Gallant Unicorn

Intervju med: Annie Lightningheart

Annies blogg hittar du här!
 
Hur länge har du spelat? Svar: Sen september 2013
 
Är du StarRider? Svar: Lifetime ofc!
 
Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? Svar: Japp, dem bästa av dem alla Sneaky Dragons!
 
 
Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? Svar: Njaaa, är ganska nöjd med min
 
Hur ofta och hur länge spelar du? Svar: Spelar i stortsett varje dag iaf
 
 
Spelar du några andra spel? Svar: Just nu spelar jag mest starstable, men annars lite sims 3 också
 
 
Vad är det viktigaste för dig i spelet? Svar: Mina vänner, annars skulle jag nog inte spelat, hade tröttnat annars.. Hur många hästar har du, vilka raser och vad heter dom? Svar: Jag har 4 st. Skywalker (Den äldste) - Jorvikisk varmblod Skylwalker (Den yngste) - Frieser Goldknight - Jorvikisk Ponny Skydreamer - Andalusier Skyhunter - Arabiskt fullblod Skyfighter - Arabiskt fullblod
 
Har du någon bästa vän i spelet? Svar: Har många bästa vänner, men för att nämna några så; Frida Winterstorm, Evelina Silverknight, Violet Crazypaw, Courtney Silverhill, Brigitta Underhand,  och såklart DU, Haley Rainstorm.
 
Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? Svar: Lyssnar på musik eller snackar med någon rolig på skype t.ex.
 
Vad för sorts dator spelar du på? Svar: ASUS
 
Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? Svar: Såklart din blogg Haley, annars Evelina Silverknight’s blogg, eller Violet Crazypaw’s blogg och Courtney Silverhills. Men allra bäst är ju såklart min och Brigitta Underhand’s blogg.
 
Önskas i spelet? Svar: Fler kläder som är bra och fler olika hästar. Sen önskas ju att uppdragen går framåt och att historien går framåt.
 
Ditt bästa minne i från spelet? Svar: Finns så många haha. Men hade väldigt roligt i början när jag satt inne på nätterna och Evelina Silverknight m.fl. hjälpte mig hitta stjärnor!
 
 
Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? Svar: Hon som är en bitterf**** och alltid har PMS, eller jaa de är så alla skulle beskriva mig tror jag. Men egentligen är jag ju super snällaste SSO spelaren ever, men de håller jag hemligt för mig själv!
 
 
Hur kommer det sig att du började spela? Svar: Jaa, de var såklart min gamla spelkompis Brigitta Underhand som tyckte jag skulle börja spela med honom. Jag mobbade han för att spela ett sådant tjej spel, men fastnade själv.. o_O
 
Vart har du ditt hemstall? Svar: Vingården!
 
Önskefunktion i spelet? Svar: Kunna leda sin häst och att kunna ha hästarna i en hage istället för i ett stall hela tiden när dem inte används.
 
 
 Tack för svaren Annie! :)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gabrielle Kittenbrooke

Hej =) på er

2014-07-11 @ 08:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: