Gallant Unicorn

Äntligen höga boots till vår karaktär!

Jag blev så glad när jag såg de nya kläderna som kom i den senaste uppdateringen, jag har velat ha lite högre boots sååå länge!
Ni som läst min blogg ett längre tag kanske minns att jag tjatat om det ett antal gånger, bland annat här .
Nu är väl inte rosa min favoritfärg men jag gillar ändå att testa olika färger på outfits. Så här har min karaktär sett ut idag:
 Så fina detaljer på allt, verkligen bra jobbat!
Jag hoppas på fler färger på bootsen, och även på hatten och skjortan i framtiden!

En mystisk låda!

Vad är det här?
Hittade en skum sak när jag arkeologade för att få ihop JS att köpa de nya sakerna för!
När man hoppar av och trycker på den händer det här:
Hyyyyyypeeee!!!
Kommande uppdrag? Hoppas att det är något med familjen Dew!

En såååå efterlängtad funktion

Jag vet att jag för ganska länge sedan satt och pratade i en video om att jag skulle vilja ha en sminkväska i spelet där man kunde spara olika sminkningar och frisyrer man köpt. Idag kom det en sådan funktion! Fast istället för en väska är det ett helt sminkbord och jag är så glad! Helt ärligt så har det ju känts lite surt att lägga så mycket Starcoins på en frisyr när man inte vet om man kommer gilla den, man kan ju till exempel inte se hur frisyrerna ser ut med hjälmen på. Så gillade man inte en frisyr var det bara att bita i det sura äpplet och köpa tillbaka sin föregående frisyr. Men nu är det slut på det, nu kan man spara frisyrer och sminkningar och jag som ändrar om en del med frisyrer och smink när jag spelar in serier kommer att ha så stor nytta av det här, tänk hur kul att kunna spara Halloweensminken? Jag är så taggad på det!
 Jag såg inte ens att de stält in en garderob där först, jag var så fokuserad på sminkbordet haha!
 Än så länge har jag ''bara'' sparat två frisyrer (den tredje är frisyren min karaktär har just nu) men jag känner på mig att det kommer att komma in måååånga fler i den där samlingen hehe!
 
På tal om frisyrer, den nya frisyren som kom idag är fantastisk!
Jag är så ledsen för att jag inte kan ha den i verkligheten för mitt hår är alldeles för tjockt och fluffigt så det skulle bara se ut som en svamp mitt på huvudet ehe. Så jag kommer definitivt att använda den i spelet! Självklart så glömde jag att fota den, men det kommer komma upp bilder senare då jag redan nu bestämt mig för att byta till den frisyren på en av mina andra karaktärer!
 

Sötaste bebisen!

Alltså hur gulligt är inte fölet på Sydhoven? 
 Älskar att min karaktär bara står där och väntar haha!
Jag skulle älska att få duscha mina hästar i hemstallet, inte för att det väl egentligen skulle fylla nått syfte. Men bara för att liksom? Tycker att det är så välgjort med, med bubblor och allt!
 Så fint när mammahäst kom för att hämta sin bebis!
 Blev nästan lite ledsen när Hugh förklarade att vi skulle släppa Balder fri...
Undrar vad som komma skall, tyckte väldigt bra om det här upplägget med uppdragen.
 Jag kunde inte låta bli att föreställa mig en liten bebisraptor som springer efter hästen. Alltså som ett husdjur, inte någon sorts skräckupplevelse ala Jurassic Park haha!
 Det blev sååååå fint med flaggan!
 
Jag är verkligen glad över att de gjort om gården på Sydhoven och fått den så pass aktiv samtidigt som de låtit resten av Sydhoven behålla det där lite öde och vilda. Vad tycker ni om ändringarna på Sydhoven?

Hej då Fjordingar och Kallter

Har ni läst nyheterna?
Jag vet inte ritktigt hur jag ska känna över det här!
 
 
Jag ville ju så gärna att det skulle hända något med Kallterna, men att de skulle förvinna var ju inte en del av min plan. Jag hoppas verkligen att det beror på att de ska göra om dem, och att vi senare kommer få mer uppdrag med dem så att det inte slutar som med nagellacken i spelet. Ni som spelade då minns kanske att man kunde se nagellack på sin karaktär när man hade de fingerlösa handskarna? Det togs bort och vi fick veta att det skulle komma någon typ av nagelsalong senare. Det visade sig bli väldigt mycket senare då vi flera år senare inte hört mer om det förutom ett svävande svar i mars 2016:
 
 Så det är lite min mardröm nu med Kallterna. Att de ska ta bort dem för att sedan strunta i dem helt. Det kanske låter hårt men ja, det var min första tanke när jag läste om det på nyheterna...
 
Jag är klar sedan länge med allt som har med Kallterna att göra på mitt Haleykonto, dock så funderar jag faktiskt på om jag ska ta och köpa mig en till Fjordhäst där. Ni vet den senaste som kom till spelet? Jag tycker den är så fin, och jag har tittat på den länge men inte kunnat bestämma mig för om det är värt att köpa den eller inte då jag likt många andra önskat en uppdaterad version av rasen. Men om de nuvarande Fjordhästarna kommer att försvinna från spelet så blir det ju en lite annan sak... Jag ska levla klart min Trekehner och sen ska jag åka till Kallterna och titta på hästen igen. Det jag föll för var att jag tycker den har en så fin färg,  nu när de (medvetet eller inte, det vet jag inte) gjort om dimman så man faktiskt kan se hur hästarna ser ut så ser den ännu bättre ut tycker jag!
Det är den här lilla gullisen jag syftar på:
 
Jag äger i nuläget fyra Fjordhästar på det kontot, de här:
 
Visst den översta är väl lite lik den jag planerar att eventuellt köpa.
Dock så tror jag inte jag hade köpt den om den jag tittat på idag funnits när Fjordhästarna kom till spelet från början för jag älskar verkligen färgen på den!
 
Men, att köpa Fjordhäst på Haleykontot kan jag göra när som innan den 10:e oktober. Det jag kommer få lite problem med är att bygga upp ryktet på alla mina konton där jag latat mig. För jag har latat mig rejält. Jag loggade in på Aria för att göra lite dagliga uppdrag med Kallerna och insåg att jag inte ens samlat klart sakerna som man kan byta in hos Sedna? Wow. Så lat!
 
 
Sen lär det i och för sig inte ta särskilt lång tid att bygga upp ryktet hos Kallterna nu när de ökat ryktespoängen man få så pass mycket!
 
Vad tror ni om det här, vad känner ni? Jag känner lite skräckblandad förtjusning. Jag vill så gärna veta mer om Kallterna och få mer att göra med dem, men jag är samtidigt rädd att de ska försvinna och glömmas bort...

Fulast vinner!

Igår så höll Haley G och Athena i ett event där vi skulle delta i en maskeradhoppning.
Klädkravet var ''Fult som fan'' och ja, jag hade lite ångest över att behöva visa mig i den gräsliga utstyrseln!
 Till och med hästen ser ju livrädd ut :(
 
Jag lyckades komponera ihop en riktigt gräslig och samtidigt tävlingsbar outfit.
Låt oss säga som så att jag aldrig kommer att använda den igen. Dock så var eventet väldigt roligt!
Det gick ut på att eventledarna hade kommit fram till en viss tid för varje bana i ridhuset och vi skulle försöka komma så nära den tiden som möjligt. Det lilla kruxet för oss som deltog var att vi inte visste vad tiden vi skulle komma nära var. Det blev svårt men jag lyckades vinna på en bana så jag är nöjd med min insats!
 
 

Ny häst och nya tag

Som ni kanske märkt har det varit väldigt dålig uppdatering här på bloggen.
Jag ledsnade helt enkelt på allt krångel och la bloggen på is ett tag. Ända sedan jag började blogga så har jag bloggat enbart för att jag tycker det är kul, och när det strulade så pass mycket var det helt enkelt inte roligt. Idag kunde jag dock publicera både text och flera bilder utan krångel så nu kör vi igen!
 
Under min lilla ''paus'' så har jag samlat på mig en hel del inspiration så nu tänker jag köra på tills jag tröttnar helt enkelt! Det jag tänker börja med är att presentera mitt senaste tillskott i stallet - Foxeye!
 
Som så många andra så föll jag pladask för den fuxfärgade Trakehnern!
 

Alla ridbyxor med knästrumpor i spelet

Jag överdriver inte om jag hävdar att jag får frågan ''Vart köper man byxor med strumpor i spelet?'' minst en gång om dagen. Det verkar som att många har missuppfattat det och letat efter separata strumpor, det finns ju inte i spelet så för att underlätta för er vilsna själar som bara vill åka och köpa byxorna utan att vända upp och ned på Jorvik så har jag fotat de byxorna med strumpor som jag äger i spelet. Jag tror att det är alla, har jag missat något par så säg gärna till så lägger jag in de byxorna med! 
 
 
Låna bilder till din blogg eller i annat syfte?
Absolut, du behöver inte fråga och vänta på svar. Men jag ser gärna att du hänvisar till min blogg som källa.

Demonhästar innan Halloween

Gör inte Ydris grupptävling med en Urhäst. 
Bara gör det inte. Saker blir läskiga! 
 
Kolla ögonen som placerat sig i öronen liksom?
Det enda jag kan tänka på när jag ser hästen:
 
 

Varför så suddigt?

Sedan gårdagens uppdatering så upplever jag spelet som suddigare?
Det är inte helt enkelt att förklara, men det påminner lite om ett filter där fokus ligger helt på det som är nära karaktären och det som är längre bort är blurrat. Det känns liksom... Suddigt? 
Jag hade inte ändrat några inställningar innan uppdateringen och jag har inte ändrat något efter uppdateringen, eller ja, jag testade att ändra runt lite för att se om det kunde hjälpa men jag ändrade tillbaka alla inställningar igen. Är det någon annan som upplever samma sak?  Jag tycker det påminner om när man dragit ned kvaliten till lägsta nivån och sedan drar upp den fort utan att spelet hänger med?
 

Level 22!

Jag har saknat 50 xp såååå länge, och nu idag så hände det!
 
Jag har inte undersökt så noga (vi fick lite bråttom) men det verkar som att man får +1 i Rida!
 

En NPC jag tycker är obehaglig

Många tycker kanske att NPC:n i fråga är lite rolig och flummig när hon verkar så borta.
Jag tycker att hon är så sjukt obehaglig. NPC:n jag pratar om är Sunshine Joytree.
Nu tror jag ju inte att den som skapade henne och hennes personlighet hade någon läskig baktanke med henne, det är antagligen bara jag som hänger alldeles för mycket på den där alldeles lagom mörka sidan av internet. Nej jag syftar inte på the dark web haha!
Varför tycker jag att hon är obehaglig och varför tar jag upp det här nu?
Jo, jag har suttit och gjort uppdrag på Riley (nej det är inte mitt konto utan Sashas men jag använder det till min serie och behöver bygga upp rykte där) och då ploppade uppdragen med CHILL upp. Anledningen till att jag tycker att Sunshine Joytree är så obehaglig är för att jag tycker att det ser ut som att hon är i trans. Som att hon är hypnotiserad. Alla som sett videor med ''bevis'' för att Illuminati existerar och styr flera kända och/eller mäktiga personer vet nog vilken sorts videor jag menar. Inget jag tänker länka här dock för det här inlägget är redan så långt från det jag brukar posta.
Kanske är hon hypnotiserad/kontrollerad av någon annan på Jorvik?
 
Jag antar att det ska se ut som att hon bara är lite uppe i det blå, men jag tycker hon är så obehaglig att nästa gång jag ska göra de här uppdragen på ett annat konto kommer jag för det första inte spela med ljudet på och för det andra klicka igenom uppdragen som om mitt liv hängde på det haha!
 
 
Något helt annat som jag undrar över är varför Sunshine Joytree har tår när inte våra karaktärer har det?
Jag hoppas att det är något de fortsätter jobba på med tanke på att de första skorna som faktiskt visar våra karaktärers fossingar nyligen kom till spelet :)