Gallant Unicorn

Så taggad!!

Tidigare idag så spelade jag in ett levlingshäng, i det pratade jag om att det var trist att det inte kommit nya frisyrer till spelet på länge. Det kom ju nya färger till frisyrer som redan finns, men jag vill ha nya frisyrer. Kul att kunna variera lite liksom? 
Och bara några timmar efter att jag hade spelat in den videon så släpper SSO värsta bomben med massor av nyheter, bland annat att våra karaktärer kommer få nya animantioner (!!!!) och även nya hårstilar.
Som att inte det vore nog skriver de även om nya kläder (mer garderobsutrymme med den uppdateringen plix?) och även fler husdjur som kan springa med oss när vi är ute på äventyr!
Oooooch, nya hästar! För att citera SSO: '' Vi har bland annat en hästras planerad som varit väldigt efterfrågad från många spelare världen över ända sedan spelets start…'' Vad kan det vara? Vill ju gärna ha in en svensk ras, MEN det känns inte som att det är det eftersom att de skriver att det är en hästras som efterfrågats från spelare från flera länder. Kanske... Shetlandsponnyer? Har fortfarande lite svårt att se hur de ska få till det med en så pass liten ponny? Men men, bara att vänta och se! Kommer säkert bli awesome hur som!
 
Och så det jag är mest taggad över, ett nytt område!
Eftersom de skrivit att bilderna är inte föreställer det färdiga området så väntar jag lite med att analysera sönder bilderna haha, men det ser så fantastiskt ut! Området har bytt namn från Firfall till Mistfall och SSO skriver: '' Redan nu kan vi avslöja att Mistfall kommer öppnas i tre olika etapper, och etappen vi släpper nu i vinter kommer vara ett stort parti i områdets södra spets. Vi har så mycket att dela med oss av, men lite vill vi spara till senare – hösten är ju inte slut än!''
Kanske kommer Firfall vara en mindre del av ett stort område?
Så länge området bara är det minsta lilla likt det vi sett på bilderna så kommer det komma glädjetårar från mitt håll haha!
 
Jag vill ju så klart ha en Halloweenuppdatering, och så julfirande och snö så klart...
Men utöver det så spelar det ingen roll om varje uppdatering fram till dess att det nya området kommer till spelet handlar om... Ja vad som helst egentligen haha, hellre en stor och riktigt bra uppdatering än några halvstora. De har verkligen börjat skämma bort oss på den senaste tiden när det gäller uppdateringar. Både uppdragen (och allt omkring dem) och själva Pandoria var fantastiska och ja, nu väntar vi! :D
 

Kommentarer
Postat av: Ebba Highland

Åh, jag håller med, allt låter ju SÅ himla bra! Jag är väldigt taggad på den nya hästrasen som ska komma, men har inte ens en gissning faktiskt. Och det nya området, asså dröm 😱😻

2017-10-24 @ 07:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: