Gallant Unicorn

Att det ska vara så svårt

Tiden då jag uppdaterade här så gott som dagligen är förbi.
Inte för att jag har brist på saker att skriva, utan för att det är så sjukt buggigt på blogg.se!
Varje gång jag loggar in här så möts jag av ett stort ''Åtkomst nekad'' och när det händer efter att jag försökt publicera ett inlägg så blir inte inlägget sparat utan försvinner för alltid, trots att jag alltid sparar det som utkast först. Och det här med att ladda upp bilder? Vad är det som händer med den här sidan egentligen? Trodde det var något tillfälligt strul men det verkar ju inte så då jag haft problem länge och vet att andra haft samma problem.
Det här postade blogg.se:
Vi har under en tid haft tekniska problem, då man som användare får upp rutan "åtkomst nekad" och andra felmeddelanden vid inloggning. Vi vill först och främst tacka för att ni tar er tid att felanmäla dessa problem. Vi uppskattar all er feedback och den är ovärdelig för oss. Vi vill också informera om att vi är medvetna om dessa fel, det har visat sig vara en hård nöt att knäcka och vi jobbar konstant med felsökning. Vi genomför i nuläget åtgärder som ska minimera hur ofta problemet uppstår, därefter kommer vi fokusera på att hitta en permanent lösning.
 
Så, jag hoppas det kommer bli bättre?
För jag vill fortsätta dela med mig av det jag gör i spelet, mina tankar och teorier, men det är inte kul när allt det jag skrivit bara försvinner. Ibland är jag smart och sparar det i ett dokument på datorn, men oftast inte haha! Jag kommer försöka posta alla inlägg jag lyckats spara som utkast, så är de lite utdaterade så är det för att de var tänka att postas tidigare.
 
Min min varje gång jag får upp ''åtkomst nekad'' :
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: