Gallant Unicorn

Uppdragen och level 21...

Alltså Pandroria, uppdragen - allt?! 
Jag är fortfarande helt uppe i varv när jag loggar in i spelet, det var så fantastiskt!
Platserna vi fick se var välgjorda och vackra, och samma sak med dialogerna. Ja de var kanske inte vackra haha, men de var spännande och vi fick veta en hel del intressanta saker!
(Jag försöker att inte spoila här ehe!)
Men det här har vi redan fått se både på Instagram och Youtube så jag känner att det inte kan uppröra någon?
 
Fick lite World of Warcraft känsla över hela uppdragskedjan, och det är positivt för min del!
Lite som att nu jävlar är det allvar haha!
 
Jag ska in och gör auppdragen på Nadine lite senare idag, så himla taggad trots att jag redan gjort dem på Haley Rainstorm för mindre än ett dygn sedan. Då vet man att uppdragen verkligen var välgjorda!
 
Och, jag är riktigt nära level 21 på Haley. Dock är jag inte så taggad på det, visst det ska bli kul att se vad det blir för levelbonus, men... Jag är beredd på anklagelserna för fusk och att ha redigerat bilder och liknande. Ja det fanns en bugg som gav mer xp än vad man skulle ha (det här var typ 2011-2012) men jag är helt 100% säker på att jag var en av de som blev av med xp när de upptäckte buggen. Jag vet att min xp-bar hade mindre gult ifyllt en dag när jag loggade in. Alltså tog de xp från mig (jag är inte bitter över det, man ska inte ha xp om man inte jobbat upp den) och jag förstår faktiskt inte varför folk är så snabba med att hoppa på mig och anklaga mig. Vad ska jag göra, låta bli att spela så att min xp inte fylls på tills alla har samma xp? Det är för övrigt inte ens möjligt eftersom de ett tag kastade in en hel del uppdrag som enbart fanns tillgängliga i en vecka.
Och så hästmarknaden på det. Så här ser min xp ut just nu:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: