Gallant Unicorn

Jag hade en dålig dag och lät bli spelet

Igår var en sån där dag när ingenting känns roligt. Jag vakande med migrän efter två timmars sömn så redan där kunde jag ana hur dagen skulle bli. Jag struntade faktiskt i spelet, det enda jag gjorde var att logga in och fota skjortan vi fick från värdekoden jag la upp här igår. 
Anledningen till att jag struntade i spelet som annars ger mig så mycket glädje var att jag var på ett uselt humör och då tycker jag inte att det är kul att spela... 

Hur som helst, uppdatering idag!
Jag anar att regnbågarna kommer att vara kvar en vecka till och kanske kommer uppdragen som råkade ploppa upp av misstag (?) förra veckan att komma? Blev lite besviken när jag insåg att det inte var meningen att vi skulle få göra de uppdragen för de var roliga haha! Ska inte spoila mer än så, vi får se vad det blir helt enkelt! Kanske en sneak peek på vad som komma skall med uppdateringar av hemstall, grafik och nya områden? Mycket att se fram emot för oss, spännande! 

Jag kommer inte kunna spela förrän på eftermiddagen (ja om servern är uppe igen då) för jag ska åka till veterinären med min minsta kisse. Det har inte hänt henne något utan lilla fröken Sneaky ska kastreras. 
Är sjukt nojig och nervös så håll tummarna för att det går bra? ❤️ 




Kommentarer
Postat av: Ellie Cloudforce

Jag håller tummarna!

2016-03-16 @ 07:56:41
Postat av: Potatispaj

Har också en kattunge (och en katt på 10 år, som typ bara ligger på en kudde hela dagen...) som snart (några månader kanske?) ska kastreras, hon heter Luna, och är colorpoint (vit med svarta öron, anstikte, ben, och svans) och har nån aprikosfärgad och typ gul och lite orange kanske, och en vit svanstipp, strimma på nosen. Jag vill inte att hon ska kastreras!!!!!!!!!!! xD

2016-03-16 @ 21:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: