Gallant Unicorn

Jag vill spela nuuuuu

Jag är jätteförkyld - feber, hosta, snuva och hela paketet. Den där drakpesten som sprider sig efter varje Halloweenfest alltså! Jag har valt att inte åka till stallet idag, dels för att jag är så trött och öm i kroppen att det var en stor grej bara att ta på strumporna idag, och dels för att jag känner att jag inte är en säker bilförare idag... Som tur är så kommer inte Dixie att märka någon större skillnad, hon får kärlek och omtanke även om jag inte är där. Men lite dåligt samvete har jag... Hur som helst, jag är faktiskt riktigt peppad på att logga in och spela idag! Dock så spelar jag från laptopen och det har jag inte gjort sedan de ändrade massor med grafiken så vi får väl se hur det går. Just nu håller spelet på att uppdatera så jag hoppas att det ska gå att spela snart!
 
Nu när jag ligger döende (okej, kanske inte men jag känner mig riktigt ynklig!) i sängen med laptopen på magen och har all tid i världen så skulle jag uppskatta om ni som läser min blogg ville komma med lite tips, vad vill ni se mer av på min blogg?

Kommentarer
Postat av: Charlotte Masterwater

Jag gillar "konspirationsterioer" så om du har lite sånt på lager kanske du kunde skriva om det. Åsikter om spelen är mina favoritinlägg. Långa inlägg är jag inte emot heller ;) Men varierande inlägg blir intressantare att läsa så att man inte bara gör samma inlägg hela tiden. Det kan bli liten enformigt :)

2016-11-02 @ 18:18:39
Postat av: Sally monsterlake

Gillar verkligen att du skriver dina åsikter om saker t.ex. Om dedär med MyStable. Gillar att höra hur andra tycker och tänker. + att det ger mig Ideer.

Men överlag så tycker jag om att du varierar så mycket på din blogg, När man kommer hit vet man lixom inte riktigt vad man kommer hitta.

2016-11-02 @ 18:29:06
Postat av: Ajvy

Haleys resebyrå!

Svar: Det är på väg! :D
ssohaley.blogg.se

2016-11-02 @ 18:40:52
Postat av: Nadia Oakhall

Event och dina tankar (sådär lite lagom random)!

2016-11-02 @ 18:43:04
Postat av: Linn

Skulle jätte gärna vilja se mer outfits! Du gör så fina outfits och ger mycket inspiration ❤️

2016-11-03 @ 00:05:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: