Gallant Unicorn

På gång i spelet

SSO laddade upp en text och bilder med saker som är på gång i spelet.
Jag älskar att de börjat dela med sig mer av kommande uppdateringar, så kul att ha något att se fram emot i spelet! Tänkte dela med mig av mina tankar om de olika uppdateringarna här!
 

Bilden är från spelets hemsida

 
 

En jättestor ny kompis

3 augusti

★ Den fantastiska shirehästen har fått en enorm makeover, gör dig redo att välkomna den till Jorvik! Det har kommit nya varianter av medeltidsträns som ger din häst en kunglig look. Ett nytt föremål väntar i bonusbutiken på Star Riders med engångsbetalning. Den här månadens rotering av magiska hästar: Erinys och petra!
 
Det här har jag sett fram emot länge!
Tycker inte att Shirehästen har fått en rättvis representation av rasen i spelet hittills men den som vi fått tjuvkika på under strandfesten ser fantastisk ut!
Jag brukar föredra de lite mindre och sportigare hästarna ispelet men den här ser lovande ut! Älskar den lilla hängläppen och den vackra pannluggen! Ska bli spännande att se tränsen och vad det är som väntar i bonusbutiken (som jag fortfarande kallar lifetimeshoppen hehe).
Jag hoppas att Shirehästen kommer kännas maffig och ståtlig!
 
 

Testa den nya tävlingen på Valedalesjön

10 augusti

★ Mr. Andersson väntar på dig med en ny tävling vid Valedalesjön: Valedalesjöns hopptävling. Vi hoppas att du är sugen på att hoppa, för den här terrängtävlingen kommer att vara en rejäl utmaning.Det är dags att låta vår älskade quarterhäst (gen 2) gå i välförtjänt pension, och det här är den sista veckan som den finns att köpa.
 
Det ska bli kul att se hur den nya tävlingen är, roligt att det händer något vid Valedalesjön!
Hoppas, hoppas, hoppas på vattenhinder och banker!
Pensioneringen av generation 2 Quartern känns bitterljuv.
Det känns inte som att det var så länge sedan de kom till spelet och vi var helt nedkärade i dem och deras unika animationer - de kunde ju beta!!!!
Men, hur mycket jag än tyckte om dem då så väljer jag allt mer sällan att ta ut dem ur hemstallet. Jag tror jag äger alla utom två och jag känner inget behov av att köpa de två sista heller. Det var kul när det begav sig, men nu skulle de nog bara bli stående.
 
 

Uppdrag – En av våra häxor

17 augusti

★ De återförenade Ödesryttarna måste ta reda på mer om den mystiska kraften som har tagit Jorvik med storm och skrämt Pi.De lär sig snart mer än de kunde föreställa sig, och skickas på en resa till helt nya platser med hopp om att hitta en gammal vän som kan hjälpa till. Vad de inte förväntar sig är att få en ny vän, och stå öga mot öga med både gamla och nya fiender.Det står mer än någonsin på spel när nya krafter blandas med magiska Jorvik, där alla vill ha samma sak men av helt olika anledningar.Låt äventyret börja!
 
 
Det här låter så spännande! Vem kan det handla om?
På bilden ser det ut att vara fort Maria. 
JAG ÄR SÅ EXALTERAD!!!!!
Vi har väntat sedan Epona öppnades, snälla låt oss utforska det nu!
Om det här bara handlar om att vi ska rida upp dit och kolla om porten är låst för att det sedan ska lämnas öde i flera år så kommer jag bli besviken.
 
 

Nya magiska vänner

24 augusti

★ Gör plats för hemera och antheia! Dessa höstiga och magiska hästar smälter in i de färgstarka orange dagarna och kalla regniga nätterna under Jorviks höst. Tillsammans med sina vänner, misträvarna Cruncher och Truffles, längtar de efter att få träffa dig!
 
Jag gillar ju de magiska hästarna i spelet och äger alla som släppts hittills!
Den lilla bilden avslöjar så lite och så mycket på samma gång, det ser ut att vara en häst med samma modell som Haflingern - och den älskar jag så det ska bli kul att se hur den ser ut.
Sen undrar jag om den andra hästen kommer vara i samma modell eller om de kommer använda en annan ras som grund. Kanske en Shire?
Båda namnen har kopplingar till grekisk mytologi så det ska bli spännande att se hur de vävt in det i spelet!
Rävarna vet jag inte riktigt hur jag ska känna för, alla husdjuren i spelet är bedårande men jag tycker det är så tråkigt att vi inte kan göra mer med dem. Vi kan ju inte ens klappa dem? Tänkt om vi kunde ha dem i famnen, gå på promenad med dem i koppel eller låta dem sitta i vårt knä. Jag hoppas verkligen att de ändrar det i och med uppdateringen av våra karaktärer. Känns verkligen som en missad möjlighet annars!
 
Vad tycker du om det vi fått se/läsa?
 
 
 
Jag försöker komma in i bloggandet igen.
När det var så mycket strul med sidan så försvann det liksom ur min rutin, men jag försöker
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

HEJ Haley älskar verkligen din blogg❤❤

2022-08-01 @ 16:00:33
Postat av: Kakan.se

Kan du nå gånga har frågår från din blogg

2022-08-01 @ 16:04:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: