Gallant Unicorn

Ännu en chans att köpa en Silverrräv.

SSO har lagt in erbjudandet där man kan få en unik räv när man köper Starcoins igen.
 
Jag känner lite att mjeh. 
Jag blev helt kär i silverräven när jag såg den på nyhetssidan. Men, sen när jag sett dem inne i spelet några gånger och blivit spammad med bilder på Instagram så blev jag liksom mätt på den?
Den är jättesöt, det tycker jag fortfarande, men jag väntar nog hellre och ser om det kommer något annat husdjur i samband med Starcoinspaket. (Det är ju inte så att jag är i ett stort behov av Starcoins eftersom jag ändå inte kan köpa det jag vill i spelet på grund av att de vägrar att fixa garderoben).
 
Tycker faktiskt att det är lite trist att de fortsätter med såna här erbjudanden till höger och vänster men struntar fullständigt i vad deras kunder faktiskt vill ha i spelet. Om det nu är något som är så svårt att fixa med garderoben och de andra buggarna (tex vissa av frisyrerna) så kan de kanske använda lite av de pengarna de får in på Starcoins för att utbilda sin personal alternativt ta in mer kompetent personal? Det som stör mig mest är att de inte svarar på kritiken med något annat än automatiska klipp och klistra svar :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: