Gallant Unicorn

Fortsättning på rätt eller fel att enbart släppa in StarRiders i det nya området...

Så ja, vad tycker då jag?
 
Jag tycker faktskt att det är rätt att enbart StarRiders får tillgång till det nya området.
Varför? Jo för att det kostar massor att öppna ett så stort område som SB ändå är, och tänk hur mycket arbete och tid spelutvecklarna har lagt ner på det?
Varenda liten grej som ska finnas där, varje detalj, det är det någon som suttit och gjort...
 
Jag tror inte att det är många spelare som skulle vilja arbeta gratis, eller hur?
För det är faktiskt spelutvecklarna jobb! De ser till att allt fungerar för oss som spelar, förtjänar de inte att få lön för mödan då?
 
De som inte är StarRiders stödjer ju faktiskt inte StarStable Online alls ekonomiskt, är det då rätt att de ska ha samma förmånder som de som varje månad betalar (en väldigt låg) summa för att spela?
För det är faktiskt billigt att spela SSO om man jämför med tex WoW, det kostar nästan det dubbla per månad...
 
Är man StarRider så får man ju även StarCoins varje lördag, hur snällt är inte det av SSO egentligen?
De skulle ju kunna tjäna mycket pengar på att ''tvinga'' sina spelare att köpa alla sina StarCoins eller göra så att all utrustning/kläder enbart gick att köpa för StarCoins...
 
Så om vi vänder på det, det är faktiskt inte dyrt att vara StarRider, det kostar runt 50 kronor i månaden.
Om vi tänker efter, hur mycket är 50 kronor (om vi nu förutsätter att du bor i Sverige och har en hyfsad ekonomi)? 
 
Jag menar om du har råd att ha en dator, en internetuppkoppling, el och antagligen en stol att sitta på (alltså grundsakerna som krävs för att man ska kunna spela) har du då inte råd att betala de 50 kronorna i månaden för att stödja ett spel som erbjuder dig så mycket roligt?
 
Ärligt talat så tycker jag att det är så otroligt snålt att säga att det är orättvist att enbart StarRiders får tillgång till det nya området...
Något jag tycker är orättvist är att de som faktiskt stödjer spelet ska sitta och lyssna på de som är för snåla för att betala för StarRider när de gnäller om hur ''orättvist'' det är...
 
Och ja, jag kan absolut förstå att det kan vara lite svårare om man inte är myndig och måste be sina föräldrar/målsman om lov för att köpa saker på internet.
Många vuxna (haha det känns så sjukt att skriva så eftersom jag själv räknas som vuxen men ja ni fattar) ser det kanske som en onödig utgift att betala för att spela ett spel...
 
Då kommer vi till det här med övertalning.
Ofta ser jag spelare skirva saker som: ''Jag ska tvinga min mamma att köpa StarCoins till mig!''
Ursäkta whaaat?
 
Jag vet inte om det är jag som är annorluna uppfostrad eller vad, MEN jag skulle aldrig fått för mig att kläcka ur mig något sånt!
Jag har alltid haft uppfattningen att vill man ha något så får man jobba för det. PUNKT!
På något sätt så borde man väl förtjäna det man får?
Ta disken fast det inte är din tur, erbjuda dig att putsa fönster, städa hallen och så vidare för en tia per syssla, då är du fort uppe i de 50 kronorna du behöver och ligger antagligen på plussidan hemma^^
 
Det här blev ett vädigt långt och trassligt inlägg men jag hoppas att någon förstod vart jag ville komma i alla fall :)
 

 

Kommentarer
Postat av: Emma Shortroad

Tycker det inte är annat än rätt!
Vill de ha tilltärde till SB så får de väl betala en 50 lapp i månaden för att få besöka det nya stället!

Otroligt snålt att de inte kan kosta på sig en 50 lapp för att blir SR! :)

2013-10-20 @ 17:08:35 - http://emmashortroad.blogg.se
Postat av: Hanna Lightbear

Starstable Online, det bästa online spelet för oss som gillar hästar, eller bara vill få en social kontakt med andra runt om i landet. Absolut världens bästa spel, men, det finns en del att slipa på, eller hur?

Det jag tänker på är hur vi behandar varandra, spelare mot spelare. Är du ny och ber om hjälp av någon som ex. spelat länge osv, får du ett "nej?". Säger inte att detta händer alltid, men visst kan dedtta hända. Förr var det "ja men visst, vad vill du ha hjälp med? :)" Men inte nu, personen i fråga är nybörjare, alltså mindre värd. Det är fel, oavsett om du spelat länge, är nybörjare eller vad du har för outfits, ska du alltid bli behandlad och bemött SCHYSST. Inge snack om saken.

Förutom det finns det, precis som i riktiga livet, mer "kända" personer i spelet. Nämner inga namn alls, men det finns. DE blir utnyttjade, just för att dom är igenkända. Folk vill bli vän med dom för att få status, bara därför. Samma sak i riktiga livet, men varför i ett spel? Är det verkligen schysst tycker ni, att bara för att en person är igenkänd, får man utnyttja det för att själv komma åt status? Nej, eller hur?

Tänk hur olika alla behandlas i ett online spel. Tänkt hur mycket det har förändrats sedan spelet startade. Då var alla likadana, ingen som stog högre rankad än den andra. Det var schysst, fanns personer överallt som hade något gemensamt. Spelet de älskade. Men nu idag, nästan så att allt handlar om att bli "känd". Inte schysst, inte bry sig om de nya i spelet, skit i dom liksom, de är ingenting jämfört med "oss".

Tycker ni att detta funkar, tycker ni att detta är schysst, helt seriöst? Att man blir helt olika behandlade, ny som gammal, att folk är ute efter status...

Sprid detta vidare, vi ska klara detta, ändra sättet hur Vi beter oss, målen är:

♥ Kommer en spelare fram, ny som gammal, och frågar om hjälp, att den personen får ett SCHYSST svar, det ska inte spela någon roll i fall personen är på level 1 eller 14.

♥ Vi ska inte jaga status, ALDRIG. Sök dina vänner med hjärtat, inte genom om du synns på någons blogg eller inte. Det ska kvitta, personligheten är det som räknas.

♥ Uppföra oss schysst mot varandra, med RESPEKT.

♥ Skapa en tryggare och roligare miljö på SSO:

Sprid detta vidare, lägg ut på din blogg, skriv i chatten (men aldrig spamma). Gör vad DU känner är rätt, bara detta budskap sprids. Hjälp till du med, skapa en bättre värld att spela i ♥
Allt som krävs, är att du inte skriver att det var du som skapade detta projekt eller skrev texten, resten är upp till var och en.



Tack för att du tog dig tid att läsa! :)

Svar: Bra skrivet!
Jag brukar faktiskt försöka hjälpa så gott jag kan (inte så lätt att komma ihåg alla uppdrag sen 2 år tillbaka^^) , men det där måste ju faktiskt vara ömsesidigt med, vill man ha hjälp så får man vara trevlig och framför allt säga tack om någon tar sig tid att hjälpa :)
ssohaley.blogg.se

2013-10-20 @ 17:29:30 - http://hannizons.blogg.se
Postat av: Sara Starsider

Jag håller med dig.. Vi som är star rider betalar ju varje månad för att få lite mer tillgångar, och jag är dessutom Life Time medlem. Och det är som du säger. Dem lägger ner otroligt mycket tid, och energi för att göra nya roliga saker, öppna fler områden, och dessutom ordna med nya uppdrag eller släppa ny utrustning varje onsdag. Tycker nästan att det borde bli ett betalspel.. Men det är vad jag tycker, och det är inte så dyrt heller :) Eller vad tycker du?

Svar: Ja jag tycker att det är väldigt billigt när man får så mycket som man ändå får för de ynka kronorna det kostar i månaden :)
Jag blev LifeTime för några månader sen och det är inget jag ångrar, tycker det är helt värt det! :)
ssohaley.blogg.se

2013-10-20 @ 17:46:53
Postat av: Britney Moonwood

Dom får fan betala och sluta klaga punkt slut ;_;

Svar: Jag tycke inte man har rätt att klaga om man väljer att inte betala i alla fall ^^
ssohaley.blogg.se

2013-10-20 @ 19:06:59 - http://moonwood.blogg.se
Postat av: Hazel Spiderhill

Kan bara hålla med! Klart att spelutvecklarna ska ha betalt för jobbet de gör. Och att de som betalar ska ha valuta för pengarna.

Svar: Ja men precis så tänker jag med! :)
ssohaley.blogg.se

2013-10-20 @ 22:34:54 - http://spiderhills.weebly.com
Postat av: Kate Mistwood

Håller med fullt ut! Skördebygden lär ju ha kostat ganska mycket att göra.

Håller också med dig på den punkten att man faktiskt ska förtjäna sina grejer. Jag ville ha en dator en ny mobil och lifetime medlemskap. Varför ska mina föräldrar köpa detta till mig bara för att jag vill ha det? Det förstod ju t.o.m jag. Så det slutade med att jag skaffade ett jobb och köpte de här grejerna för helt egna intjänade pengar. Det var verkligen värt att kämpa för grejerna för man uppskattar dom verkligen mycket mer. Man blir också väldigt rädd om sina prylar. :)

Svar: Ja precis! Det får ett mycket högre personligt värde om man vet att man verkligen jobbat för något :)
ssohaley.blogg.se

2013-10-20 @ 22:45:52 - http://katemistwood.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: