Gallant Unicorn

Alla spöken på Starstable 2018

 Jag har inte gjort någon karta, men jag har fotat alla spöken och skrivit vart de finns.
Det här är ordningen jag hittade spöken i, finns säkert ett smidigare sätt om man inte vill åka runt haha!
 
1 Utanför Holdsworth's hus
2 Silvergladebyn 
3 Vid druidpaddocken 
4 Fripps hus 
5 Silversongstigen bortom avalons hus 
6 Isenport 
7 Frusna dimmornas dal nära utträdet 
8 Doyle's kyrka 
9 Fort Pinta muren 
10 Äppellunden 
11 Ingången vid tunneln till Dundull 
12 Byggarbetet vid norra länken 
13 Källaren på vingården 
14 Vid vargarna i gåd 
15 Gyllenbladskogen 
16 Västkobbens fiskeby nära fyren 
17 Stranden nedanför fiskebyn 
18 Stranden vid gyllenbladstallet 
19 Urträdet på glömda hedarna 
20 Jarlaheim 
21 Bron till brutna tandens ö 
22 Nedanför Goldspursgård 
23 Stormgården 
24 Träbryggan i Månskäreby 
25 Solholmarna 
26 spegelträsket under en bro 
27 Sydhoven nära stencirkeln och urträdet 
28 Hollow Woods nära floden 
29 Nedanför vingården 
 
 

The svengelska is strong in this one

Vad är det som händer här egentligen?
 Det är mycket som är blandat på svenska och engelska i spelet just nu, lite kul då jag nästan alltid spelar på svenska.

Maskeradhoppning med klubben

I lördags (wow, bra uppdatering här! Men fortfarande, stooooor Halloweenfest på gång, jag har helt enkelt inte tid just nu!) så höll Nemo i en maskeradhoppning med Halloweentema. Det var så mysigt att få lyssna på allas beskrivningar och historier om sina outfits. Vissa gick all in och skrev berättelser, tyvärr fotade jag inget av det men jag har för mig att Nemo pratade om att hon skulle filma eventet? Får uppdatera om det senare i så fall!
 Jag köpte på mig mängder av alla de pulverna som fanns under förra Halloween,
så jag passade på att spöka ut mig och min fina starthäst.
 Som vanligt är jag så inne i själva eventet när det väl gäller så jag missar helt att fota haha!
Just det, jag bytte hår för att det skulle passa in lite bättre till masken jag hade på mig. Så smidigt nu när det går att spara håren i garderoben, jag älskar verkligen den funktionen!
 Min uppgift under tävlingen var att stå i det här hörnet.
Okej det var roligare än det lät haha, jag skulle kolla hur fint de tävlande hoppade, om de kom rakt på alla hinder, hur de tog svängar, om de anpassade hastigheten efter banan och så vidare. Svårt, men kul!
 Duktiga Thunderdancer fann sig i att stå still i ett hörn och titta när de andra hoppade. 
 Sture var en väldigt lycklig pumpa!
Här satt vi och diskuterade vem som hade haft bäst utklädnad och så räknades det poäng.
 Vem som vann väntar jag med att berätta tills Nemo släppt sin video, då blir det mer spännande!
 
 

Det blev en ny Fjording för mig med

Jag har såååå mycket att fixa inför Sneaky Dragons årliga Halloweenfest så jag sitter nästan enbart vid min dator när jag äter. Oftast är jag ensam hemma när det är dags för lunch så då passar jag på att logga in och spela en snabbis. Sen blir jag sittande där i någon timme, det är en sån där sak som jag stör mig på hos mig själv. Jag äter så sjukt långsamt att jag ibland måste gå och värma på maten innan jag ätit klart haha! 
Så, just nu har jag inte jättemycket roligt att skriva om eftersom jag knappt varit med på event med klubben. Det är något jag har dåligt samvete över, men samtidigt så är anledningen till att jag inte varit med att jag fixat inför vår fest. Men jag sknar ändå att umgås med klubben i spelet...
 
Hur som helst, det det här inlägget skulle vara min nya häst!
Här är han, han fick heta SummerMist, visst är han gullig?
 
Jag är inte helt förtjust i svansen, pannluggen tycker jag ser bättre ut i spelet än på de första bilderna jag såg av de nya Fjordingarna. Men svansen... Jag tycker den ser ihopsatt ut, liksom inte enhetlig?
Men utöver svansen så älskar jag verkligen hästen och jag ser fram mot att få levla den.
När jag väl får tid för det.

Det här med att ta snygga hoppbilder

Är det bara jag som i 90 fall av 100 får helt muppiga bilder när jag försöker ta hoppbilder?
 

Dagarna bara rinner iväg

Just nu har jag rätt mycket att fixa med utanför Jorvik. Eller ja alltså utanför spelet.
Jag börjar fixa och dona och så är klockan plöstsligt elva på kvällen och det är dags att sova, då blir det varken spelande eller bloggande... Så, vad har hänt sedan sist? För min del har det inte hänt mycket i spelet, jag har loggat in och levlat en bana här och var och så gjorde jag ju uppdraget som kom i onsdags och ja. Jag tror att typ 90% av spelarna är eniga om att det var lite av en besvikelse när det enda vi fick se var Kallterna som packade ihop och gav sig iväg. Men men, jag hoppas att vi snart får se dem igen.
Vi har även fått se en video på hur de nya Fjordingarna kommer att se ut:
 
 
Helt ärligt nu.
Jag gillar dem. En av sakerna jag tyckte så mycket om med de Fjordingarna som finns i spelet nu är att de alltid ser så glada ut och jag tycker att de nya ser lika lyckliga ut! De har väldigt söta ansikten och ser ut som de är ute på äventyr! Jag tror att den grå kommer få följa med mig hem först!
 
Det är bara en liiiiite liten sak som jag inte riktigt gillar med dem, och det är pannluggen och svansen. Det här är något som jag sett att många skrivit att de inte gillar med dem. Det är väldigt hårda linjer i både svansen och pannluggen vilket får dem att se väldigt randiga ut. 
 
Nu är ju de befintliga Fjordingarna ganska gamla och ljusår bakom de nyare hästarna vad gäller animationer och form. Men, jag tycker nog ändå bättre om svansen på dem än på de nya. Men det är väl en smaksak antar jag?
 
 
Haha jag insåg precis vad det är jag kommer att tänka på när jag ser deras lugg och svans.
Jag själv för en sisodär 10 år sedan. Till och med samma smink. Okej Fjordingarnas smink är bättre.
 
 
Det ska bli så kul att se hur de är inne i spelet, kommer nog få med mig minst två hem. Kommer de i lika många färger som de gamla Fjordingarna så kommer jag att bli fattig haha!

Vad är det som händer här?

Jag loggade in för att göra uppdrag på Aria (vill få upp henne i level inför Halloween) men det var inte så enkelt som jag trodde att det skulle vara. För det första såg det ut så här:
 
När jag försökte ringa hem hände det här:
 
Nu kommer jag inte in i spelet igen, har inga problem med uppkopplingen eller något annat så det måste ju vara spelet? Jag var inne tidigare idag och levlade lite och då hade jag inga problem alls, men men.
Jag får helt enkelt göra uppdrag någon annan dag antar jag!

En av de bästa veckorna på året i spelet

Jag har ju vissa favoritveckor i spelet, så klart så ligger Halloween högst upp på listan. Men jag älskar även julen, påsken, midsommar... Okej, jag älskar helt enkelt alla högtidsuppdateringar haha! 
Men en vecka som är lite extra rolig är födelsedagsveckan! Eller okej, veckorna! Det är ju flera uppdateringar som håller på under flera veckor. Jag älskar hur så många spelare blir så peppade på att levla när man får 1500 xp för en tävling varje dag. Det köps hästar hej vilt, välplanerat med ett erbjudande på dubbla Starcoins nu! Jag köpte ju på mig inte bara en utan två nya Fjordingar. Den ena ska jag dock spara så länge jag bara kan, tänker att det kan bli skoj att levla en ''retroFjording'' sen när de försvunnit från spelet? Just nu levlar jag den här snyggingen och ja, jag tror inte jag tänkt på hur stela de är i bakdelen innan det började pratas om hur utdaterade deras animationer var hehe! Men OldMist är så söt så det är okej ändå tycker jag!
 
Och vi måste så klart prata om vår födeledagspresent i år, en fågel som kan flyga med när man är ute på äventyr på Jorvik! Jag har döpt min mås till Måsart på grund av sjukt rolig humor, eller ja...
Jag blev så glad när jag såg den nyheten, både att de släppt ett flygande husdjur och att vi skulle få en fågel gratis! Jag kan inte låta bli att hoppas på en fladdermus till Halloween! Och en uggla, hur coolt hade inte det varit? Eller en drake... Möjligheterna är ju oändliga!
 En sak jag inte är riktigt lika kär i som vårt nya husdjur är årets födelsedagsoutfit. Jag vet att jag inte är den enda som tänker på Mc Donald's när jag ser den ehe... Men, precis som de förra årens outfits så lär jag inte använda den särskilt mycket. Men det är kul att spara på tycker jag. Det som störde mig lite extra med årets outfit är nog att hästens utrustning inte matchar så bra som jag skulle vilja. Men men, som sagt är det mest en rolig grej att spara på för min del. Jag tycker inte det är fult, bara inte min stil alls.