Gallant Unicorn

Vad ska hända idag?

Idag är en sån där uppdatering då jag inte har en aning om vad som ska komma.
Jag ser fram emot att leta regnbågar, urhästar och klädmarknaden men det känns som det är för tidigt för alla tre sakerna. Kanske är de riktigt snabba och slänger in resten av huvuduppdragen, men helt ärligt så väntar jag hellre på att de är helt klara. I de senaste omgångarna har det inte varit lika mycket stavfel och konstiga meningar som det tidigare varit, så dialogerna känns mer välarbetade nu vilket jag uppskattar. Jag stör mig så mycket på massor av stavfel haha! Vad har jag gjort sen senast jag kom ihåg att uppdatera här då? Jo i verkliga livet har jag kämpat för att att bli klar med husrenoveringen, vi ska sälja vårt hus så vi har gjort allt vi kan för att bli klara med det sista. Vi köpte ett hus som det inte är gjort någonting med sedan 70-talet så ja, ni kan kanske tänka er hur mycket det varit att göra? Men nu är det snart klart, lite lister och målning kvar bara. Vi satsar på att kunna köpa ett hus på landet och jag är så klar med att bo inne i samhället. Jag stör mig på grannar som gapar och skriker, på bilar som kör för fort utanför och egentligen bara tanken på att ha massor av folk runt omkring hela tiden trots att vi ändå bor i en villa. Nu vill jag ut på landet och kunna ha hästen hemma på gården! 
 
När det kommer till spelet så har jag mest levlat, jag köpte alla fyra varmbloden som kom förra veckan så jag har att göra haha! Men jag tycker att de är riktigt roliga att levla, så att levla fyra hästar med exakt samma rörelsemönster efter varandra gör mig inget. Jag har levlat klart en av dem så det är tre kvar.
 Så här såg det ut när jag köpte häst med tre av mina vänner, jag är så kär i de nya hästarna!
 
Sen har jag så klart gjort alla hjärtans daguppdragen och tävlingen. Setet vi fick i år tyckte jag var väldigt fint, särskilt tunikan! Dock är jag ju inte så förtjust i shortsen i spelet, men de var fina ändå! Jag älskar hopptävlingen och önskar att den skulle vara tillgänlig året runt!
 En sak jag önskar att de kunde fixa var tyglarna som åker genom halsen på hästarna, det ser så makabert ut tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: