Gallant Unicorn

Kvällens event, Hubertusjakt!

Ikväll (eller ja igår blir det eftersom klockan blivit en del, ehe...) så höll jag i ett event med hjälp av Eve , Nemo och Frida Winterstorm.
 
Vi red en hubertusjakt där jag var master, Eve och Nemo var pikörer och Frida hade den viktigaste rollen av alla för hon var räven! :D
 
Det var inte så lätt att få bra bilder eftersom jag skulle rida först och visa vägen (och Annie skrek på mig för att jag red för sakta hela tiden haha^^ ) men här är några i alla fall!
 
Mina duktiga drakhomies lyder snällt och rider bakom mastern och innanför pikörerna (vi som ledde eventet var rödklädda för att underlätta för de som deltog) och så var det som vanligt en massa randoms som förföljde oss... 
(Stör under ett event och du blir iggad av halva klubben typ haha^^)
Så här såg jag ut under eventet, var tvungen att ta en bild på Missy för hon var så söt :D
 När vi ridit en runda så stannade vi vid Firgrovechampionatet där upploppet skulle börja och på min signal fick alla rida så fort de kunde för att fånga räven (Frida) som stod på ett visst ställe.
 Jag hamnade så klart sist eftersom jag var tvungen att se så alla kommit iväg, men jag var ändå inte med i tävlingen så det spelade ingen roll :)
 
Sen blev räven fångad och mosad av en Sneakyhug <3

Kommentarer
Postat av: Annie Lightningheart

Du red ju för sakta!!!!! :D

Svar: Näheru, jag försökte ta bilder :(
ssohaley.blogg.se

2014-01-18 @ 09:06:41 - http://anniebretta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: