet och ja. Bara chilla helt enkelt! 

Glad midsommar!

Jag hoppas ni får en riktigt bra dag! :)
 

Äntligen!!

Jag gillar att lyssna på musiken i spelet, särskilt när jag bara rider runt för att ta bilder.
Men, jag brukar välja att inte ha musiken igång i spelet (jag veeeeet att den finns på Spotify nu, men det är en helt annan upplevelse att faktiskt ha musiken på inne i spelet så att man får den där mäktiga känslan när man rider in i Dinodalen tex!) på grund av att man blir helt överrumplad av hovslag från hästar som är i närheten... Men nu är det (återigen) slut med det! Det har inte funkat att stänga av just ljudeffekterna för mig på evigheter (hovslagen hördes ändå) men nu med dagens uppdatering så fixades det så jag är så glad!
 (Dock så hoppades jag på att de skulle fixa så att muspekaren inte syns på bilder igen men nope...
Men men, det har blivit en sån vana att sitta och hålla in högerklick så ja. Struntsamma helt enkelt haha!)
 
Nu ska här göras midsommaruppdrag, har inte hunnit spela förrän nu eftersom jag har fixat med huset.
Vi ska måla grunden och trappan ute så det var en del att förbereda :)

Nu börjas det...

Nu ska här levlas!
 

När man inte har något att göra på SSO...

...så skapar man ett nytt konto!
Okej jag skapade inte det här kontot nu utan det var ett tag sedan, men jag har glömt bort det lite och så nu idag när jag satt och surade över att jag inte hade något att göra på mina andra konton så kom jag på att jag hade ett annat konto som jag borde levla lite på! Så, låt mig presentera Aria Batman!
 
Eller, har jag skrivit om det här kontot redan?
Jag är så virrig haha, ursäkta om så är fallet... Hur som helst, Aria är på Marshmallow Clouds och tanken är att jag ska kunna flytta runt det här kontot lite för att kunna träffa folk! 
Som ni ser så är Aria i väldigt låg level än så länge, jag har inte planerat att stresslevla det här kontot (så som jag gjort med de kontona jag har med i serien till exempel...) utan det får ta den tid det tar och jag kommer spela på det när jag känner att jag inte direkt har något att göra på mina andra konton.
 
Aria har bara en häst en så länge, Spiderking! Han är en stilig herre (med grå tecken?) i sina bästa år!
 
När jag gjorde uppdrag hittade jag en dubbelgångare till Spiderking, hur söta?
 
Ja, som ni ser så är inte outfiten så genomtänkt. Det är bara startutrustning på hästen och Aria har saker som jag fått i uppdrag... Det känns onödigt att lägga Starcoins på saker nu när jag vet att jag dels kommer få en hel del kläder och utrustning via uppdrag och jag behöver komma upp i level innan jag kan köpa det jag vill ha så vi får rida runt och se ut så där ett tag hehe!
 
Så, nu ska jag traggla mig igenom de där första uppdragen - igen!
Huvuduppdragen älskar jag att göra, jag kan göra dem om och om igen, men alla de där uppdragen som handlar om att hämta och lämna saker? Det känns som om jag gör dem utan att ens tänka på vad jag gör!
Hur gör ni? Har ni ett konto som ni spelar på eller har ni flera?
 

Vad hände här då?

Helst plötsligt var det visst lördag. Hur tusan gick det till?
Veckan bara rullade på med jobb, fix hemma, riktig ponny, hundar, katter, studentfirande och ja... Det var helt enkelt mycket den här veckan! Men, nu är det lugnt och skönt igen och jag har parkerat mig framför datorn med en kall Coca Cola och en skål med linschips. Nu ska här spelas! Okej jag ska spela en stund, sedan ska jag redigera en video... Men liiiite spelande hinner jag klämma in! Bland annat så ska jag spana på en ny häst då jag fått slut på hästar att levla haha, lyxproblem?
 
 

Hej då Starcoins

Jag blev så glad när jag läste spelnyheterna idag, först en helt ny tävling och sedan dressyrutrustning!
När jag väl tog mig till Jaharla i Governors Fall så kom det nästan en tår när jag upptäckte att det inte bara var ett nytt set. Jag blev så fattig, och så lycklig. (Ja jag köpte allt, döm mig inte ehe...).
 
Allt är så snyggt, jag kommer att ha problem med att välja vad jag ska använda haha!
 
 Jag älskar hur stilrent allt är, det passar liksom till allt men ser ändå inte allt för vardagligt ut.
 
Och detaljerna på nosgrimman?
 
Jag ska inte klaga på SSO på minst en vecka nu, lovar!
 
 

Så där ja, tack för den här gången Jamie!

Eftersom så många har haft skolavslutning och väldigt få var i skolan (jag städar på en låg och mellanstadieskola just nu) så var jag klar lite tidigare på jobbet så jag loggade in och gjorde dagliga med Jamie...
 
Det gick ju sjukt fort att gå upp i rykte med Jamie!
Så, jag gjorde uppdraget (den här gången tänker jag faktiskt ladda upp bilder, har man inte gjort de dagliga så får man faktiskt skylla sig själv lite hehe) som blev tillgängligt:
 Att fika med Jamie innebär tydligen alltid en tupplur haha!
 
 Fikastunden drog verkligen ut på tiden, vi fikade visst hela natten ehe... 
(Jag satt och var lite småtörstig när jag började med uppdraget, det blev inte bättre av att se all läsk som stod på bordet!) 
Jag blev så himla glad när jag såg vad det var jag fick som belöning för att ha fikat hela natten, 
ett matchande par rosetter i den nya modellen!
Jag köpte schabraket (som matchar rosetterna) som blev tillgängligt i butiken med, och en sockersöt t-shirt!
 
Så, nu ska jag levla tills servern stänger ned. Och sedan hoppas jag (som vanligt) på en större och uppdaterad garderob i dagens uppdatering. Dock så hintade ju SSO om något med Islandshästar på sitt Instagramkonto så jag vet inte riktigt vad jag ska tro? Kanske ett töltrace? För det känns ju som att det borde vara något som har specifikt med Islandshästar att göra eftersom det var de som var i fokus på bilden...
 
De ser ju inte direkt ut att vara klädda för kyligt väder, så jag antar att det inte har något med Dinodalen att göra. Dessutom finns det ju andra raser som är anpassade för Dinodalen...
 
 Och det bör väl vara dags för midsommar snart?
Tagga att få fel krans i år igen då? Haha ja jag är fortfarande bitter över att ha fått en gammal krans två år i rad. Det var ju kul att samla på dem och ha en från varje år och nu har jag istället flera likadana kransar  ¯\_(ツ)_/¯

Jag älskar de här uppdragen!

Har ni gjort de dagliga uppdragen hos Jamie?
Jag gick ju upp en ryktesnivå för ett tag sedan och eftersom jag är en tönt när det kommer till att samla på mig xp i spelet (haha jag gillar att göra uppdragen med så klart!) så har jag fortsatt att göra de dagliga uppdragen. Jag blev riktigt glad när man fick ett nytt sorts dagligt uppdrag efter att man gått upp i ryktesnivå!
 
Jag gillar ju skattjakter och liknande saker så för mig är den här sortens dagliga uppdrag perfekt, det är liknande varje dag men ändå inte riktigt samma sak eftersom leveransen ska till olika personer!

Läskiga får

Är det bara jag som tycker att fåren i spelet ser lite... Läskiga ut?
De ser liksom inte så där dumsnälla ut som får ( i alla fall de fåren jag träffat) brukar göra...
Kolla minen på fåren!
 

Åskoväder och översvämning

Det har regnat och åskat helt sjukt mycket det senaste dygnet, tydligen så kom allt regn som vanligtvis brukar falla under hela juni under en natt så ja, kaos! Det har blivit översvämningar lite överallt och vi fick in en hel del vatten i källaren på vårt hus... Så ja, städning av källare var kanske inte det roligaste jag kunde tänka mig efter att jag kom hem från jobbet men det var bara att ta tag i det. Som om det inte vore nog med regnet så har det åskat en hel del. Det känns som att det aldrig åskar lite så där lagom här utan det är antingen ingen åska alls eller så åskar det och blixtrar så att det skallrar i fönsterrutorna haha! Så, jag har inte vågat ha datorn på under dagen. Det är inte värt att datorn blir utslagen av åskan för att jag ska spela så jag loggade bara in och gjorde dagliga hos Jamie. 
 
Jag tyckte inte det var värt att fota bara för att ha en bild till inlägget,
så jag kastar in en bild på min fina pantersnigelhäst istället:
 
 

Vacker himmel

Har ni tänkt på hur vacker himlen är vid stencirkeln på Sydhoven på kvällen?
 
(Helt okej att spara bilderna om du vill)

Så, mina åsikter om de uppdaterade araberna

Det här inlägget blev försenat några dagar, helt ärligt så har jag knappt spelat de senaste dagarna.
De gångerna jag suttit vid datorn har jag suttit och redigerat så jag har liksom inte fått till något bra tillfälle att skriva om de nya hästarna... Men, bättre sent än aldrig?
Hur som helst, eftersom jag faktiskt köpte en av de nya araberna så har ni kanske förstått att jag inte direkt hatar dem. Men, det finns vissa saker jag inte heller älskar med dem. Det är väl egentligen bara två saker jag inte gillar med dem, och det är hur de rör sig och hur deras bakdel ser ut. Det jag inte gillar med rörelserna är att de känns väldigt stela och stolpiga? Det är svårt att sätta fingret på exakt vad det är, men jag tycker att rörlserna ser ''gamla'' ut, de påminner mer om de äldre hästarna som släpptes till spelet. I alla fall enligt mig!
Det andra är deras bak, hela bakdelen känns vek och svag, liksom vinglig?
Men, som sagt så gillar jag dem ändå! Det är mer fördelar än nackdelar för mig och jag kan absolut tänka mig att köpa fler i andra färger senare (ja om det nu kommer fler färger alltså!). En riktigt fin skimmel eller en isabellfärgad arab hade varit välkommen i mitt stall! 
 
Jag älskar hur de nya araberna hoppar, först kändes det jätteskumt men jag gav det en levlingsrunda och nu är jag fast! På tal om levling, jag tycker att araben är väldigt trevlig att levla. Det känns som att den rör sig lätt och smidigt och hoppar bra. Väldigt bra för mig som annars kraschar in i allt ehe...
 
Jag tycker att de är väldigt vackra, de har en pigg och vaken uppsyn! Och de gör sig riktigt bra på bild, så jag som tar en hel del bilder både till bloggen och Instagram är väldigt glad över det!
 
 

Jag vet varför jag tycker om araberna nu

Jag levlade lite i godan ro när jag (bokstavligt talat) sprang på Malin!
 
Som ni ser så har Malin köpt den fuxfärgade araben, den är så fin och påminner mig om min lillasysters förra ponny! Det blir nog min nästa häst tror jag! Det beror lite på om det kommer fler hästar via appen...
 Hur som helst, när jag såg Malins fina häst så insåg jag varför jag föll så hårt för den här modellen av hästar trots att jag inte riktigt gillar hur de rör sig (mer om det i ett senare inlägg). Det är för att de påminner mig om gamla målningar av hästar! Hästarna på den sortens målningar har ofta långa ben, smäckra halsar och ett litet och nätt huvud med konkav nosrygg. Jag lånade den här bilden från google för att visa er vad jag menar:
 
Jag älskar den här sortens målningar och mitt mål är att någon gång ha ett så pass stort hus att jag kan ha ett bibliotek, då ska jag banne mig ha sådana här målningar på väggarna! Jag skulle väl kunna fixa ett bibliotek i huset jag bor i nu, men det skulle nog se ganska malplacerat ut hehe!

Det blev en liten häst

Jag köpte en ny arab, och jag har tänkt skriva vad jag tycker om dem men det får bli i morgon...
Så här ser han ut i alla fall mitt lilla nytillskott:
 

Alla Nemos hästar är levlade...

De senaste veckorna har jag levlat Courtney Silverhill aka Nemo's hästar och idag blev jag klar med den sista.
 
Så, nu är det dags för att köpa en ny häst på mitt eget konto och jag hoppas verkligen att bilden som Starstable laddade upp på sitt Instagramkonto är en sneak peek på en uppdaterad version av de arabiska fullbloden för det är något som så många velat ha i evigheter. Varje gång jag fått frågan om vad för häst jag skulle vilja ha in i spelet så har mitt svar varit Connemaror eller en uppdaterad arab... Hoppas de kommer i morgon!
Och jag tycker allt att det här ser ut att vara en arab, eller vad tror ni?
 
En annan sak jag funderade över är vart de valt att placera hästen på bilden, jag får det till att det är nedangör Dew's i Epona. Att vi skulle få veta mer om den platsen och kanske till och med få rusta upp gården eller i alla fall veta mer om den vore ju rena drömmen! Gården är så vacker men känns lite bortglömd. Men, det är kanske bara önsketänkade och antagligen så valde de platsen enbart för den fina utsikten, jag blir överlycklig ''bara'' vi får nya araber eller vilken ras som helst egentligen haha!

Lite nytt i min proppfulla garderob!

Jag har låtit bli att shoppa på grund av att det är så begränsat med plats i min garderob, i alla fall bland kläderna. Men när jag hade gått upp en ryktesnivå med Jamie så kunde jag inte låta bli att köpa en t-shirt som matchade mitt nya schabrak som blivit tillgängligt i shoppen...
 
Jag älskar hur gulligt det blev ihop med sadelväskan och nallen, hästis verkar däremot protestera?
Jag längtar tills jag kan köpa det svart och vita schabraket med, så sött!
 
 

Ännu mer buggar

Med förra uppdateringen kom en hel del buggar, vilket är helt förståeligt då det var en stor uppdatering där mycket ändrades. En av dem är att saker man har i väskan syns utanför väskan. Eller, inte sakerna utan deras beskrivning. Och att random utrustning placeras på hästarna utan att synas. Det sistnämnda går dock att lösa enkelt genom att man byter ut den osynliga utrustningen mot något annat och sedan plockar av det/den från hästen. Det är det här jag menar:
 Som ni ser så har hästen benlindor på sig utan att de syns i karaktärsbladet,
lite kul dock att det var banlindor som nääääästa matchade schabraket!
 
En annan bugg som faktiskt är relativt gammal är att man inte kan se vilka tävlingar man har tillgängliga, jag råkade ut för det här än en gång när jag levlade Courtney's urhäst:
 Jag har inte gjort tävlingen, men den finns inte tillgänglig enligt loggen...
Inget akut egentligen, men om man inte har 100% koll på vilka tävlingar man redan gjort (tex om man sitter och tittar på dokumentärer på Youtube samtidigt som man levlar ehe) så är det lätt att bara kolla loggen lite fort och upptäcka att man ''gjort alla tävlingar'' och därför gå miste om XP till hästen...
När jag kom till Marley så visste jag att jag hade hans tävlingar, Steve's och Moorland kvar att göra, men enligt loggen var jag klar för dagen. Den här buggen har som sagt funnits ett tag och jag hoppas att den försvinner för är man lite virrig som jag och förlitar sig på loggen så ställer den till problem^^ 

Hur man fotar utan att karaktären syns

Först vill jag bara säga tack för de fina kommentarerna ni lämnade på inlägget med bilder från Valedale!
Flera frågade hur jag tagit dem, om jag hade redigerat eller använt mig av någon bugg...
Svaret finns i den här videon (av den enkla anledningen att jag är sämst på att förklara saker haha!)
 

Mer fiske?

Nu kommer ni tro att jag blivit galen, men jag saknar faktiskt fiskandet...
Det känns som att det saknas något nu när ett nytt omnråde öppnas, och jag antog liksom att vi skulle få mer fiske när det kom nya områden till spelet. Hur coolt hade det inte varit om vi fick pimpla i Dinodalen till exempel?
Det som fick mig att fundera på det här just idag var att jag fastnade i ''fiskesakerna'' hos Eremiten när jag levlade Courtney's fläskiga bastanta urhäst... Det är ju som gjort för att han (Eremiten) ska be oss om hjälp med fiske.
 
Sen så har vi Mr Perch som står och gömmer sig lite blygt inne i Månskärebyn.
Vad är grejen med honom egentligen? Jag tycker att han ser ut som en riktig fiskegubbe, och hade det inte varit lite mysigt att fiska i Eponafloden? 
 
Hos Mr Perch så finns en hel del fiskeutrustning, jag undrar om vi kommer att få dra nytta av den?
 
 
Vad säger ni, skulle ni vilja ha mer fiske eller är ni glada över att det inte kommit några nya fiskeuppdrag?

Bilder på Valedale

På Facebook så händer det ofta att spelare efterfrågar bilder för att redigera.
Så jag tänkte att jag skapar en kategori med bilder som det är fritt fram att spara från min blogg!
Jag skulle ju uppskatta om ni skriver att bilden är från mig, men jag kommer inte att hota er med polisen om ni inte gör det. Jag känner att det ändå är så lätt att bara ta en bild utan tillåtelse, så jag ger er helt enkelt tillåtelse att ta bilder från den här kategorin! Som sagt, jag blir glad om ni skriver att ni tagit originalbilden från min blogg men det är inget måste! Ha så roligt med bilderna! ❤
 
Jag har planer på att fotografera alla byarna i spelet, men det tar ju sin lilla tid så jag tar en i taget,
den här gången blev det vackra Valedale (och lite av Hollow Woods med)!