Gallant Unicorn

Sötaste detaljen!

Nog för att jag slackat lite med levlandet, men har NPC:erna verkligen haft tomteluvor innan?
Hur som helst så tycker jag det är bedårande, en så gullig detalj!
 
Jag kunde inte låta bli att fnissa lite för mig själv när jag tänkte på likheten mellan NPC:erna som redan har en huvudbonad som de sedan satt en luva på och buggen som irriterar ihjäl oss spelare - ni vet den där man ser flera huvudbobader på sin karaktär på samma gång?
 
Alltså kolla på Jasper, sötaste surgubben!
 

Dagen före julafton

Hur har ni det, stressigt eller bara mysigt?
Jag är klar med det mesta, ska laga mat och baka lite i morgon på morgonen men annars är det lugnt. Så skönt att ingen i min närhet är så där galen över julen utan att alla är nöjda med att träffas och äta tillsammans, vet helt ärligt inte om någon ens skulle märka om vi skippade julklapparna helt haha!
 
Just nu väntar jag på att min kusin ska komma hit, jag hoppas att vi ska hinna vara med på klubbens sista event för året senare ikväll. Utöver det så kommer jag nog inte spela särskilt mycket idag. Har bara levling och sakerna i julbyn att göra och ja, jag har samlat på mig massor av mynt men ändå fortsätter jag att samla in dem varje dag ehe. Bra att ha till nästa år antar jag?
 
Det strular fortfarande när jag försöker lägga in mer än en bild i ett inlägg, bilderna laddas i evigheter och sen kommer de ändå inte upp. Förstår inte vad som är fel, blir så frustrerad då jag skrivit på ett ''resebyråinlägg'' ett bra tag nu. Men jag antar att det får vila bland mina utkast ett litet tag till.
Det är ju ändå dagen före julafton och jag tänker banne mig inte stressa idag haha!
 Bilden är från när vi i klubben öppnade våra paket vi fått genom secret santa, så mysigt!

Det blir nog två nya hästar idag!

För ett tag sedan bytte jag från iPhone till Huawei, därör blev jag av med alla mina hästar i starstable horses-appen vilket kändes lite trist då jag inte vill köpa in alla på en gång för att ''rädda'' dem. Jag köpte in Nordsvensken men ponnyn och Fjordingen fick tyvärr försvinna då jag inte ville ha så pass många olevlade hästar samtidigt och inte riktigt ville köpa in dem i spelet än.
Jag är riktigt nöjd med Nordsvensken, han heter Thunderwalker och han blir level 15 idag:
 
Idag så kom ju en ny häst till appen, den här:
 Bilden är lånad från spelets hemsida då jag inte kunde se hästen i appen än.
 
Jag tycker den ser riktigt fin ut av det lilla jag sett, så jag tror det kommer bli både den och en Clydesdale idag! Eller ja, hästen i appen har jag ju inte ens börjat träna än så det tar ju några dagar haha! Jag glömmer alltid bort mina stackars apphästar med, jag tränar dem sen blir de liggandes i appen i evigheter ehe. Jag har faktiskt inte köpt någon Clydesdale än heller. Jag väntar på att kunna spela in en video när jag köper den men jag kommer presentera den här sen och säga vad jag tycker om dem, jag har inte sett dem i spelet än så det ska bli spännande!
 
Har återigen lite problem med blogg.se, jag har haft jättesvårt att ladda upp bilder trots bra och stabilt internet och bra dator. Det tar såååå lång tid att ladda upp en enda bild, det bara står och tuggar!
Och jag satt igår och försökte ladda upp bilder till ett resebyråinlägg men det verkade helt omöjligt :(

Stjärnor i Vinterbyn

Alltså. Jag kallar det fortfarande för julbyn, det är ju så juligt med tomten och allt?
Hur som helst, här är de nya stjärnorna:
 
Vid den lilla sjön, under bryggan.
 
Den här är bakom tomten en bit upp i skogen.
 
Den här är vid sidan av grottan där man kan byta in julönskningarna.
 
Den här är vid sidan av den stora sjön, en bit bort från tävlingen.
Ett tips är att sitta av hästen innan du försöker ta den!
 
Vid det frusna vattenfallet.
 
Där man tar sig upp till slädarna igen, följ glittret så kan du gå i luften!
 

Anne, är det du?

Kan vi bara... Anne? 
Är det Anne? Vad tror ni? Man ser henne inte förrän man tryckt på fönstret.
 
Det finns massor av roliga detaljer i årets kalender, till exempel så spelas en låt när man trycker på gitarren,låten är verkligen jättefin! Klickar man på polkagrisen i hästens sadelväska så ramlar den ned och en liten mus kommer kilandes i snön, klickar man på en snöhög i närheten av lucka 17 så puttar en ekorre ned snön på en stackars korre på marken, klickan man på fågeln mellan katten och snögubben så skuttar den iväg, sen är det ett fönster till som lyser upp, paket som öppnas och ja... Årets kalender är helt fantastisk och jag är så taggad på att se vad den innehåller! För min del får den helst innehålla kläder och utrustning. Kanske en fiskmås med tomteluva? En tomteluva till hästen - vi fick ju en hatt till hästen liksom, det borde gå! Hype!

Så taggad!

 
I morgon får vi öppna den första luckan! :D

Nya stjärnor på gång?

Har ni sett det här?
 
Spännande!
Jag som älskar att leta stjärnor hade blivit så glad! För min del får de gärna gömma in en sisodär 100 nya stjärnor runt över hela Jorvik hehe. Det ryktas om att flera spelare lyckats hitta en stjärna inne i julbyn. Jag tror dock att den försvann igen samma dag som byn kom till spelet, men jag har inte kunnat hitta någon ''trovärdig'' fakta. Rykten på Instagram och Facebook ser jag inte direkt som pålitlig fakta hehe. Kanske tänker de kasta in stjärnor i julbyn? Men hur ska det fungera, limited editon stjärnor som man enbart kan hitta när julbyn går att nå i spelet? Samtidigt så står det ju Moorland?
Det ska bli spännande att se vad det blir av det här! 

Äntligen är julbyn tillbaka!

Jag älskar verkligen det här stället!
När regnet bara öser ned i verkligheten så är det så underbart att logga in och mysa i en snöig julvärld i spelet! Det enda jag är lite besviken över är att det inte kom nya kläder till butikerna, de som kom förra året var ju helt fantastiska!
 
Dock tycker jag bättre om årets set i grottan där man kan byta till sig saker för julönskningarna, jag tror faktiskt jag kommer använda en del av sakerna även efter att julen är över! Särskilt jackan med de fina detaljerna! Och en sak jag undrar över, hur kommer det sig att det inte finns juligt fika i julbyn? Lussekatter är ju bland det allra bästa med julen! Tänk vad mysigt att äta lussekatter i julbyn!